המסיבה - חלק 5

המסיבה - חלק 5

"למדוד!!" יצאה ההוראה וכל הבנות החלו לבצע מדידה. לאט ובדייקנות. האישה שמדדה אותי, לא דיברה, רק אחזה בזיין שלי, משפשפת אותו ברכות תוך שהיא מלטפת את האשכים והניחה את קצהו של סרט המדידה ממש ממש בבסיס הזין. השתדלתי, דחפתי קדימה, כאילו אני יכול להוסיף סנטימטר או שניים, יודע שאין לי יותר ממה שיש לי. הבטתי באישה שמדדה אותי. לא היא לא היתה ילדה, למרות הגובה שלה. ידיה הסגירו את גילה, לא פחות מ – 40. כל כך דקיקה. יד קטנה. הושטתי יד לעבר המסיכה, אך היא התחמקה תוך שהיא נעה לאחור. המשכתי להביט בה. כן, כעת ראיתי עוד משהו, לכל הנשים הקטנות הללו, עטויות המסיכה, היה עוד משהו משותף – שדיים קטנות. הבטתי באישה שטיפלה בזיין שלי בעדינות ובאירוטיות כה מרטיטה. היא היתה נמוכה מאוד, דקת גו ובעלת שדיים ממש ממש זעירות. "כיצד כינסת 15 בנות כאלו?", חשבתי לעצמי. בינתיים, בחדר הגדול נמשכה מלאכת המדידה. "אופס, מה זה?" שמעתי את קולך הזועם ממש לידי. מסתבר שאחד הגברים שנמדד לידי, לא עמד בפרץ ופלט זרם של זירמה על המודדת הקטנה שעמדה מולו. צליפה מהירה של השוט הרחיקה את הזיין שלו מן הידיים של בת זוגו המודדת. צווחת כאב נפלטה מפיו. "עמוד בצד" הורית לו. "סיימו את המדידה" המשכת בקולך הסמכותי. כל הבנות השלימו את המדידה. וכל אחת רשמה מספר במרקר צהוב זוהר על החזה של הגבר שמולה. מספר יחיד, בכתב יד גדול וברור. 14 היה המספר הכתוב על חזי, ממש לא הפתעה. כעת, משכולם נמדדו וסומנו, התפנית לטפל בגבר הסורר. תנועת ידך לעבר בוצה של 4 בנות, העבירה להן את הפקודה, הארבעה ניגשו אל הגבר שעמד בצד ותוך מספר שניות הוא היה אזוק ב 2 ידיו ו2 רגליו. ארבעת הבנות הדקיקות משכו את הגבר כאילו היה כלבלב והעמידו אותו במרכז החדר. המשרתים שקודם לכן חילקו מיני מזון ומשקאות, גררו למרכז החדר מין מיתקן שדמה לסוס קפיצות המשמש בשיעורי ספורט, רק נמוך יותר. הבנות דקיקות הגו השכיבו את הגבר על גבו על פני המתקן ואזקו אותו היטב לידיות. שקט השתרר בחדר, הכל עמדו והביטו במחזה. מה עומד לקרות? הנה הגבר שלא עמד במשימה, שוכב עקוד לסוס הקפיצות כמו שה לעולה, מוכן לקבל את עונשו. ואת עומדת לך בצד החדר, מביטה בנעשה, גבוהה ותמירה, שדייך הגדולות והשזופות לחוצות בתוך המחשוף הנדיב של שמלתך, כמעט פורצות החוצה. על פנייך הבעה קשוחה. שוט העור הקצר בידך הימנית. בעיני היה לך מראה של מלכה שכל מה שרציתי היה לשרת אותה. לאט לאט התחלת לצעוד לכוון מרכז החדר כשכל החבורה נעה לצדדים, מפנה לך שביל רחב.

שתי הערות

א. מה זה ההערה הזאת שהיא לא ילדה. בת 40 גם יכולה להיות ילדונת. 40 זה לגמרי ה-20 החדש!!!!! ב. אתה הולך להוציא כאן לפורום את הנשמה עם כפית. כל פעם רק עשירית סיפור.

