המסיבה

RomeoR

New member
המסיבה

שלום קוראים לי חן!! פעם אחת שההורים שלי יצאו לאירוע ואז תיכננתי לעשות מסיבה עים כמה חברים וליראות סרטים מפחידים בבתי שלי אז היתקשרתי לכולם והזמנתי אותם ולאחר 20 ד'ק בערך כולם באו וראינו הצעקה ושמעתי שנישבר במיטבח בקבוק יין או משהו כזה ואני היתעלמתי אמרתי אני רק מדמיין ואז נישבר שם עוד משהוא והפעם כולנו שמענו ואז חבר שלי אמר מה אתם פוחדים ?? אז אמרנו לו אממממ.... כן כן או לי קצת ואז הוא אמר אז אני יילך ליראות מה קרה שם ואז אני אמרתי לו לא רן אל תעשה את זה אל תסכן את החיים שלך ואז הוא הלך ואחרי ככה 5 ד'ק הוא לא חזר ואז ניזכרתי שאבא שלו צריך לבוא לקחת אותו שתיגמר המסיבה ומה יגידו הוריו?? ואחרי 10 ד'ק ניסינו להיתקשר אבל שמעתי שמנסים לנתק את הקוה ואז כולנו ברחנו מהדלת ואז סיפרתי לאימי מה קרה ולמזלי היא האמינה לי כי אים לא אני מיתערב איתכם על מיליון דולר שאים היא לא הייתה מאמינה לי ההינו חוזרים לשלם ומאז לא לא היתקרבנו לבית הזה

so charming

New member
משהו לא מובן לי.

בעצם הרבה דברים: 1- ברחתם לאמך? אמך לא הייתה בסרט? "ברחתם" אליה? גם אם היא חזרה- הייתם בבית שלך! היא לא שמעה את הבקבוק הנשבר? 2- "מאז לא התקרבנו לבית הזה"- זה לא הבית שלך ?!??!!! 3- החבר הזה שלך- מה? הוא אף פעם לא חזר? ואף אחד לא הלך לבדוק? גם לא למחרת בבוקר, גם לא עם ההורים? נשמע מוזר מאוד. בבקשה תוסיף פרטים כדי שנוכל להבין...

so charming

New member
תגיד,

נכנסת לכאן פעם אחת ויחידה, ואפילו לא טרחת לחזור לקרוא תגובות? זה זלזול. ממש זלזול. בפורום, בחברי הפורום, בדיעות ובעיצות שלנו.

למעלה