המנהרות בחיפה - אופנוענים ישלמו במזומן בלבד

nitzanzb

New member
הרגע חזרו אלי ממנהרות הכרמל

הטלפון מצלצל, מספר חסום, על הקו הדס ממנהרות הכרמל שקיבלה את הפניה שלי (מלפני יומיים) וחזרה אלי. כן, אנחנו יודעים שפירסמנו לפני שלושה חודשים שהנסיעה לאופנועים תהיה בחינם אבל בגלל "סימולציות" (WTF?) הוחלט שעליהם לשלם מחיר מלא. ש: ולמה רק במזומן? למה לא מנוי רגיל? ת: כי המצלמות שלנו קולטות רק את המספר הקדמי ולא מסוגלות לתפוס את המספר האחורי. ש: את מודעת לחלמאות ולסירבול שזה יצור ת: כן, אבל אין מה לעשות, אני רק יעביר את התלונה שלך כלפי מעלה.

vmisha

New member
ברור ש"אין מה לעשות"

כדי שיהיה מה לעשות צריך להפעיל את המנגנון הזה שקוראים לו שכל...

madeng

New member
צריך להסביר להם שהם לא לקחו בחשבון בסימולציה

את דרך התשלום של אופנוענים במזומן .(ראה הצעתך למעלה) לאחר שיריצו סימולציה בהתחשב בזאת , יבינו שלא משתלם לגבות תשלום מאופנוע . אבל בארץ , כמו בארץ , ההבנה תהיה לאחר תחילת הפעילות ולא בהתאם לאיזושהי "סימולציה" עלומה.

R1000מוני5

New member
שלא יקחו תשלום על אופנועים לפחות עד שיצליחו

לארגן שהמצלמות יצליחו לצלם מאחור

במידה ותהיה מחאה צפונית ביום הפתיחה-

אני אגיע לתעד-נשלח את החומרים ל 2 10 ו 1 ואם באמת יהיה אפקט חזק של פקק עצבני ועיקובים קשים אז בטוח גם ישדרו {עובד עם 2 אז לפחות שם}... אבל צריך מחאה אטרקטיבית מאוד כמו עירום מלא {כמו במחאת הביטוח} בתאי התשלום או משהו בסגנון...

מיצו

New member
אם הם לא יחזרו בהם, יש מצב שנארגן משהו

שיגרום לפקקים הרגילים באזור להחוויר...

אהוד א1

New member
יש מצב שאקח זאת על עצמי יחד עם...

הכנופיה הצפונית של המטה. יש לנו עדיין את רשימת הדיוור הצפונית אצל שלומי וניתן להשתמש בה. אבל בוא נחכה, מדובר על עוד חודשיים עד הפתיחה וניתן להתארגן תוך שבועיים.

אהוד א1

New member
אטרקציה?

עשרות רוכבים שעושים את כל טקס ה-"מוריד קסדה, מוריד כפפות, פותח ארגז, מוציא ארנק, משלם במטבעות של עשר אגורות, מכניס ארנק , סוגר ארגז, לובש קסדה, לובש כפפות ונוסע הלאה" זה לא מספיק אטרקטיבי? לדעתי יקנו את זה גם ככה כשבקלות אפשר להגיע לעמוד הבית של תפוז, לוואלה ולשאר האתרים. אבל יש עוד זמן. אגב,אם יש לך תמונות מאוחסנות היכן שהוא מההתערטלות הציבורית שלנו במרכז חורב בזמנו אשמח לקישור.

xfwind

New member
../images/Emo12.gifאתה התפשטת לי ליד הבית../images/Emo35.gif גוועלד../images/Emo70.gif

טוב שלא הייתי בסביבה........

jony stekino

New member
אפשר גם להוסיף - אופס חסר לי שקל מה עושים ??

אפשר לחפש את השקל בחליפה או בגטקס זה מגדיל את העיכוב פי 3

cafesito

New member
לא רק מזומן, גם כרטיסי אשראי

מידע בדוק. מסתבר גם שהחברה המפעילה קיבלה לא מעט פניות ושאלות בנושא דו גלגלי והפניות מרוכזות להמשך טיפול.

sentinel

New member
חצי נחמה

אבל זה עדיין אומר שצריך לרדת מן האופנוע בשביל לשלם. מה גם שעכשיו זה יקח עוד יותר זמן, כי הפקידה צריכה לגהץ את הכרטיס ואז צריך גם לחתום. האמת שזה אולי יכול לעזור להפגנה/עיקוב התנועה המתוכנן במקום (לכשיתקיים. צדקתי באיות, טל"ש?)

אהוד א1

New member
עיכוב.

עיקוב זה מלשון מעקב, מה שבלשים עושים.ולדעתי אין כלל מילה כזאת בעברית.

מיצו

New member
גם

שחיתות =/= שחיטות ציטוט =/= ציתות עם =/= אם אבטחה =/= הבטחה גבוה =/= גבוהה ושלא לדבר על כך שאין כזה דבר כמו ".." או "..!!" או "חחחח", ושאין רווח בין סוף מילה לבין הפסיק או הנקודה שמגיעה אחריה. ועוד ועוד. דור הפייסבוק משתלט על העולם.

creth11

New member
סימן שאלה מימין לרוב בעיית תוכנה

ומעבר בין שפות למשל תקלה ידועה בכתיבה בגוגל בעברית וגם במיקרים מסויימים ב WORD

אהוד א1

New member
במחברת, לא במעבד תמלילים.

תלמידים כותבים את סימן השאלה מימין כיוון זה מה שהם רואים בפייסבוק וספרים אמיתיים, מנייר, הם לא ממש קוראים.

למעלה