המסיבה - חלק 6

צעדת מלכתי, לאט לאט, בהוד ובהדר, משקיפה על עשרות נתינייך ונתינותייך המפנים לך מקום. השקט בחדר וצעדייך הנוקשים העלו את רמת המתח בחדר לדרגה של סרט מתח משובח. יכולתי לחוש כיצד הזיין שלי על 14 הסנטימטרים שלו, עומד זקוף מתמיד, פועם בעוצמה מול המראה הנפלא של מלכה הצועדת לאיטה כדי להעניש את נתינה הסורר. שמא אבקש מן האישה ששמולי למדוד אותי שנית? עלתה המחשבה בליבי, אך לא העזתי. חשתי ברצון לאונן מול עוצמת הגירוי, אך ידעתי שיהיה לזה עונש מיידי. אני יודע שאינך אוהבת עבדייך מאוננים שלא על פי פקודתך. הצעדים נדמו. כל הנוכחים בחדר, כולם נתינייך, עבדייך הנרצעים, הביטו בך. הרמת את רגלך הארוכה ובלי שיהוי, התיישבת על פניו של הגבר האזוק. לא היה צריך שמיעה של תנשמת כדי לשמוע את הליקוקים, שהגבר שידע את הנדרש ממנו העתיר על הכוס הנערץ שלך (בהכירי אותך היטב, ידעתי גם ידעתי, שלא לבשת דבר תחת השמלה המכובדת, שהרי אינך סובלת שיהוי כשאת רוצה עינוגים) "גשו לכאן", שמעתי את הפקודה שחלקת לשלוש מן הנשים הקטנות בתנועות אצבע קלילות חילקת להן הוראות. שתיים, ניגשו מייד אלייך וכל אחת מהן שלפה שד מפוארת והחלה ללקק ולמצוץ את הפיטמות השחומות, כמעט שחורות שלך, שהיכרתי כל כך טוב מתפקידי בעבר. השלישית, ניגשה לארגז עץ גדול, והוציאה מתוכו שוט זנבות (פלוגר) בעל רצועות עור אדומות והחלה מצליפה על אבריו של הגבר האזוק. לאט וברכות בתחילה, כאילו כדי לבחון את סף הכאב שלו. הגבר שכב בשקט בתחילה, ורק קולות לקיקותיו העזות נשמעו בחדר, אך ככל שעוצמת ההפלקה גברה, ניתן היה לשמוע את גניחותיו. הזיין שלו שזה עתה פלט את מטענו בידיה של אחת הנשים הלבנות, החל לחזור למצב הזיקפה שלפני הגמירה הבלתי נסלחת. בעומדי קרוב למקום ההענשה, יכולתי להבחין בצבע האדום שקיבלו אבריו. אדום שהלך וגבר ככל שגברה עוצמת ההצלפה ושעמד ביחס ישר לגניחותיו שכעת הפכו כבר לצווחות כאב. ואת, בחיוך על שפתייך ישבת על פניו, נותנת לו ללקק את כוסך הנערץ. עולה ויורדת מעדנות על פני לשונו ושפתיו. ולפתע, כאילו בלי הכנה, ומבלי כל גניחה או הבעה מיוחדת על פנייך, התרוממת לפישוק רחב מעל ראשו של הגבר הגונח \ צווח וזרם דקיק של נוזל שקוף זירזף לו מבין רגלייך לתוך פיו הפעור.........

