המנון הולץ

Monisoft

New member
המנון הולץ

טוב...אם הולץ החליטו כבר להישתלט על הפורום, ואם אני מחפש דרכים להיתחמק מהמשימות שקיבלנו ממורנו האנטישמי, ר** ל**ה,אז אני אתרום את ההמנון של "YOUD ALEF SEVEN" ושל הולץ בכלל: הולץ זה חרא של מקום, אני אליו הולך כל יום, המקום ממש מלחיץ, וסנדלר כל היום מפליץ, מכריחים אותנו לצבוע קירות, האוירה כמו בבית קברות, ועל המורים כלל לא נדבר, כי ככה כבר איבדתי חבר, הוא רק פצה את פיו, והמורה נכנסה באם אביו, היא הכתה אותו כ"ך חזק, תלתה את המסכן והוא נחנק, ומגמת מכונות בכלל? הם מסוממים, בחלל, אני עליהם מרחם, כי הם לא יכולים להיתקדם, אם מכונאי עושה שטות קטנה, דוחפים לו לתחת בוכנה, וגם על חשמל אני מרחם, הם בתחת מקבלים מלחם, ורק אנחנו - אלקטרוניקה בדם! נבנה שבבים ונכבוש את העולם! כל הזכויות שמורות C

DemonDog

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מכיר את מוניסוב? לא חשוב.... סתם לידע כללי: מי שמלחים זה אתה האלקטרונאי העציץ, אז מכאן שאתה זה שמקבל מלחם בתחת.

Monisoft

New member
אמממ..

טעות שגורה בפיך, אחי החשמלון... מגמת אלקטרוניקה לא נגעה במלחם מאז כיתה ט'... שבה אפילו לא היינו אלקטרוניקה... ותודה בזה כבר...חשמל זה אלו שלא חכמים מספיק להיתקבל אלקטרוניקה ולא סוסים מספיק להיתקבל למכונות... אבל עזוב... כולנו בני אדם (בערך)... וכולנו קורבנות של מסלול השוחרות ... אגב... יא' 7 שולטים...

TACT2005

New member
אפשר לסכם את זה במשפט...

אלקטרוניקה זה הגזע הארי וחשמל זה הגזע הנחות....

TACT2005

New member
.........

אתה לא מבין שאני אומר שטויות העיקר להתחמק מללמוד למבחן של לאפי....

DemonDog

New member
אלקטרוניקה, אתם מפתיעים אותי!!

אתם לא מתכוננים למבחן באנגלית???? במקום זה גולשים לאינטרנט ולפורום שוחרים???? בושו לכם!

Monisoft

New member
אגב

הולץ זה אחלה בית ספר... אבל יש בו פול דברים דפוקים...אני סתם שורף ת'זמן... אל תקחו את זה ברצינות...

Babajista13

New member
מוניסוב

במקרה יש לי גם את התמונה של מוניסוב נחנק מהאוכל של צה"ל

Monisoft

New member
פרפץ

מה הקטע לפרסם את התמונה שלי אוכל? גם אני יכול לפרסם את שלך אוכל! הנה לך! ובמקרה יש לי גם את התמונה שלך מתקלח בעירום עם 15 בדואים... איך כולכם נכנסתם למקלחת אחת?!

Babajista13

New member
איזה מנייק!!!

איך אתה לא מתבייש? 15?! ועוד בדואים.. אתה ממש מעליב אותי.. ...זה היה 18 קושים

Monisoft

New member
סליחה

אני מתנצל על הטעות המרה... הם היו 18 כושים...עימך הסליחה

Shai9388

New member
אתה מפספס נקודה

שכחתה משהו אנחנו לא משתלטים על הפורם אנחנו חוברים לטכני בפורם שלהם כדי לעזור להם להילחם בכוחות השחורים והרעים -> המדריכים!!!! וכמובן כדי ליצור שיתוף פעולה הדוק אחרי הכל כולנו פה תחת כפיית העבדות הנקראת מסלול ה"שוחרות" שמבחינת מונחים זה עבדים היום ג'ובניקים בעתיד

Flash Button

New member
איך נילחם בהם?

בוא נארגן מחתרת..איך שכולם משתחררים מהצבא, מתנקמים בהם אחד אחד.. תנו רשימה של מדריכים שראויים לנקמה, בלי להתבייש!! הרשימה:

למעלה