המסאז'... מוקדש לרפאל

המסאז'... מוקדש לרפאל

זה היה לפני כמה שנים
בילינו חופשת קיץ במלון בוטיק קטן באיטליה
יום אחד, בעלי לקח את הילדים לבלות את היום בעיירה סמוכה
אני שמחתי על הבוקר החפשי שלפניי
אחרי כמה שעות על שפת הבריכה הייתי הלומת שמש, משועממת וגם חרמנית
נכנסתי פנימה, ושאלתי בקבלה אם יש אפשרות לקבל טיפול בספא, למרות שלא הזמנתי מראש, ולשמחתי נעניתי בחיוב
ירדתי קומה אחת ונכנסתי לעולם אחר, אפלולי וקריר
בחדר שאליו הפנו אותי התפשטתי, נשארת בחלק התחתון של בגד הים, חוטיני שלא השאיר הרבה מקום לדמיון.
נשכבתי על הבטן התכסיתי בסדין שהקרירות שלו נעמה לעורי צרוב השמש, ועצמתי עיניים.
מתוך נמנום שמעתי את הדלת נפתחת, נסגרת וננעלת. פתאום הוא היה לידי, והציג את עצמו באנגלית במבטא איטלקי שובה לב
עלה ממנו ריח של שמנים, ודשא שזה עתה נקצר, ריח רענן וקצת מסעיר.
הוא התחיל לעסות את כתפיי וגבי בתנועות ארוכות. המגע שלו היה אחר מכל מה שהכרתי בטיפולים עד כה. נדרכתי.
כשהוא הסיר את הסדין ממתניי כדי לעסות את פלג גופי התחתון שמעתי את נשימתו נחטפת, וידעתי שהחוטיני שוב עשה את שלו.. נדמה היה לי שידיו מעט רועדות כשנגעו ברגליי ועצרו ממש בחיבור.. הרמתי מעט את הטוסיק לעומתו והתמתחתי. כשביקש ממני להסתובב, התהפכתי, תוך שאני שומטת את הסדין כך ששדיי נחשפו במלואם מולו. פתחתי מעט את עיניי וראיתי את עיניו נעוצות בחזה שלי, סומק מכסה את פניו ושיניו נושכות את שפתו התחתונה... אחרי התלבטות קצרה הוא רכן אליי ולחש לי "נראה שאת צריכה קצת יותר ממסאז' היום, זה נכון"? ההתרגשות שיתקה אותי. הצלחתי רק להנהן, שכבתי שם, מחכה לראות מה יקרה...

המסאז' - המשך...

