שחקני המעוף לא עקבתי אחרי המסך בחצי השעה האחרונה אבל כמו בכל התקופה האחרונה יש לשחקני המעוף הגדולים מחסור בנכס בסיס וכנראה שהם היו זקוקים לקניית מניותהמסחר של היום מישהו מוכן להסביר, מדוע בחצי השעה האחרונה של המסחר היום, עלו החוזים ב3 נ``ק? כאשר שום דבר לא קרה.
?? אם חסר להם נכס בסיס ,אזי היה עליהם להוריד את החוזים , ולא להעלותם !!! משום שהעלאת נחוזים גוררת באופן אוטומטי מכירת חוזים יקרים , וקניית נכס בסיס,לכן הייתי מציע שתחשוב על הסבר אחרשחקני המעוף לא עקבתי אחרי המסך בחצי השעה האחרונה אבל כמו בכל התקופה האחרונה יש לשחקני המעוף הגדולים מחסור בנכס בסיס וכנראה שהם היו זקוקים לקניית מניות
קונים מניות ומוכרים חוזים יש כידוע כמה שחקנים גדולים שחיים על ארביטראז בין מחיר נכס הבסיס למחיר החוזים. שחקנים אלו מוכרים מניות וקונים חוזים כאשר יש פסמיות של 2 עד שלוש נקודות ולהפך כאשר יש אופטימיות.?? אם חסר להם נכס בסיס ,אזי היה עליהם להוריד את החוזים , ולא להעלותם !!! משום שהעלאת נחוזים גוררת באופן אוטומטי מכירת חוזים יקרים , וקניית נכס בסיס,לכן הייתי מציע שתחשוב על הסבר אחר
אבהיר את שאלתי שאלתי, למה העלו את החוזים בסוף המסחר? ענית כי שחקני מעוף גדולים, קצרים בנכס בסיס, כלומר הם מעלים את החוזים כדי לאלץ שחקני ארביטרג` למכור להם מניות. אבל מה שבפועל יקרה הוא הפוך, שחקני הארביטרג` ימכרו את החוזים הייקרים ויקנו נכס בסיס זול !! כך שאני חוזר שוב על בקשתי ,מצא הסבר אחר.קונים מניות ומוכרים חוזים יש כידוע כמה שחקנים גדולים שחיים על ארביטראז בין מחיר נכס הבסיס למחיר החוזים. שחקנים אלו מוכרים מניות וקונים חוזים כאשר יש פסמיות של 2 עד שלוש נקודות ולהפך כאשר יש אופטימיות.
הסבר פשוט עקבתי אחרי פוט 490 נובמבר (גם בגלל שהייתי בפוזציה עליו) ובאמת בחצי שעה האחרונה כ 500 אופציות לערך ``קרעו`` את המחיר שנע סביב ה 780 רוב שעות היום לכיוון ה 560 ש``ח לאופציה בנקודה זאת הגדלתי וכך יעצתי לאחרים לעשות מכיוון שיחס הסיכון סיכוי יעבוד כמעט בכל מצב לטובתי (אלא אם יחתם הסכם שלום במהלך סופ השבוע).לדעתי במצב של חוסר קונים מצד אחד וכמה שלוחצים לסגור פוזציה לסופ שבוע מביא למצב בו החוזים מתומחרים באופטמיות שיא למרות שאין סיבה הנראית לעין. חלק ממה שעבר לי בראש זאת מפני שהם חשבו שהנסדאק יסיים את סופ השבוע בעליות חדות,חוץ מסיבה זאת אני לא רואה מאיפה הם שאבו את האופטמיות. יש פתגם האומר ``לחץ המוכרים הוא לפעמים המתנה של הקונים`` כרישהמסחר של היום מישהו מוכן להסביר, מדוע בחצי השעה האחרונה של המסחר היום, עלו החוזים ב3 נ``ק? כאשר שום דבר לא קרה.
