המנזר +++

Czerniak

New member
המנזר +++

בקצרה, למרות שיכול להיות שהמנזר שווה פוסט פיוטי - 58 ש"ח בעיסקית צהריים עבור סטייק צוואר חזיר על תבשיל עדשים שחורות (מנה מצויינת, טיפה מלוחה מדי, אבל ממש טיפה) וראשונה של מטיאס עם שתי פרוסות לחם, שמנת, בצל ירוק וסגול. עוד 23 ש"ח לחצי אנפילטרד. הכי VFM שיש. מחכה רק להזדמנות לדגום את שאר התפריט.

erezavn

New member
המנזר בהחלט שווים פוסט פיוטי...

הייתי לפני כ-3 שבועות בשישי בצהריים ונהניתי מכל ביס. אוכל פשוט מצוין. יש שם במטבח 2 חבר'ה צעירים שהצטרפו בשנה האחרונה ורעננו את התפריט. לטעמי הפך להיות אחד המקומות היותר מעניינים כאן, בטח בתחום של ברי אוכל או גסטרופאבים או איך שלא יקראו לזה.
אני מתכנן לחזור בחול המועד ואז גם ארחיב בפוסט כאן ואשתדל להתפייט...

החתולית

New member
לדעתי הגסטרופאב היחיד שיש בתל-אביב

לא שאני מבינה גדולה בגסטרופאבים או במקומות הבילוי בתל-אביב. אבל ממה שאני קוראת ושומעת, המנזר הוא המקום היחיד שמספק חוויה ישראלי של אלכוהול, אוכל ואווירה שדומה לגסטרופאבים באנגליה.
&nbsp
&nbsp

salo22

New member
תודה

זה בגב של הכניסה לשוק הכרמל קרוב לדה באן ולתחנת הדלק של פז ? אם כן אז זה מסביר מה המקום הדי שחור ואפלולי עם מרפסת סגורה ודי הרבה אנשים בצהריים של אמצע שבוע.. מוזר שלא יצא להיות שם עד עכשיו, בהחלט ינוסה..

שאלה חשובה בעניין המנזר

לא הייתי שם 16 שנה וכבר הרבה זמן אני רוצה לדגום מחדש. אבל בפעם היחידה שיצא לי לנסות לפני שלוש שנים לערך היה לילה קר כך שהיה אפשר לשבת רק בפנים ושם היה המון המון עשן סיגריות. מה המצב היום? יש שם אזור לא מעושן?

החתולית

New member
ישבנו בפנים בשישי בצהריים ולא עישנו

בפנים ובחוץ היה מלא עד אפס מקום.

Czerniak

New member
לפי מה שאני שמתי לב

בחוץ זה אזור עישון, אף חד לא ישב בפנים, אז לא ברור לי מה קורה שם..

למעלה