המנגנון התחתון שבק!

המנגנון התחתון שבק!

המכונה שלי חדלה מלפעול - המנגנון התחתון לא מסתובב. אני גרה בצפון ת"א, קרוב לרמת השרון, בני-ברק וכו' וממש לא מתחשק לי לנסוע לדרום ת"א לתיקון.. מה גם שאני כ"כ לא מבינה במבנה המכונה (ממש כמו כשאני הולכת למוסך) וחוששת שגם אם מדובר בתיקון קטן, הוא יעלה המון. יש לי מכונה חשמלית/אלקטרונית של זינגר , בת כ-15 שנים (דגם 9618-בתמונה). מה לעשות? האם יש לכן המלצה על מקום אמין וזול לבדיקה ותיקון (אפשר גם בת"א, אך עדיף בצפון) האם בכלל כדאי לי לוותר ולקנות מכונה יד שנייה שעובדת (300-400 ש"ח) תודה מראש!

רות מלר

New member
האם את מוכנה להתלבש צנוע ?

צנוע זה אומר לא גופיה, אלא חולצת חצי שרוול ופתח צאוור כמו של חולצת טי שירט. מכנסיים זה בסדר ובלבד לא יציץ חוטיני למה ? כי אני שולחת אותך ללב בני ברק, וההם מכבדים את מי שמכבד אותם. אנשים שאני מכירה קנו אצלו ותיקנו אצלו מהללים את השירות. פלאי הגוגל כתבתי- מכונות תפירה בני ברק מנחם וקיבלתי אותו: מנחם טלפון: 03-5791036 פקס: 03-5787618 כתובת: דסלר 5, בני ברק 51503 אם תמצאי יד שניה ב- 400 ש"ח עובדת -תחטטפי - אני לא מכירה מציאות כאלו

תודה על ההמלצה. ועוד שאלה בסוף..

גם אני חיפשתי באתר של דפי זהב, אבל בלי המלצה של מישהו שמכיר את המקום, אי אפשר לדעת לאן מגיעים. בנושא הצניעות: אני גרה בשכונת נוה שרת, ליד קריה חרדית של חסדי גור. מצאתי בדפי זהב שיש שם עסק (כנראה בבית) שמתקן מכונות (ממש ברחוב הסמוך אלי!) וכבר תכננתי ללבוש חצאית, חולצה סגורה שמכסה את המרפקים ואפילו שקלתי ללכת עם גרביים אטומות (אולי זו הסחפות) כי הנחתי שמדובר על כניסה לבית חסידי.. בסוף הסתבר שהעסק כבר לא פעיל והבגדים נשארו בארון. כמובן שלבני ברק לא אכנס עם גופיה או מכנס קצר... ולגבי מכונה יד שנייה: עשיתי חיפוש באתר יד2 ויש שם הרבה מכונות ב-300 או 400 ש"ח שנמצאות ב"מצב טכני מצוין" אבל אני חושבת שאתן עוד צ'אנס למכונה שלי, אני ממש אוהבת אותה, למרות שהיא קצת עושה בעיות לאחרונה. ולשאלה: האם נהוג לשלם על בדיקה ובנפרד על תיקון? באופן כללי, כמה יכול לעלות תיקון, בהנחה שלא מדובר על חלק במכונה שצריך להחליף? ושוב תודה

אני תיקנתי לפני 3 חודשים

אומנם בראשון לציון הייתי צריכה להחליף כמה חלקים (אם אני לא טועה גלגלי שינים או משהו בסגנון) עלה 360 ש"ח כולל חלקים רק הצעה אמרו לי שזה 50 ש"ח

אילרי

New member
אני יכולה ל המליץ לך על מתקן מאוד מקצועי

באזור השרון. אם את מעונינת בפרטים שלו (אני לא יודעת אם אפשר להעלות אותם כאן) שלחי לי מסר לי הוא הציל מכונת תפירה אלקטרונית...

הדור

New member
גינת ירק../images/Emo140.gifלפני שאת רצה למתקן.קחי מברג קטן

פרקי את שני הברוגים הקטנים בלוח היכן שהשינים ובדקי אם אין שם ים של חוטים. לפעמים זה קורה. וספרי!!

הדור

New member
יש עוד,לפעמים מצטבר אבק בין השינים

נקי טוב עם המברג ותנסי -ביד-לסובב את הגלגל

למעלה