המסיבה של החיים :(:(:(

TRANCE ADDICT

New member
המסיבה של החיים :(:(:(

10 שנים לטוויסטד... Twisted Records 10 Year Anniversary Friday 27th October 2006 @ Renaissance Rooms off Mile Street, Vauxhall. London. SW8 1SD 9pm - 8am Main Room :: Twisted Records Hallucinogen Koxbox Good the Bad and the Ugly (Featuring Dimitri, Serge and Dado) Transwave Younger Brother Tristan Simon H Retro Goa :: 10 Years Room :: Hosted by Tribe of Frog Green Nuns of the Revolution Total Eclipse Slinky Wizard Darshan Dimitri Serge plus guests Chill Out Breaks and Beats :: Liquid and ID Spiral Shpongle Ott Digital Mystery Tour Alex Paterson (The Orb) Nagual Sound Experiment Capsula Phutureprimitive Brothamstates Simon B and Justin Chaos Eclectic Beats and Treats :: Backroom Beat Recordings George Barker Merv (Eat Static) Greg Hunter Youth Esion Jim Simon H Ed Bigland Loads more to confirm Advance Tickets on Sale from Saturday 9th September אני רואה את הליין ועולות לי דמעות בעיניים........

Mad Sorcerer

New member
WOW

שווה לטוס לחו"ל בשביל מסיבה כזאת - אפילו רק בשביל הרטרו הזה

tosh43

New member
איך אפשר להיות במסיבה כזאת

יעני זה כל הזמן לטייל בין החדרים ולשקול החלטות חשובות כמו איפה להיות מתי ועל חשבון מי זה יבוא. חחח כמו שאני מכיר את עצמי הייתי כולי נאבד שם והולך לחדר אחר כל כמה דקות ובסוף לא שומע כלום כמו שצריך

יכול להיות....

שאני מגיע ללונדון בדיוק באותו יום!!!!!!! מאיפה הפריט מידע החשוב הזה תגיד לי? יש פרטים?!

שאלה קטנה נוכח הליין אפ המרשים...

מאיפה מגיע החיבור של ד"ר אלכס פטרסון לטוויסטד ? האם מתוכנן איזשהו שיתוף פעולה בין האורב לבין טוויסטד ? פטרסון ידוע כבר בחדשנות שלו ובנועזות שלו לשתף פעולה עם לייבלים שונים, לעדות האלבום האחרון של האורב שיצא בקומפקט (לייבל של מינימל-טכנו). למישהו יש איזשהו מידע לתת לי בנושא ?

Mad Sorcerer

New member
כמראה הופעת אורח שלו

יש לו שיחרורים בטראנסיינט פונוקול ובלו רום

ass monkey

New member
וואלללה

ידעתי על האירוע מלפני שבוע בערך מהאתר של טוויסטד..אז יאללה תארגנו איזו טיסת פורום ללונדון אולי יעשו לנו הנחה:))

Symbiosis

New member
Simon Posford Gang

בא כניראה לעשות כבוד(?)... אבל יכול להיות שעוד ניראה משהו בטוויסטד של אלכס פטרסון. לא ידוע על שיתוף כזה בעתיד.

למעלה