המסיבה אתמול ב-V-Bar
לפני שאני מתחיל לכתוב את דעתי על המסיבה אתמול אני רוצה להגיד כל הכבוד לאביחי ולצוות IMF שהצליחו לארגן מסיבה מצוינת רק חבל שהרבה אנשים פה בחרו להתעלם מהאירוע הזה ולא בצדק....כי מי שהיה מגיע באמת היה נהנה מאחלה של מסיבה. דעתי על ההופעות אתמול:אופין(אביחי) ואורטגה נתנו הופעה מלהיבה מאוד רק חבל שהיה חסר את מי להלהיב אבל אני אישית מאוד נהנתי לראות את אורטגה "מתפוצץ" על הבמה(רק צריך להזכיר לו שמידי פעם גם צריך לנשום
) לוקאץ´-עלה עם שני הלהיטים שלו "הצהלונים" ואיש המערות רק חבל שאנשים התענינו יותר בפיצות שבדיוק הגיעו(סוף סוף פיצות שגם האנשים במסיבה אוכלים ולא רק איזה פרסי אחד
) אבל סה"כ גם אחלה הופעה של לוקאץ´ החטיבה-הופעה פחות טובה לטעמי אבל יש ביניהם אחלה של שיתוף פעולה והם משלימים אחד את השני בצורה יפה מאוד אילן באבילן-כל הכבוד לבחור שלא איכזב והגיע למסיבה ונתן גם אחלה של הופעה(הבנאדם יודע להלהיב ולהופיע מצוין) יש עוד משהו ששמחתי לראות שאלו שכן החליטו להגיע למסיבה אלו אנשים שראיתי פעם ראשונה ושלא יצא לי לראות אותם במסיבות אחרות וזה כיף לראות שיש עוד אנשים שאוהבים ראפ ובאים למסיבות להנות ואלה האנשים הקבועים של המסיבות. סה"כ אני מאוד נהנתי ואני מקווה שמסיבה הבאה של אייאמאף אנשים יחליטו להגיע ולא לפסול את המסיבה עומרי
לפני שאני מתחיל לכתוב את דעתי על המסיבה אתמול אני רוצה להגיד כל הכבוד לאביחי ולצוות IMF שהצליחו לארגן מסיבה מצוינת רק חבל שהרבה אנשים פה בחרו להתעלם מהאירוע הזה ולא בצדק....כי מי שהיה מגיע באמת היה נהנה מאחלה של מסיבה. דעתי על ההופעות אתמול:אופין(אביחי) ואורטגה נתנו הופעה מלהיבה מאוד רק חבל שהיה חסר את מי להלהיב אבל אני אישית מאוד נהנתי לראות את אורטגה "מתפוצץ" על הבמה(רק צריך להזכיר לו שמידי פעם גם צריך לנשום