14 זה יפה

המסיבה - חלק 7

הגבר השכוב על גבו, עדיין נאנק מן הכאב שהסבו לו ההצלפות שכעת נפסקו, שתה את הנוזל בשקיקה. אינני יודע כמה מן העבדים שאספת שם בחדר הגדול זכו לתענוג לשרת אותך, אך אני, ששירתתי אותך פעמים כה רבות במסירות ובציות מוחלט, ידעתי. זה לא היה נוזל הגמירה שכה מרבים לדבר עליו וכה מעטות זוכות באמת להפיקו. ידעתי עד כמה קשה ומורכב התפקיד של העבד הנרצע הנדרש להביאך לכדי הגמירה המוחלטת המכונה גם squirting . אני ידעתי שהגבר הנענש זכה בסך הכל ללגום מן השתן שלך. כבר ראיתיך עושה את זה בעבר וידעתי היטב כי בכך, הגבר גמר את תפקידו להערב ואכן, איתות נוסף שלך, והבנות קשרו לגבר האזוק שרשרת כבדה לצווארו שיחררו אותו מן המיתקן, וגררו אותו לעבר אחד החדרים הצדדיים. ידעתי היטב שהוא יישאר שם כל הערב, ובמקרה הטוב תתירי לבנות להשתמש בו, אבל ידעתי כי, מבחינתך הוא גמר את תפקידו, לפחות לאותו ערב. כעת ניתן היה לחתוך את השקט בסכין. כולנו הבטנו בך, עת שאת, סקרת שנחת את מחנה העבדים והשפחות שלך. "עוד מישהו זקוק לעונש? שיהיה ברור, הם יהיו קשים יותר מפעם לפעם" אמרת בשקט. כולנו הבנו את ההסבר. כעת עברת בין השורות ובחנת אותנו אחד אחד ואחת אחת. נפש יצאה אליך, כל כך רציתי שתיקחי אות, שתרשי לי לשרת אותך, הלפת על פני בלי אומר. פליק קטן על הזיין, כאילו כדי לוודא שהוא זקור ומוכן למקרה שתחפצי בו, והמשכת. עצרת ליד הגבר שעל חזהו התנוסס בגאון המספר: 22. אכן, מספר מכובד ביותר. לא היה קשה להבחין שהוא מחזיק בשיא של החדר. זיין ארוך ועבה לתלפיות. גבר מוצק, ממוצע קומה, בגיל 40 או 50. עמדת מולו, מביטה בעיניו. הבחור הביט בעינייך, ציחקק ואמר: "רוצה אותו?" איזו טעות! לפני שהספיק לזוז, הוא חטף ממך סטירה ישר על לחיו השמאלית. סטירה מצלצלת בכמעט והפילה אותו ארצה. בעודו מנסה להתאושש, הגיעה השניה שהוענקה לו הפעם על לחי ימין. הבחורה שעמדה לידו לחשה לו משהו והבחור השפיל את עיניו. "זה קצת יותר טוב," אמרת בשקט. ובמנוד ראש הצבעת על הריצפה. הגבר מיהר הפעם וכרע על בירכיו. ידך הונחה על ראשו, והוא מיהר לכרוע עד הריצפה ונישק את נעלי העקב שלך. "שימו אותו במקום", פקדת. 4 שפחות קטנות וזריזות מיהרו לגשת אליו ואזקו אותו בידיו וברגליו. בלי מילה נוספת, נגרר גם הוא אל סוס הקפיצות שבמרכז החדר. כולנו הסתדרנו מסביב כדי לראות מה יעלה בגורלו. את לקחת את הזמן שלך, והבטת בהנאה ניכרת בחבורה שמסביב. הערצה ופחד מעורבים זה בזה ניכרו בכל. בואי, קראת לאחת הבנות שעמדה קצת מרחוק........

המסיבה - חלק 8

האשה הקטנה ניגשה אליך בחשש ואת התכופפת אליה ולחשת באזניה. אצה האשה לארונית בצד החדר וחזרה משם עם שקית בידיה. הבטתי בה בעניין רב. בזריזות ובמיומנות היא הלבישה עליך, מעל לשמלה תחתוני עור הדוקים ובתוכם השחילה סטראפ-און ענק. עשוי מתכת מבריקה, עבה וארוך, מעולם לא ראיתי כלי כזה. אורכו אולי 30 ס"מ ועוביו בהתאם. הגבר על סוס הקפיצות הושכב כעת כשרגליו מוצמדות לרגלי סוס הקפיצות, ביטנו צמודה לגב הסוס ופניו מורמות בעזרת כרית שהובאה לשם מאיפה-שהו תנועת אצבע שלך ואחת הבנות ניגשה אליו ובמשיכה אחת מהירה וחזקה, קרעה מעליו את המכנסים ההדוקים, שנקרעו כאילו היו עשויות ניר. ישבנו החשוף ניצב בולט לעיני כל. לא היה ספק באשר למה שהולך לקרות, כולם ראו את הישבן החשוף ואת הדילדו הענק שלבשת. כולם, מלבדו, שכן פניו הופנו לעבר הקיר. שוב חזר השקט הסמיך הזה, שבו רק קולות הקליק – קלאק של נעלי העקב הגבוהות שלך, נשמע בחדר. ניגש אליו מאחור, טופחת קלות על הישבן החשוף ומקיפה את סוס הקפיצות עד שנעמדת מולו. הדילדו הענק מול פניו ההמומות. ניתן היה לשמוע את קולות המחאה של הגבר בעל האבר הגדול, אשר עד מהרה נשתנקו כשהדילדו הכסוף נכנס בכוח לתוך פיו. ידך האחת אחזה בשיער ראשו, מושכת אותו בכוח לעברך בעוד הדילדו עושה דרכו לעבר גרונו, ידך השניה אוחזת בשוט הרכיבה הקצר ומצליפה בישבנו החשוף. "לקק, כלב, לקק" נשמע קולך מצווה עליו בסמכותיות. "לקק אם אינך רוצה לקבל את הזיין שלי בתוך התחת שלך כשהוא יבש" והוא ליקק ומצץ, רועד מפחד או מתשוקה. לא הרפית ממנו עד שקולות ההשתנקות שלו התחלפו בקולות חנק של ממש, ואז הנחת לו לרגע, מושכת את הדילדו החוצה. "אז מי רוצה את הזיין הגדול?" שאלת אותו " למי יש יותר גדול?" "לך המלכה" ענב הבחור בקול גדול "חזור שנית" אמרת לו "את המלכה עם הזיין הגדול שהולכת לזיין אותי" ענה הגבר ופנייך זרחו בשביעות רצון של חתול שקיבל לשמירתו קערת שמנת ואכן, צעדת מספר צעדים לאחור, מסמנת לשתי בנות להצטרף.