יותר מדי פשוט אם עקבת אחריי פוט 490, אז וודאי שמת לב שבשעה 4 לערך,האופצייה ירדה ל680 ,לאחר מכן היא שבה ועלתה עד ל740-750 וקצת אחריי 4.30 היא החלה מחדש את המסע למטה,לא סביר בעיניי לייחס זאת לאופטימיות לכאורה שאחזה באנשים ,ודווקא לקראת סוף השבוע? וזאת בנוסף לעובדת היותו של החוזה על הS&P פסימי לאורך כל שעות היוםהסבר פשוט עקבתי אחרי פוט 490 נובמבר (גם בגלל שהייתי בפוזציה עליו) ובאמת בחצי שעה האחרונה כ 500 אופציות לערך ``קרעו`` את המחיר שנע סביב ה 780 רוב שעות היום לכיוון ה 560 ש``ח לאופציה בנקודה זאת הגדלתי וכך יעצתי לאחרים לעשות מכיוון שיחס הסיכון סיכוי יעבוד כמעט בכל מצב לטובתי (אלא אם יחתם הסכם שלום במהלך סופ השבוע).לדעתי במצב של חוסר קונים מצד אחד וכמה שלוחצים לסגור פוזציה לסופ שבוע מביא למצב בו החוזים מתומחרים באופטמיות שיא למרות שאין סיבה הנראית לעין. חלק ממה שעבר לי בראש זאת מפני שהם חשבו שהנסדאק יסיים את סופ השבוע בעליות חדות,חוץ מסיבה זאת אני לא רואה מאיפה הם שאבו את האופטמיות. יש פתגם האומר ``לחץ המוכרים הוא לפעמים המתנה של הקונים`` כריש
מי כמוך יודע כאחד שהיה מבצע בבורסה פרש בודד אתה בטח יודע שכאשר מישהו לוחץ את האופציה מטה כולם נכנסים לעמוק (גם אם זה לא מובן למה) ומתחילים לרסס את מחיר האופציות עד נשמע גונג הסגירה.כמו כן אפשר לייחס זאת שבפתיחה הנסדאק איבד כ 2% אולם כ 10 דקות לחמש הוא איבד רק 0.3% בלבד מה שתרם לאופטמיות שלהם. זה ההסבר שלי ושוב תלמד מספיק שאחד ידליק גפרור בלי להבין למה כדי שכל היער ישרף. לא תמיד הוא פוגע אבל זה טבעו של מסחר. כרישיותר מדי פשוט אם עקבת אחריי פוט 490, אז וודאי שמת לב שבשעה 4 לערך,האופצייה ירדה ל680 ,לאחר מכן היא שבה ועלתה עד ל740-750 וקצת אחריי 4.30 היא החלה מחדש את המסע למטה,לא סביר בעיניי לייחס זאת לאופטימיות לכאורה שאחזה באנשים ,ודווקא לקראת סוף השבוע? וזאת בנוסף לעובדת היותו של החוזה על הS&P פסימי לאורך כל שעות היום
מזה הם?הסבר פשוט עקבתי אחרי פוט 490 נובמבר (גם בגלל שהייתי בפוזציה עליו) ובאמת בחצי שעה האחרונה כ 500 אופציות לערך ``קרעו`` את המחיר שנע סביב ה 780 רוב שעות היום לכיוון ה 560 ש``ח לאופציה בנקודה זאת הגדלתי וכך יעצתי לאחרים לעשות מכיוון שיחס הסיכון סיכוי יעבוד כמעט בכל מצב לטובתי (אלא אם יחתם הסכם שלום במהלך סופ השבוע).לדעתי במצב של חוסר קונים מצד אחד וכמה שלוחצים לסגור פוזציה לסופ שבוע מביא למצב בו החוזים מתומחרים באופטמיות שיא למרות שאין סיבה הנראית לעין. חלק ממה שעבר לי בראש זאת מפני שהם חשבו שהנסדאק יסיים את סופ השבוע בעליות חדות,חוץ מסיבה זאת אני לא רואה מאיפה הם שאבו את האופטמיות. יש פתגם האומר ``לחץ המוכרים הוא לפעמים המתנה של הקונים`` כריש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.