המסיבה

המסיבה../images/Emo11.gif

והינה פרוט על המסיבה המדוברת.... יצאתי לדרך בסביבות 9.30, כולי מאופרת עם חצאית מיני וגופיה, הכי יציאה לים שיש... מתקשרת לחברה שלי להגיד לה שאני בדרך והיא אומרת לי שהאקס לא יגיע. הלכתי עם 2 חברות ונכנס לי מצב רוח הכי טוב שיש
, ככה נמנעים ממצב לא נעים.
הגעתי לשם ראיתי שולחן ארוך עם המון אנשים פתאום ידיד שלי אומר לי "ילדה יפה, מה שלומך?" ניגשתי לומר לו שלום
ופתאום ראיתי את האקס יושב לידו מסתכל עלי בחצי עין משחק אותה לא רואה אותי.
אמרתי לו שלום <לידיד> וניגשתי לשבת בראש השולחן הארוך <רק שם נשאר מקום> אני ו2 חברות שלי. אחת החברות שבאה איתי אומרת לי שהוא לא מפסיק להסתכל לכיוון שלי ואני שיחקתי אותה הכי יושבת צוחקת ולא שמה עליו. ואחרי כמה זמן התחילו הפוזות שלו. אני יושבת צוחקת עם חברות שלי והוא... הוא פתאום התחיל לצעוק לחבר הזה ולחבר הזה... הוא פתאום עובר לו ממקום למום כל כמה דקות... הוא צחק בקול עם אחת שם שאני לא הכי אוהבת... כל מספר דקות מתקתק במירס... ואני? אני משחקת אותה לא רואה ולא מעניין אותי,צוחקת עם חברות וזהו.
ב12.30 אני קמתי ללכת ואז פתאום שמתי לב שהוא לא שם <הייתי בטוחה כי הלך שניה>. קמתי והלכתי. הגעתי הבית ואחרי חצי שעה אני מקבלת טלפון מידיד שלי "בואי אלי" ישר הלכתי אליו <הייתי חייבת דיווח>.
הוא אמר לי שאיך שבאתי האקס רצה ללכת והוא החזיק אותו שלא ילך, עד השעה 12 שכבר נמאס לו לשכנע אותו ואז האקס הלך... אמרתי לידיד הזה ששמתי לב שהאקס כל הזמן החליף מקום, דיבר בקול והסתכל כל שניה אליי.. אז הוא אמר לי <הם חברים, כן.> שכשבאתי האקס התעצבן הוא הרגיש כאילו אני לא שמה עליו ובכל זאת באה, והוא רצה ללכת והידיד השאיר אותו עוד ועוד... ושגם הוא ראה כי האקס מחפש צומת לב. לא יודעת אם היה ממש כיף כי זאת הייתה יומולדת משעממת,
ישבו כולם סביב שולחן וזהו. פשוט זהו.
אבל אני נהנתי כי צחקתי עם חברות וגם ראיתי אותו מנסה למשוך צומת לב שלא קיבל.
היה קצת לא נעים אבל העברתי אותה. יותר מאוחר חברה שלי צריכה לעשות לי צלצול כך שאם אין לה משהו לחדש לי אז זה הכל פחות או יותר.

../images/Emo4.gif

לא יודעת... היה לי שם את חיוך של בחוץ חיוך בפנים רגש לא מוגדר. וחוץ מזה כשיצאתי משם הרגשתי כעס... לא בדיוק ברור....

קבלי ח"ח !!! ../images/Emo24.gif

יש גברים שרק ככה צריך להתייחס אליהם... זה הזמן לחשבון נפש שלו עם עצמו על כל מה שהיה... אולי עכשיו כשאת לא שלו הוא יבין מה איבד ויעשה חושבים.... גאה בך! אני הייתי מתנהגת אותו דבר.. בהצלחה

תודה מתוקה

אחרי הכל עדיין היו לי ספקות של הדבר הנכון גם אחרי שזה נעשה אבל עכשיו אני יודעת שזה היה נכון לעשות גם אם היה שם קצת לא נעים. והוא....? ישנם רגעים ולא מעטים שעליו אני חושבת ומתגעגעת לשהיה לנו אבל יודעת שעליי להמשיך להיות חזקה. אז את הבהצלחה אני עדיין צריכה...

exterior

New member
זה נראה לי ששניכם משחקים משחקים.

לפי דעתי, את צריכה לתפוס מרחק מידידים שלו וממנו, רק כך תוכלי להשתחרר ממנו. לפי כל מה שאת רושמת, זה נראה כי את לא מוכנה לוותר עליו עדיין. (ד"א, אני, באופן אישי, לא הייתי הולכת למסיבה. למה אני צריכה לראות ת'אקס מול הפרצוף שלי, הרי אני מנסה להמשיך הלאה...?!) בכל מקרה מתוקה, מצטערת אם אני נשמעת תוקפנית. אבל אני באמת חושבת ש- "רחוק מהעין רחוק מהלב" ולתקופה הקרובה את צריכה לתפוס מרחק מכל מה שמזכיר לך אותו... **חיבוק**

היי מאמי,

רציתי להגיד לך שדבר ראשון החברים שלו הם בעצם החברים שלי ואני זאת שמכירה אותם מילדות, אומנם הוא לא הכיר אותם דרכי אבל גם אני לא הכרתי אותם דרכו. דבר שני היה לחברה שלי שם יומולדת והוזמנתי אז למה שלא אלך? נכון שאני תופסת מרחק ממנו ומכל המזכיר לי אותו אבל זה לא אומר שעליי לעצור את חיי בגללו. ולא אני זאת שנלחצתי כשראיתי אותו הוא זה שחיפש את הצומת לב עם זה שכל שניה שהחליף מקום פעם לידי ופעם רחוק במשך כמה סיבובים ולא אני זאת שדרשתי התייחסות מלקרא לחברים בקול רם... אני כיבדתי אותה וזהו. התייחסתי כאילו הוא לא היה, באתי ישבתי והלכתי.

למעלה