המסיבה - חלק 9

לא לקח לך זמן רב. הבטתי בך תופסת מקום מאחוריו. בעוד ידך הימנית אוחזת בדילדו האימתני ומייצבת אותו, ידך השמאלית אחזה באשכיו של הגבר אותו עמדת לזיין. הדילדו נגע בפיתח האחורי שלו ואת התחלת לנגח אותו, הולמת עם הדילדו פנימה והחוצה חליפות, שתי הבנות תפסו את מקומן משני צדי התחת של הגבר האזוק. כל אחת אחזה בחצי ישבן ובכוחות משותפים פילחו אותו כדי לפנות מקום לדילדו. בעוד שאת הגברת את קצב ועוצמת ההלימה והדילדו החל לחדור פנימה, החל הגבר בצעקות ובתחנונים. לא, זה ממש לא עצר אותך, הדילדו שלך עשה את דרכו פנימה לאט אבל בטוח. 10 ס"מ כבר היו משוקעים בתוכו. בידך השמאלית האוחזת באשכיו משכת אותן כלפי מטה. רכנת אל אוזנו ולחשת לו דבר מה. הצעקות חדלו. נראה היה כי הדילדו עשה את שלו. הזין הגדול שלו עמד כעת מכו טיל העומד להתפוצץ. הדילדו גמר ככל הנראה את המסע פנימה. חציו היה כבר בפנים ונראה היה שיותר מזה הוא לא היה יכול להכיל. סימנת באצבעך לאחת הבנות שעזבה את משמרתה על התחת שלו, וכרעה בין רגליו. היא הכניסה בזריזות את הזיין הקשה בין שפתיה ובמיומנות פנטסטית, תוך שהיא מטה את צווארה, בלעה את כולו בתוך שניות ספורות, כאילו היה זיין של תינוק. מיומנות כזו טרם ראיתי. את הפעלת את הדילדו כמו בוכנה פנימה והחוצה ותנועות האגן שלך גירו אותי באופן מדהים. הזיין שלי עמד וחשתי רצון עז לאחוז בו ולאונן, אך החשש להיענש עצר אותי, הבטתי סביבי, כל הגברים שמסביב היו באותו מצב, לא היה שם אפילו זיין אחד שלא עמד במלוא התורן למראה המראה המרתק. הדילדו שלך נכנס ויצא והגבר התפתל בתוך פיה של השיפחה המיומנת שכרעה בין רגליו. לפתע נשמעה מפיו גניחה אדירה וגופו רטט. השיפחה משכה את ראשה לאחור ושיחררה את הזיין הגדול שנראה כעת רפוי מעט. שפתיה היו מלאות בזירמתו של הגבר שזה עתה נדפק על ידך. את - התרוממת מלוא קומתך, מושכת לאחור את הדילדו, מחייכת ומביטה בכולנו............

יפה שאתה משתמש במושג זרימה, במקום שפיך

האמת היא שאולי העברית שלי קצת קלוקלת אבל זה פעם ראשונה שאני קוראת את המילה הזאת במשמעות שפיך. לגמרי מייק סנס.

