המסיבה

Mr Gil16

New member
המסיבה

היי, רק חזרתי הביתה מהמסיבה, ולפני שאני ללכת לישון כמה מילים :p אז קודם כל, תודה ליאיר על הטרמפ! היה לי נחמד לפגוש את רובכם! ובאמת שהיה נחמד.... את עלומה קניתי, עכשיו אני יכול לפתוח שירשורים חופשי :p רק לא על שטויות, כן? היה כיף גם לראות את נועה שוב, את באמת פונצית גירל אמיתית :p
סתם, באמת היה לי כיף לפגוש אותך. ולהכיר את מיכל, וזה מראה כמה העולם קטן, והצלם המגניב הממ, אליאור (?) סליחה אם טעיתי בשם השעה וכאלה... ולפגוש את המנהלים היקרים שלנו אביעד ואיתי! והם הולכים להחתים לי על הספרון את נייטויש :p:p:p ואני מאושר, באמת תודה לכם!!! ו... הממ, לסיכום היה כיף מאוד לפגוש את כולם, והמסיבה הייתה נחמדה, הפרסים הגיעו לכל מי שקיבל אותם, וסחטיין על הארגון וכאלה, ומקווה לראות אתכם שוב עוד שבוע בהופעה הגדולה שלה כולנו מחכים, ולהכיר את מי שלא הגיע למסיבה... אז חג שמח, שבת שלום, סופ"ש נעים בלה בלה בחזרה לאולפן (או למיטה), גיל

סנעיר

New member
"הצלם" ../images/Emo10.gif ידעתי שזה מה שיזכרו ממני...

על מצפונכם אם המילה הזו מופיעה לי על המצבה
וכבר אמרתי אינספור פעמים- לא מעניין אותי לצלם אתכם
המצלמה היא פשוט אחלה תירוץ לא לרקוד. האמת שהופתעתי שלא קיבלתי פרס. זה בטוח היה קורה אם הייתה קטגוריה "זה שנראה הכי לא קשור". לא עולות לי מילות סיכום כרגע כי מבחינתי הערב עוד לא נגמר, אבל גם זה אולי יגיע מתישהו. [ואולי לא] רק כמה מילים לגבי התמונות- יש לי בשבילכם בשורה רעה ועוד בשורה אחת רעה
1. כן, יצאתם שם גרוע. יותר גרוע ממה שאתם חושבים
2. הכל יפורסם כאן! מי שיש לו התנגדות שיודיע עכשיו ואני מבטיח להתעלם בגסות. וזהו. חולה לכולכם על הטע'חת.

lacrimosa girl

New member
לך אין זכות דיבור /tapuzforum/images/emo46.gif

לעוור אותי, לצלם אותי ולהראות to everyone. :(

The Cat Woman

New member
זה היה ממש מצחיק... תודי...

כולנו יודעים איך את נראית, אנחנו לא צריכים תמונות בשביל זה. קחו בקלות, כולה תמונות...

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo45.gifמסיבה אחת פשוטה

שהוא כבר לא יהיה בחיים /tapuzforum/images/emo3.gif

סנעיר

New member
מה?...../images/Emo12.gif זו דווקא אחלה תמונה שלכן ../images/Emo26.gif

שתי לחוצות. היחידה בינתיים שלא התנגדה לפרסום התמונה שלה
אני יודע, הדמיון לעלומה מפתיע, אבל ככל הידוע לי- אין קשר.

למעלה