המנואלה נשברה?

XkoalaX

New member
המנואלה נשברה?

לא נורא! יש לה מספיק כסף בשביל להיראות פאקינג מעולה... וגם god damn דומה לואניטי! מאני, מאנימאני! איינט איט פאני? איטס א ריץ' (אנד פרפל) ווררררררררררלד!

HeavenlyB

New member
הממ...מישהו הזמין פיצה?

כי נדמה לי שהיא צריכה לאכול משהו! שום איפור בעולם לא יכול להסתיר את הרעב שלה. ד"א, הכרת אותה עוד לפני כן? כי בתור מעריצה שלו, היא בוודאי הסתובבה בפורומים.

XkoalaX

New member
yeah

היא אכן רזתה עד מאוד. אולי זה מרוב הצרות... (?) שמעתי שהיא הסתובבה בפורומים של פרינס בעבר, אך ממה שקראתי, היא הייתה מאוד קורקטית. למזלה. איזה מזל שאתה פה, אריאל

HeavenlyB

New member
אז זהו, שלא

הייתי פה עד סביבות שתיים וחצי ואז שייהי צמא, שתיתי בירה והלכתי לישון :) לדעתי היר רזה כי פרינס הכריח אותה. כמו שמייטה הפכה למקל וכמו שהתאומות נראות כמו מקל. ככה הוא אוהב אותן. או לפחות אורח החיים שלו הוא כזה שמאפשר להן לאכול מקל סלרי ביום.

XkoalaX

New member
יתכן שאתה צודק

ויתכן גם שהבירה גבתה את מחירה... ("שייהי", "היר" - תזכיר לי להזכיר לך שלא להכנס איתי לתחרות שתייה
+
=
)

HeavenlyB

New member
זאת לא חוכמה

אני בקושי שותה. תקופת השתיה שלי הייתה תקופת הצבא, ואני שומר על זכות השתיקה אם תשאלי מתי זה היה.
אבל בשמחה אצטרף לערב שתיה. הבעיה היא שאני צריך לרכב על אופנוע חזרה לירושלים אח"כ, וזה לא כיף לעשות כששיכורים.

למעלה