המנוגון כואב! אאוץ'!

מצב
הנושא נעול.

תישי

New member
המנוגון כואב! אאוץ'!

המנוגון כואב! אאוץ'!
התחלתי לקבל זרקיות ביום חמישי. הגענו מלאי נחישות ללמוד להזריק לבד. האחות הודיעה שבטוסיק פחות כואב מאשר בבטן. יאללה שיהיה בטוסיק והבעל ילמד. איזה ילמד! הוא היה חיוור כולו. בקיצור - לא ממנו תבוא הישועה. בשישי ושבת הלכתי לאחות מתנדבת. היה בסדר. קצת סוריאליסטי. אבל הזריקה היום כאבה. אני לא יודעת למה. אולי כי עשיתי באותה לחי כמו אתמול. אולי כי היתה פחות רגועה. (הקטן שלה דפק על הדלת כל הזמן...) אני עדיין מרגישה את המקום. יש דרך להקל? כדאי להחליף צדדים? איך הזריקה ברגל? שבוע טוב ומוצלח לכולם!

מונוגון פויה

המנוגון כואב! אאוץ'!
התחלתי לקבל זרקיות ביום חמישי. הגענו מלאי נחישות ללמוד להזריק לבד. האחות הודיעה שבטוסיק פחות כואב מאשר בבטן. יאללה שיהיה בטוסיק והבעל ילמד. איזה ילמד! הוא היה חיוור כולו. בקיצור - לא ממנו תבוא הישועה. בשישי ושבת הלכתי לאחות מתנדבת. היה בסדר. קצת סוריאליסטי. אבל הזריקה היום כאבה. אני לא יודעת למה. אולי כי עשיתי באותה לחי כמו אתמול. אולי כי היתה פחות רגועה. (הקטן שלה דפק על הדלת כל הזמן...) אני עדיין מרגישה את המקום. יש דרך להקל? כדאי להחליף צדדים? איך הזריקה ברגל? שבוע טוב ומוצלח לכולם!
מונוגון פויה
הי תישי את הטיפול הלפני אחרון עשיתי עם מונוגון, שאחרי המחקר מעמיק הבנתי שלמרות שרשום על האירזה להזרקה תתעורית ושרירית ממליצים להזריק לשריר, טוב מבעלי אני אפילו לא מבקשת דברים כאלו וצריך ללכת לאחות המזל שאצלי זו לא בעיה כי אני מוקפת באחיות גם אמא שלי וגם אמא שלו ושתיהן מעולות בהזרקות אבל רצה הגורל ששישי שבת אחד אף אחת מהן לא היתה פנויה והייתי צריכה ללכת לאחות אחרת הביתה והיא ממש הכאיבה לי וגם סחבתי את הכאב ימים רבים אחר כך. אז ככה, קודם כל להחליף כל יום לחי - יותר עדיף, כדי לא לעשות שריר צריך לשים את הרגל של הלחי שמקבלת את הזריקה על השוק של הרגל השניה, צריך לדעת לאן להזריק - משהו עם עצם הזנב ואמא שלי תמיד לוחצת עם האצבע על המקום שבו היא רוצה להזריק ואז הזריקה לא כואבת כי הלחיצה שלה יותר מכאיבה (מזל שהיא לא צריכה להזריק לי בראש) ואמא של בעלי עושה לי עיסוי קטן במקום הזריקה ודואגת לחמם את המקום עם שקית עם ג'ל שמחממים במקרו (וזה אחרי שהיא דואגת למסור לי דיווח על מצב הצלוליטיס שלי - פולניה) בקיצור כייף גדול, טוב אני החודש עם מטרודין שאותו אני מזריקה לעצמי ובדיוק עכשיו אני הולכת לעשות את זה אז בהצלחה לכולנו.

העין ה 3

New member
גם אני שמה רגל על רגל

המנוגון כואב! אאוץ'!
גם אני שמה רגל על רגל
וזה עוזר בעיקר לא לעשות שריר (הברך נוטה כלפי חוץ). אפשר גם לעשות מסאז'ים עם אלכוהול 30% (לא זה של החיטוי). אומרים שזה עוזר, אני לא ניסיתי. וכן, בהחלט חשוב להחליף צדדים. רק לעיתים נדירות, קורה שבטעות עשיתי שריר, או סתם מסיבה לא ידועה, והזריקה כואבת במיוחד, ואז אני חוזרת לאותו צד רק לאחר 3 ימים, כלומר עושה יומיים רצוף בצד הלא כואב. לא יודעת איך הזריקה ברגל - לא ניסיתי מעולם...

anguly

New member
כן זה נכון!

המנוגון כואב! אאוץ'!
כן זה נכון!
המנוגון שורף במיוחד עם עושים תתעורי לבטן - ולכן ממליצים לעשות לשריר. וכמו שכתבו לך כבר אז הכי טוב להחליף כל יום צד. והבעל גם הפחדן ביותר יכול ללמוד - אחרי 9 מחזורי טיפול שהובילו לנעה - שאמא שלי שהיא רופאה הזריקה לי. ועוד 2-3 מחזורי טיפול שאמא שלי הזריקה ו/או חברה טובה ו/או האחות במרפאה ו/או אני בניסיונות תתעוריים, הכנעתי אותו. ומדובר בבעל רגיש ביותר - שרק רואה טיפת דם וכמעט מתעלף - (כשלוקחים לו דם משכיבים אותו על מיטה שלא יתעלף). וזהו היום הוא מזריק לי. מצאתי שיש נקודה שהיא נעדרת עצבים - אם קולעים בדיוק במקום - לא כואב, אם סוטים חצי סנטימטר משם - כאבי תופת. בפעם הראשונה שבעלי הזריק לי החודש - עוד לא היה "סימון" - והוא פספס קצת - צרחתי כל כך חזק - שהוא הוציא את המזרק בלי להזריק - בכיתי חצי שעה וזה כאב יומיים - עכשיו הוא לא טועה - הוא פוחד ממני
.

MIF2002

New member
../images/Emo24.gif

המנוגון כואב! אאוץ'!

אני לא מתמצאת במונוגון ספציפית אבל זריקות כואבות כבר קיבלתי הרבה, כמו כולנו. בד"כ באמת מומלץ להחליף לחי בכל פעם, וחוץ מזה אין לי הרבה עיצות לצערי, חוץ מאשר לזכור מה המטרה.... מאחלת לך המון בהצלחה, ושלא תיכאבנה לך כל כך הזריקות!

תישי

New member
תודה לכולכן על שלל העצות

אני לא מתמצאת במונוגון ספציפית אבל זריקות כואבות כבר קיבלתי הרבה, כמו כולנו. בד"כ באמת מומלץ להחליף לחי בכל פעם, וחוץ מזה אין לי הרבה עיצות לצערי, חוץ מאשר לזכור מה המטרה.... מאחלת לך המון בהצלחה, ושלא תיכאבנה לך כל כך הזריקות!
תודה לכולכן על שלל העצות
אתמול יישמתי. החםתי לחי. שמתי רגל על רגל. גם המינון עצמו ירד לאמפולה אחת והיה קלי קלות. תודה שאתן פה

מצב
הנושא נעול.
למעלה