המסיבה תמונה שאחרי.
ס סנדי32 New member 23/10/02 #3 מצטרפת ,הכניסה למבוגרים בלבד../images/Emo70.gif זוזו תעשו מקום אוף איזה צפוף חחחחחח
ח חתולון* New member 23/10/02 #6 סנדי ../images/Emo24.gif וגם ../images/Emo39.gif מקווה שאני מבוגר מספיק כדי להיכנס יופי סנדי חתולון
ק קרמבובת New member 23/10/02 #4 כמובןןןן... רק אם לא קשה לך (חחחחחחחחח) בסוף השורה...שלא תסתיר את כולם ואם בכל זאת קשה לך...תשכב הפוך...כבר מזמן אומרים שהגשר הזה צריך תמיכה באמצע..חחחחחח
כמובןןןן... רק אם לא קשה לך (חחחחחחחחח) בסוף השורה...שלא תסתיר את כולם ואם בכל זאת קשה לך...תשכב הפוך...כבר מזמן אומרים שהגשר הזה צריך תמיכה באמצע..חחחחחח
ג גיוRא New member 23/10/02 #9 הוא שלי...והיא שם ביגלל שהוא יפה.חח מה שלומך...ידונת...? ככה עושים... בלי שום התראה מוקדמת..נעלמים..לא סיבה לא הודעה.. אני אתאבד ..מה כ´פת לך.?
הוא שלי...והיא שם ביגלל שהוא יפה.חח מה שלומך...ידונת...? ככה עושים... בלי שום התראה מוקדמת..נעלמים..לא סיבה לא הודעה.. אני אתאבד ..מה כ´פת לך.?
ג גיוRא New member 23/10/02 #14 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צוחק למפרע...כי הולך הבייתה.... את באה? תני....