הוא נעמד ליד ראשי, ואחרי שניה הרגשתי את ידיו עליי, מעסות ומועכות את שדיי. כשהתכופף לעומתי הרגשתי את זקפתו דרך מכנסיי הבד שלבש
פטמותיי הזדקרו בעוד הוא ממשיך לעסות את שדיי במרץ, ובהמשך מחליק גם על הבטן. הוא עבר לצד המיטה ועכשיו גם נישק ומצץ כל שד בנפרד ואת פטמותיי שנסערו למגע.
"אני מרגיש הרבה מתח פה", הוא אמר והתחיל לעסות את רגליי, תוך שהוא מפריד אותן מעט, ומעסה את השוק והירך עד למעלה. אחר כך, הוא פשוט התיר את החוטיני בצד וחשף את הכוס שכבר היה רטוב ומשתוקק למגע של האצבעות המופלאות האלו שלו.
הוא התחיל בהזלפת שמן ועיסוי של הגבעה, מעל לפתח, ורק אחרי שכבר לא יכלתי לשאת זאת יותר, החליק אצבע ועוד אצבע משומנת פנימה.
בשלב הזה כבר הייתי כמעט מעולפת. הוא עיסה אותי וזיין אותי באצבעותיו ואני הרגשתי זרמים זרמים שמציפים אותי... ואז הוא עלה על המיטה, פישק עוד קצת את רגליי, וירד ביניהן. תמיד אהבתי מין אוראלי אבל מה שהוא ידע לעשות עם הפה שלו הפך אותי לגוש רוטט של תשוקה. הייתי ממוקדת כולי בדגדגן הנפוח שלי שהוא ליקק בתנועות ארוכות ואחר כך מצץ ומצץ עד שלא יכלתי עוד ופשוט גמרתי בסדרה של התפוצצויות.
הוא חיבק אותי, ונראה היה שחשב שבזה סיים את חלקו, אבל אני חשבתי אחרת.
כשנעמד שוב לידי שחררתי במשיכה אחת את השרוך שהחזיק את מכנסיו, וחשפתי זקפה מפוארת. הסתכלתי למעלה אל פניו וראיתי פתאום עד כמה הוא צעיר וכמה הוא מרוגש מהסיטואציה... ליקקתי אותו מהבסיס עד לעטרה. הוא היה יפהפה ואני הרגשתי את ההתרגשות נבנית בתוכי מחדש. ליקקתי ומצצתי את הזין הנפלא שלו בעוד הוא מלטף את שערי ומשמיע קולות עונג מספר דקות ואני מתפעלת מיכולת השליטה שלו ואז, פתאום, הוא הוציא את עצמו מפי, משך אותי אל קצה המיטה, פישק את רגליי והחדיר את הזין המדהים שלו לתוכי.
כשהוא התחיל לנוע בתוכי הרגשתי כאילו כל הזיונים שחוויתי עד היום היו חיקוי חיוור לדבר האמיתי. כל דחיפה העמיקה את התחושה, את אבדן השליטה המוחלט ואת הסערה שהלכה ותכפה עד שלא יכלתי עוד וביללה גמרתי שוב ושוב. מיד לאחר מכן הוא הרשה גם לעצמו לגמור והציף אותי במטחי זרע חם.
אחר כך הוא כיסה אותי בסדין, עמעם את האור ולחש לי שכשאהיה מוכנה, אצא
אחרי כמה דקות קמתי, והתלבשתי, ברגליים רועדות. לא ראיתי אותו כשיצאתי וגם לא פגשתי אותו שוב עד סוף שהותינו.
בעלי שחזר אחר הצהריים ציין שנראה שהמנוחה, הבריכה והטיפול עשו פלאות להרפיית המתח שהייתי נתונה בו לאחרונה....זאת היתה חופשה שלא תשכח...

וונוס45

New member
נפלא!!!

ככה צריכה להיראות חופשה טובה, עם קצת "פלפל" איטלקי

יש מצב שאפילו רפאל מסמיק?

מי שחשב שראה כבר הכל, כתב על כל דבר וקרא כל דבר תועבה למינהו? הייתכן? האמנם?
אם בארזים נפלה שלהבת, מא יגידו האיזובונים?

אשה חמה

New member
ככה אני אוהבת

קראתי אותך בנשימה אחת , סיפורים כאילו אני אוהבת
גם אני רוצה כזה מסג' חושני שכזה שעוטף את כל הגוף

הקאונטר החדש מחרמן אותי

הידיעה ש166 פעמים קראו את הפנטזיה שלי
הנסיון לדמיין מי, ואיך..
ממש מרגש

מצד שני, הכל מחרמן אותי בימים אלו..

סיפור נחמד מאוד ובהחלט מחרמן ...

מזקיר לי את התקופה שלי היתה אהובה ספרנית...אבל ספרנית אמיתית..
וזה לא סיפור פטנזיה בכלל..
היא היתה נשואה...ואהבה את בעלה אהבה אמיתית..
אבל מפעם לפעם עשתה "השלמת חוסרים" איתי....גם במקום העבודה שלה..גם בפרדסים ליד..גם בבית שלי..
איפה שרק אפשר...
ספרנית קטנה, בהירה, ביישנית, שקטה מאוד מאוד....
אבל במיטה...אלוקים ישמור.. היא היתה הדבר הכי חם ולוהט שחוויתי בימי חיי....

וזה לא סיפור מומצא..זה אמיתי...

מעניין אם יש קשר בינך אהובת הספרן.. לבין אהובתי הספרנית לשעבר...

אני מנחש שלא.. אבל ספרניות היו תמיד אחד הדברים הכי מחרמנים שיש..

לגבי ספרנים אני עוד לא יודע...

למעלה