המנהלים...

המנהלים...

אולי כדאי.. מידי פעם... להדביק כל מיני היי ביי הייתי באתי חזרתי הלכתי... שיהיו בשרשור אחד? זה נהיה מוגזם.... באים לקרוא משהו שיפה שכתבו... צריך לחפש אותו תוך עשר דק´ בעמוד הקודם... נ מ א ס ! (המורה תירגעי!)

הם עכשיו.........

במקרמה , עדיין לא הגיעו לחוג ההדבקה.... שבת שלום עינת

נעמי 1

New member
המורה... את עכשיו בחופש...

אז אולי תלמדי אותם את כל אלה שעושים היי ביי איך משרשרים בשרשור אחד. אני ניסתי בעבר ולא הצליח לי. אולי לך הם ישמעו. נעמי

נשואה 32

New member
עינת.........

אני העלתי פעם הצעה דומה והפנתי אותה לכולם. דווקא מהמנהלים חטפתי תגובה מאוד מעליבה אז תתכונני. מבחינתי את צודקת בכל מילה נמאס מההיי והביי ובאתי ומי פה? הגיע הזמן לתת מקום להודעות הרציניות והאיכותיות יותר. אז בהצלחה ושבת שלום.

´סאמממווו המנהלים האלה..

אפילו לא נותנים לי צ´אנס להעלב מהתגובה שלהם...

אולי כדאי שהחברים שכל עיסוקם

הוא היי וביי, פשוט יפנימו את זה, ולא יעיקו על הפורום? בלי לסנגר על המנהלים, אני חושב שזה כמעט בלתי אפשרי לרדוף אחרי 12 הודעות חדשות של בוקר טוב, להדביק. כעבור שעה לרדוף אחרי 15 הודעות מי כאן? מי פה? מי הלך? ולהדביק, וכעבור עוד שעה, לרדוף אחרי 20 הודעות של להתראות הלכתי, הייתי כאן, תתגעגעו אלי? אל תשכחו אותי וכו´ ולהדביק. לא נראה לי שתפקידם של המנהלים להיות כלב שמירה 24 שעות ביממה. מה גם, שכאשר מדביקים את כל ההודעות הללו, יוצרים שרשור של 300 הודעות, שמן הסתם קופץ על המסך בכל פעולת "רענן".

למה כל פעם את קופצת?

מישהו דיבר עליך או אליך? תעשי טובה לעצמך ולסביבה, ותפסיקי לקפוץ סתם.

תעשי\י תורד\י ת´תחפושת כבר וחלאס

לבכות! אתם לא שמים לב שגם השירשור הזה מיותר??
אז תפסיקו עם הבכי הקולח מיותר..ותתחילו לכתוב דברים מענינים יותר!! חוץ מפנטום וברדקיסטית ועוד כמה מעטים שכתבו דברים מיוחדים היום ושירשורם שוקע עקב שירשור של בכיינות, השירשור הזה מיותר שהוא למעלה בכלל, אז חלאס בכי! תנו לשירשור לשקוע!!

בכיינית השנה מדברת על בכי?

תעשי טובה לעצמך ואל תחנכי אחרים בזמן שאת מציפה את הפורום בבכיינות אין סופית.

The ofer

New member
מה דעתך על פורום היי וביי

??????????????????????????????????????????????????? שם שרשורים שלא שייכים....יודבקו ביחד ע"י המנהלים....חיחיחי ככה יהיו רק שרשורי היי וביי...ויהיה זמן מוגבל גם לבוקר טוב וכדומה...

לילה טוב לכל עלמות החן ../images/Emo25.gif

בת לילית מיצי
פיקטי
Cגל sweetiepie
ג´ולייטה
צוחקת
נדירה
ידידת אמת רוח
קלאודיה
מיכל 3 נקודות
שירטל
לירי
ליז ליז
קסומי
ליהי ירדנה ק ל י א ו פ ט ר ה
שושן צחור תמנונית מיכל 31
שושו תמיל´ה
זהו עכשיו כולם ידעו...יה עקשנית חחח ליהי בת לילית נגה נשואה32 יפית אורית איריס נדירה שולי פנטום....חחחח נעמיל´ה שיינע מיידלע
פשוט אישה
נייט
ליהי קאט
רנית בת אורן רינת דידי בת עוטפת מפונקת מרי לו טאקילה כוכבית 42 שקט על עקב גבוהה שופטת כינרת אחרת אדומה שייכת מוצנחת שיר29 ליהי שפר
תפוח בדבש
ש
ש
ש
ש
ש
ש
ש
ש
יפעת מדליקה אמיתית נושי קסם של אישה ורד מהעמק תכלת רינת שדמה סנדי 32
צונצלה סנדי 5 *
לירי
ליהי מיה ניו יורק
דיי להתלונן על אפליה חחח מור איי אל ענת לאס ווגאס קאט
עם המון ס........... מלי מחיפה שובבה ליהי קימי טאקילה ברדקיסטית ליהי LEVONA
מיכל31 שיר האמיתית למישל לעינת ההיא קרו חיפ פשוטה דרדסית קרנושה לאנגושה וסער.....על פי בקשתו חחחחח כנראה עבר ניתוח לשינוי מין ליהי קרמבונת
הנה עלית לרבט חחח צונצלה
עינת גם היי ביי לילה בוקר חשובים... אז תדפדפי קצת לא נורא שבש

למעלה