המסיבה!!

BiAAcH

New member
המסיבה!!

אז ככה, ביום ראשון ה-7.3 אני עושה מסיבת יומולדת בבית שלי, זה יתחיל ככה בסביבות 18:00 בערב מסיבות שאני אפרט עוד מעט. כל מי שרוצה לבוא מוזמן, אם אתם רוצים עוד פרטים תתקשרו אליי 052-228399, ולא לעשות איתי שיחות סקס (בין שתיים לארבע, אני ישן אז, אבל כל מועד אחר יתקבל בברכה...
) בתוכנית הערב, נחכה שכולם יגיעו (או לפחות הרוב), שני חברים שלי מביאים מגברים וגיטרות, עוד אחד מביא באס ואני את התופים, ועד איזה 23:00-22:00 אנחנו מנגנים, ובגלל זה אני רוצה שזה יתחיל מוקדם, כי כה נוכל לנגן יותר זמן... אחרי שננגן נמצא כבר איזה משהו שקט לעשות בבית, ואח"כ כמו שאני מכיר אותנו, ג'קאס.... אז יאללה, כשאני חוזר מהטיול אני רוצה לראות איזה 200 תגובות של אנשים שבאים, אז יאללה...

bobby6killer

New member
למה אתה מעפן של החיים?

למה לנגן? רק הנגנים יהנו מזה ביץ' ואתבה יודע את זה - אני בעד- לעשות ג'קאס וזהו! ואין מה לעשות במכמורת=מקום משעמם תתחת

omni96

New member
לדעתי

שעה מקסימום להקה וזה ועם הפסקה באמצע כי זה נמאס מתישהו אבל לא יכול להימאס ג'קאסס ! בכל מקרה אני כנראה בא נראה מה יהיה מצב הכסף שלי

bobby6killer

New member
אולי חצי שעה להקה אבחל עזוב זה יהיה

מעפן של החייים בגלל שתכלס רק הנגנים יהנו... אני בעד רק לעשות ג'קאס ומכמורת זה הג'יפה של השיעמום העולמי (!!) וחוצ מאם הדרך אין שם מה לעשות...

omni96

New member
ת'אמת

אם הלהקה טובה אז גם אנשים אחרים יהנו אבל אם לא אז הם בטח יפסיקו לנגן מהר מאוד כי הם יראו שאין התענינות

Lind0r

New member
האמת...

אי אפשר לנגן ככה סתם... צריך לעשות חזרות אז אם אתה רוצה שמישהו ינגן אז ל.ו.ט כי אי אפשר סתם לבוא ולנגן וזה יצא טוב

sweet 666

New member
מה זה ה"דבר יותר שקט"?

לנפץ חלונות? להרוס לך את הבית? אותך?... ורגע, מה??5 שעות לשמוע קאברים של מטאליקה ודרים וחרא אחר? טוב, תעשה מה שבא לך...אני די בטוח באה, רק שיש לי בעיה להגיע( בן צדק כשאמר שמכמורת זה החריץ של התחת של התחת של תחת של העולם!!) והחריץ של גיא, יהיה חלק!

Lind0r

New member
אז את יכולה להגיע למונש או

לכפר יונה... יותר קל להגיע לשם ואז תבואי עם מישהו

Lind0r

New member
רכבת לנתניה

אוטובוס לגוש ויתקין ומשם למכמורת ברגל

bobby6killer

New member
אממ אור ככה-

תיקח רכבת לנתניה ובנתניה נלך יחד לתחנה מרכזית וניקח קו 29 למכמורת... או שפשוט נעשה כמו עם ארבל ואבא יבוא לקחת אותך...אבל מקסימום יעלה לך 60 שקל הלוך חזור...

omni96

New member
וואלה

גיא אמר לי 50 הלוך ו-50 חזור אז אם אתה אומר שפחות אז סבבה דבר איתי על זה באיסי :)

omni96

New member
לקפוץ על משאית תרנגולות ואז ליד

מכמורת לקפוץ מהמשאית וללכת בשדות עד שרואים את הבית של שלושת הדובים

sweet 666

New member
יש משאיות של שפנפנים? או ארנבות?

כי אם יזהו אותך בין התרנגולות, אתה יודע מה הנהגים הקיבוצניקים הקשוחים האלה יעשו לך...לא כדאי...
ובין הארנבות, אתה לא ניתן לזיהוי...

למעלה