המסיבה!!!

themadrapper

New member
המסיבה!!!

טוב התחלתי שרשור חדש כי הקודם היה פשוט ארוך מדי. כמה דברים שיש לציין: -תקלוט של סופרים די גרוע. הוא ממוסחר אחושרמוטה וצריך לרקוד בכח לרוב השירים "מוזרי הקצב" האלה. בייבי ג´ הפציץ אבל חבל שהייתי כבר סחוט ולא נהניתי מהשירים שלו כמו שצריך. - כוסיות חבל על הזמן. במיוחד שתי בנות אחת עם תחת שווה ואחת בלונדינית עם חולצה לבנה וציצים די גדולים נראית ככה בת 16 יפה שחבל על הזמן. - היו כמה אנשים מפגרים ומסכנים שקרעו אותי מצחוק כמו האלה שניסו לעשות ברייקדאנס והאלה שניסו לעשות ראפ במיק הפתוח! - דרך אגב קרעו אותי מצחוק המסטולים האלה שהביאו נרגילה וישבו בחוץ כמה זמן ושהם נכנסו פנימה הם היו מסטולים והם עשו "רכבת" אחד אחרי השני בעיגול ברייקדאנס ועשו שטויות ועשו דברים מוזרים על בנות נראה לי הם גם שתו לא מעט! אם הם מהפורום אז מי הם? הם קרעו אותי

double M

New member
סתם שאלה:

מי עשה ברייקדאנס? מישהו טוב או לוקאצ´ים למיניהם?

אני אתך אחי.....

מסיבה ראשונה שלי בג´י ספוט וחבל´ז מזמז בונא סופרים מידי פעם היה טוב וחלק ממש גרוע כוסיות יאווו שיט הזין שלי נעמד בכניסה למועדון חשבתי כבר ללכת לשרותים ולדפוק את היד שלי חחח מסיבה ראשונה שלי ונקרעתי מצחוק אחי גם אתה קלטת את הרכבת המצחיקה של איזה כמה חברה וממש נראים שהם היו שתויים קיצר מסיבה טובה רק קצת חםםםםםםםםםם צחי השולט

Sparkie Dee

New member
בונ´ה..

"כוסיות יאווו שיט הזין שלי נעמד בכניסה למועדון חשבתי כבר ללכת לשרותים ולדפוק את היד שלי" - הייתי מצפה לתגובה כזאת מRAW, מה נהיה כאן?! טוב היו כוסיות סוףף הדרךך אבל נסחפת אחי..

RAW

New member
הלוווווווווווווווו

מה אתה מדבר עליי יא חציל???????? בטח אתה דומה לאפרסק חולה עם ריח של ירק מהפה עכשיו תעוף מפה יא אפס אני לא חבר שלך שיוגב מתעצבן חבל על הזמן אל תתעסק עם משפחת אבניר כי יש להם את הזין הכי גדול בעיר אתה מבין?? יוגב המנגב שמתעצבן שרושמים עליו דברים

היה ממש טוב

דו"ח הקונדומט: היה חזקקקק ההופעות: ממש חלש - מה זה? השבט עוד היו סבירים אבל... מומי לוי... טוב בוא רק נגיד שהייתי מעדיף שכל אחד מהאופן מייק יופיע במקומו, לא שהאופן מייק היה טוב כי כמעט כולם היו שם חלשים וזה בלט במיוחד לעומת העלייה של גימל התינוק ואבי המכה (אני מבין למה קוראים לו המכה - הוא באמת מכה) שהיו די טובים חוץ מאבי. התקלוט היה טוב במיוחד של גימל התינוק לבנאדם יש כשרון וגם אני ראיתי את האלה שעשו רכבת הרגו אותי במיוחד ההוא שקפץ כזה באמצע ועשה תנועות של נר כזה או מה שזה לא היה - איזה קורע זה היה אין לו אלוהים יאאללה

למעלה