המנהרות בחיפה - אופנוענים ישלמו במזומן בלבד

creth11

New member
למה אופנוענים יאלצו לשלם רק במזומן במנהרות

הכרמל ? מתחילנ האפליה הגלויה בחסות החוק ? הכתבה כאן ברור שיהיו תורים המתנה וביזבוז זמן לתשלום מזומן בקיצור - לא רוצים דו"ג במינהרות ומתי יזרקו אותנו גם מכבישים נוספים ?

Super Max

New member
../images/Emo124.gifמועדון האופנועים

מישהו במועדון האופנועים יכול להרים את הכפפה ולשלוח שאילתה למנהלת הפרויקט? (יש טלפונים בגוף הכתבה) האם רוכבי דו"ג ישלמו תעריף מופחת, כפי שקורה כיום בכביש 6, וכמקובל בכבישי אגרה אחרים בעולם, או שהתעריף אחיד? אגב, איך זה עובד בכביש 6? יש פסקל לרכבים דו"ג? SM

יוסיסקי

New member
יש לי מנוי פסקל

ה"שלט" יושב מתחת לכסא והחיוב מגיע לפי התעריף המתאים (אופנוע - מנוי פסקל) אין לי מושג אם המערכת מזהה את השלט כי את הצפצוף שלו כשאני עובר מתחת לגשרי התשלום אני לא שומע (הרוח מאד מרעישה בקסדת אראי במהירות (החוקית) שבה אני רוכב שם)

מיצו

New member
יש לי מנוי פסקל ומעולם לא רכבתי איתו,

ובכל זאת אני מחוייב לפי התעריף של המנוי. הם מצליבים את המספר עם הדאטאבייס שלהם, ואם אתה מופיע כמנוי פסקל הם מניחים ששכחת את המכשיר בבית. כמובן שאם אתה מעביר אותו לרכב/אופנוע אחר זה לא תופס, ולא זו המטרה.

פרארי1

New member
אצלי השלט נח בבית

כל הקטע הזה של השלט זה קשקוש, מבלבלים לנהגים את המוח איפה בדיוק להתקין את זה באוטו כשבפועל, הזיהוי נעשה על פי המספר, ללא כל קשר לשלט. כמובן שהחיובים מגיעים לפי התעריף הנכון.

Super Max

New member
ואגב,

השאלה של פותח השרשור במקומה. ההתלהמות והדמגוגיה בגרוש - ממש לא.

TShavit

New member
אבל למה לפתוח שרשור חדש

כשכמה שורות למטה יש שרשור מאתמול עם כמעט בדיוק אותה כותרת?

Bike Me

New member
בכתבה שהייתה בידיעות אחרונות לפני כמה שבועות

נאמר בסופה שהנסיעה לאופנועים במנהרות תהיה בחינם. אני אנסה למצוא את הכתבה ולסרוק. כנראה שהם עשו חושבים ואמרו לעצמם שזה מיותר לוותר על המזומנים שלנו אז עברו לתוכנית "השחל כפי יכולתך".

lior135

New member
גם אני ראיתי את זה! ../images/Emo46.gif

אבל לא מצאתי אזכור לזה ברשת. כנראה שבגלל שאין לוחית רישוי מקדימה, תכננו לתת לאופנועים לעבור בחינם, אבל אז הוחלט כנראה שאפשר לדפוק אותם עד הסוף.

xfwind

New member
../images/Emo68.gifאשתי תיסע משם כל יום למשרד

ואני אסע מעל פני האדמה
כי: 1. אני מפחד בחושך, 2. יש נוף נפלא בחיפה וכל ירידה/עלה מ/לכרמל היא חוית רכיבה.

TheAlodium

New member
יש לי ניחוש איך זה קרה

כמו כל דבר, לא חושבים על אופנועים במדינה כמצב קיים ונתון. עשו מערכת גביה, שמצלמת לוחית זיהוי מאחורה. אז נזכרו שיש אופנועים. אבל כבר יש מצלמות לחלק האחורי בלבד. אז יללה שכחנו. שישלמו במזומן.

Treker

New member
הפוך גוטה, הפוך

המצלמה כנראה מצלמת רק את הלוחית הקדמית

למעלה