מיכלי,

בטוח שלא המצאתי את המושג זירמה. גם אני אינני קורא או כותב כל כך הרבה ספרות אירוטית בעיברית, כמו שאת יודעת, אך המושג זירמה ידוע במקורותינו הכחולים מזה עידן ועידנים. שמא מימי פאני היל העליזים? אינני זוכר. ובאשר לשפיך, אינני אוהב את המילה. לו רציתי להשתמש בשרש שפכ, הייתי כותב שפיכה. ובסוד אספר לך, כבר שנה שלא שפכתי את זירמתי לפה של שיפחה ראויה רפאל

A לוןA

New member
הרבה יותר אחורה משאתה חושב

"ותעגבה, על פלגשיהם, אשר בשר-חמורים בשרם, וזרמת סוסים זרמתם." יחזקאל כג 20

שנה שלמה בלי סקס? לא סוף העולם. כבר קרה לי.

ודרך אגב, מהסיפורים שלך אתה עובר מסך כאחד נשלט. אף אחת פה לא מעלה על דעתה שאתה שולט.

שולט, נשלט

מיכלי, מה כבר ההבדל? שני הצדדים של אותו השוט ואגב, שולט טוב באמת, חייב להכיר את שני הצדדים. רפאל

המסיבה - חלק 10

חלק 10 "קחו אותו" אמרת בשקט לבנות שללא כל שיהוי, ניתקו את הגבר עם האיבר הגדול מסוס הקפיצות, חיברו שרשרת עם קולר לצווארו וגררו אותו לחדר הצדדי. "עוד מישהו רוצה טיפול?" שאלת את חבורת העבדים והשפחות שלך. איש לא הניד עפעף. כולנו הבטנו בך בחשש ובהערצה, ממתינים למוצא פיך. "ובכן, אפשר להתחיל". אמרת, "אנחנו נתחיל במבחן עמידות (Stamina) כל הגברים יכרעו על הברכיים" כולנו, כל הגברים נעמדנו על הברכיים. בנות, אתן מוזמנות להסיר את המסיכות ולהתחיל. כל הנשים בלבן, הסירו את המסיכות. כעת סוף סוף הבנתי. כל הנשים, היו אורינטאליות. כינסת 15 נשים תאילנדיות, וזו הסיבה שכולן קטנות קומה, ובעלות שדיים זעירות. אספת לך שפחות מין אידאליות. בעוד את עומדת ומביטה בצאן מרעיתך משתעשע, הזדרזו הבנות, לכרוע מול הבנים, למעשה בתנוחת שכיבה על המרפקים, וכל אחת החלה לטפל בגבר שמולה כמיטב יכולתה. ולא היה ספק ביכולתן, אצבעות קטנות ומיומנות, שפתיים גמישות, לשון זריזה, גרון עמוק. התרכזתי באשה שמולי, אותה אשה שמדדה קודם לכן את אורך הזיין שלי. לא צעירה, נאה מאד, חיוך מקסים ומיומנות טיפול בזיין שמעולם לא נתקלתי בטובה ממנה. היא טיפלה בזיין שלי באינטנסיביות ובמיומנות עצומה. ההנאה שלי היתה עצומה ונקל היה להיכנע להנאה ופשוט לתת לה לעשות אותי. "שימו לב, גברים, עליכם להימנע מגמירה! הבנות תמשכנה לטפל בכם, וכמו שאתם כבר חשים, הן יודעות לטפל. האחרון שיישאר עם זיקפה מלאה ולא ייגמור, ייזכה לקבל פרס. ואתם יודעים איזה פרסים יודעת לחלק, נכון?" המהום של הסכמה נשמע בחדר, כל הגברים שקעו מכבר בידיים ובפה המיומן של הפועלות התאילנדיות המשובחות. אני התרכזתי בכל כוחי מנסה להימנע מאורגזמה. השתמשתי בכל הטכניקות שלמדתי עם השנים בקורסים של טנטרה ובנסיון שרכשתי בתחום. כל כך רציתי לזכות בפרס. בחדר שרר שקט, פרט לרעש הרקע של מציצות ליקוקים ואנחות. את התהלכת בין הזוגות כשהשוט בידך הימנית, פה ושם הענקת הצלפת עידוד כאשר נראה היה לך שאחד הגברים מנסה להתחמק מן הטיפול. מביטה בכולנו ממרומי קומתך, מלכה ללא עוררין.........

למעלה