המנהרות בחיפה - אופנוענים ישלמו במזומן בלבד

stoli

New member
שוב מפלים את הרוכבים?

מנהרת הכרמל: אופנוענים ידרשו לשלם במזומן. על פניו נשמע שזה קשור לזה שאין לנו לוחית מקדימה. אבל לפחות שיקבלו אשראי!

NeeD 4 SpeeD

New member
המנהרות בחיפה - אופנוענים ישלמו במזומן בלבד

מי בעד לעשות שם פקק ענק ביום הפתיחה ?

h a j b i

New member
האמת, מה זה בא לי

אבל חיפה? נשמע רחוק מידי
אולי אם יחזרו על התרגיל הזה פה במרכז. נראה לי המחאה הכי טובה היא פשוט לא לרכב משם, ממילא אנחנו לא צריכים את זה.

Choia

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif

למחאה שלך יש גבולות פיזיים? אם נניח היו מעלים את הביטוח רק לתושבי באר שבע נניח, לא היית מוחה?

רומן ט

New member
בודאי שהייתי מוחה

אפילו הייתי עושה like על קבוצה בפייסבוק שתיפתח במיוחד עבור זה..

Ninja

New member
../images/Emo6.gif

ואולי כדאי להעיף מבט לסרטון לא קשור. סרטון הממחיש את כוחם של ה-Like-ים האלו.
http://www.youtube.com/watch?v=5sNSHE2EVbA * אזהרה: סרטון זה מבוסס על הומור שחור. אין לקחת אותו יותר מדי ברצינות.

h a j b i

New member
תרגיע

עניין של זמן פנוי. הימים של המאבק שיכולתי לפנות זמן לכל פעילות חלפו, אין מה לעשות.

Choia

New member
אין לי בעיה עם זמן פנוי

המשפט "אולי אם יחזרו על התרגיל הזה פה במרכז" קצת צורם... כאילו על פניו זה נשמע שרק אם יעשו את הקונץ הזה במרכז הארץ אתה תמחה - אני שמח מאוד לגלות שאני טועה ושהבנתי לא נכון את מה שאמרת.

אהוד א1

New member
אתה תבוא למחות בחיפה?

תחשוב טוב לפני שאתה עונה כי יש לי זכרון טוב, אני פולניה זקנה וכמו שזה נראה נאלץ למחות שם.

Choia

New member
בכל תקופת המאבק הפסדתי שתי פעילויות

אחת מסיבות אישיות ואחת בעקבות תקלה טכנית. אני מצהיר בזאת שאבוא להפגנות בחיפה (ואתה מוזמן לשמור את ההודעה הזאת יחד עם ההודעה שבה גיטריסט אומר שבמאי 2011 הוא בחו"ל)

יוסיסקי

New member
../images/Emo45.gif ואם הנוכחות שלי במחאה בצפון תועיל לקיום

ההבטחה של הגיטריסט - אז גם אני בפנים

h a j b i

New member
מרחק = זמן

ובלי שום קשר, אני חושב שזה טבעי שבעיות באזור המגורים שלך יקבלו עדיפות גבוהה יותר מבעיות באזור רחוק ממך שלא ייצא לך להיות שם ולהיפגע מזה. מצד שני, כמות הזמן (שהיה שווה לא מעט כסף) שהשקעתי במאבק בביטוח היה בערך פי 20 מהעלייה הספציפית שלי בביטוח ככה שאי אפשר באמת לדעת. ספציפית במקרה הזה, אני כבר לא יכול להבטיח נוכחות שלי ולכן בטח ובטח לא אקח אחריות לארגן משהו כזה ומקווה שמישהו ירים את הכפפה, הוא יקבל פה את הבמה ככל שיידרש כולל נעיצות וכו.

Choia

New member
אני די בטוח שכולם (למאט רוכבי מטאטא למניהם)

מודים ומוקירים אותך ואת פועלך בתקופת המאבק, אותך ואת כל מי שהוביל וריכז ועשה. ואף אחד לא מצפה שתעזבו הכל ושתחזרו לאותה רוטינה מטורפת. אבל אני מאוד מקווה שכמו שאנשים מחוץ לגוש-דן הגיעו ל"רכיבות לעבודה" בגוש-דן, ככה אנשי גוש-דן יגיעו ל"מעבר במחסומים של מנהרות הכרמל" בחיפה. זה לא המאבק שלהם, זה המאבק של כל רוכבי הדו"ג בארץ.

h a j b i

New member
תראה, לארגן אני מתכוון

כי אני לא יכול להתחייב לזה. אם מישהו יארגן ותהיה לי אפשרות להצטרף אז אני כמובן אעשה את זה. הגיוני שזה יהיה מישהו מהאזור שם אבל לא חייב. גם אתה יכול לארגן משהו.

Choia

New member
שוב - אפילו לא ציפיתי שאתה באופן אישי תארגן

אני מדבר על השתתפות. אתה מדבר על ארגון.

אהוד א1

New member
למחאה של כולנו יש גבולות פיזיים.

יותר קל למחות בתל אביב מאשר בירושלים ובטח ובטח מאשר בחיפה או בב"ש. יותר קל לגייס פעילים לרכיבת מחאה בת מספר שעות בגוש דאנס מאשר למסע עוטף ישראל בן שלושה ימים. למחאה של כולנו יש גבולות של זמן ומרחק.

למעלה