המסיבה אתמול ב-V-Bar

Agent G

New member
המסיבה אתמול ב-V-Bar

לפני שאני מתחיל לכתוב את דעתי על המסיבה אתמול אני רוצה להגיד כל הכבוד לאביחי ולצוות IMF שהצליחו לארגן מסיבה מצוינת רק חבל שהרבה אנשים פה בחרו להתעלם מהאירוע הזה ולא בצדק....כי מי שהיה מגיע באמת היה נהנה מאחלה של מסיבה. דעתי על ההופעות אתמול:אופין(אביחי) ואורטגה נתנו הופעה מלהיבה מאוד רק חבל שהיה חסר את מי להלהיב אבל אני אישית מאוד נהנתי לראות את אורטגה "מתפוצץ" על הבמה(רק צריך להזכיר לו שמידי פעם גם צריך לנשום
) לוקאץ´-עלה עם שני הלהיטים שלו "הצהלונים" ואיש המערות רק חבל שאנשים התענינו יותר בפיצות שבדיוק הגיעו(סוף סוף פיצות שגם האנשים במסיבה אוכלים ולא רק איזה פרסי אחד
) אבל סה"כ גם אחלה הופעה של לוקאץ´ החטיבה-הופעה פחות טובה לטעמי אבל יש ביניהם אחלה של שיתוף פעולה והם משלימים אחד את השני בצורה יפה מאוד אילן באבילן-כל הכבוד לבחור שלא איכזב והגיע למסיבה ונתן גם אחלה של הופעה(הבנאדם יודע להלהיב ולהופיע מצוין) יש עוד משהו ששמחתי לראות שאלו שכן החליטו להגיע למסיבה אלו אנשים שראיתי פעם ראשונה ושלא יצא לי לראות אותם במסיבות אחרות וזה כיף לראות שיש עוד אנשים שאוהבים ראפ ובאים למסיבות להנות ואלה האנשים הקבועים של המסיבות. סה"כ אני מאוד נהנתי ואני מקווה שמסיבה הבאה של אייאמאף אנשים יחליטו להגיע ולא לפסול את המסיבה עומרי

moshe one 24

New member
תודה לכל מי שהגיע ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

מקווה שנהנתם מהתיקלוט שלי ומההופעות מי שלא הגיע הפסיד בגדול אבל אני מקווה שהיו לנו עוד הרבה ערבים כאלה ומי שלא בא הפעם יבוא פעם הבאה כבוד גדול למומי לוי והמבין יבין

מסכים עם כל מילה

+ כמה תוספות : אוכל ושתיה : סופסוף פיצה שלא צריך להילחם עליה כמו באמפיטיאטרון רומאי !! אכלתי 4 משולשים בלי להתאמץ בכלל =) שתיה חופשית!! ולא סופרדרינק! קולה ספרייט תפוזים וסחמים כאלה שמוגשים בכוסות עם קרח. פשוט רמה חבל על הזמן - המקום עצמו היה מאוד יפה, מעין ג´י ספוט משופר, מקום קטן חמים אבל עם זאת מושקע מאוד וממש יפה, הבעיה הייתה שלא במה אז אלתרו הופעה על העליה למפלס השני, (כן יש שתי מפלסים הראשו ןעם בר ורחבה והשני עם פינות שאפשר לשבת בהן בסטלה) לא הייתה תאורה על האומנים ובקטע הזה היה לא טוב. אורטגה ואביחי נתנו הופעה מצויינת, אבל באמת ואני אומר את זה אובייקטיבית נטו, זה כל כך מרענן לראות אם סיז שלא שרים על אכילת מתחרים/המצב במדינה אלא סטייל יותר פואטי של ליריקס (וברקע מתנגן אותו ניגון ישן ודמות מוכרת פתאום יוצאת מתוך מסך עשן). קצת חסר להם ניסיון אבל אני בטוח שעוד כמה הופעות וחזרות הם יהיו אחד הצמדים הכי טובים בארץ. אורטגה פשוט ראפר מדהים ואביחי משלים אותו מצויין. כבוד גדול על הארגון של המסיבה לIMF ולמשה כבוד למומי ואילן בבילון שהגיעו ולחטיבה ללוקאץ´ ולאיתי הרוזן טי. מי שלא הגיע הפסיד אחלה מסיבה אני אישית ממש נהניתי.

REL APP SONG

New member
טוב לדעתי אתמול היה

ערב ממש יפה ההופעות מצויינות אופין ואורטגה לוקאץ´ החטיבה אילן באבילן שיודע להקפיץ וזהו תודה לכולם

2PAC4EVER

New member
אחי, ומה קרה בסוף?

הבאתי לך את התמונות כמו שסגרנו והכל זאת לא נכנסתי חינם.

REL APP SONG

New member
אם הית אומר לשומר הוא היה קורא לי

ואז הינו עוצרים את הערב מחלקים את התמונות ואז ממשיכים והכל היה כמו שצריך אבל אתה בחרת להסתנן כמו מחבל ולשלם כניסה

2PAC4EVER

New member
וד"א אני עדיין מתעטש מהתבלין

שחילקו לפיצה.... מה זה היה ???? גז מדמיע בשקית???????

Bruce L

New member
אני לא ראיתי

אני לא ראיתי כבוד אחד לאריאל שהוא! אירגן את המסיבה הזאת! לא מתביישים...

G MaN aka Satla

New member
תגובתי

אוקי נקצר ונדבר לעניין מקום: המקום ממש יפה , יש לו פוטנציאל ממש גדול להפוך למועדון היפ-הופ נייס , אהבתי גם את הקטע של ה"במה" כביכול , ממש מגניב. הופעות: 4 הופעות שרק אהבתי 3 מהן (אילן בבילון , לוקץ´ , אביחי ואורטגה) עכשיו , לא ראיתי את זה בא בכלל , אורטגה הזה פשוט תותח-על , ואביחי משלים אותו ממש טוב , הם צמד עם פוטנציאל גדול להצליח , בייחוד אורטגה שהבן-אדם פשוט פרפומר טוב , כבוד לאורטגה ואביחי ועל הרמת המסיבה. אנשים: לא היו אנשים. היינו סה"כ 30 בערך כולל הצוות של המועדון -בסוף המסיבה מומי הגיע לתת כבוד נראה לי. תקלוט: על הפנים , בוא נגיד בקני מידה , ממוסחר תחת - ממוסחר לגמרי. והיה קצת סאב. וגם אין מיקסר מסתבר , כי הוא פשוט החליף שירים , כמו במערכת , וסקרצ´ים לגמרי לא-משהו. בכל מקרה , אני התאכזבתי מאוד מהתקלוט. אוכל: היו פיצות חינם ושתיה חינם היה ממש סבבה. היה סה"כ נחמד , הלכנו אחרי ההופעות.

למעלה