המנגה שלי אז סוף סוף סיימתי את ציור המנגה הרציני הראשון. זה אומנם לא משהו משהו אבל... מה דעתכם הכנה?
G G@T New member 7/11/01 #1 המנגה שלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif אז סוף סוף סיימתי את ציור המנגה הרציני הראשון. זה אומנם לא משהו משהו אבל... מה דעתכם הכנה?
המנגה שלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif אז סוף סוף סיימתי את ציור המנגה הרציני הראשון. זה אומנם לא משהו משהו אבל... מה דעתכם הכנה?
G G@T New member 8/11/01 #3 תודה ../images/Emo98.gif ../images/Emo113.gif קצת הסתבכתי עם הצביעה... עוד מישהו?
S SC New member 8/11/01 #4 כן, עוד מישהו......... בהחלט מנגה אמיתית אבל יש קצת לשפר כפי שנאמר כבר קודם בצביעה !!! ציור יפה.
א אפרת@הבית New member 8/11/01 #6 גת יש לך סגנון מתוק!! ראיתי את זה גם בפרויקט התולעת בפורום השכן, ממש ציורים מתוקונים וחביבים ואני נהנית לראות אותם
גת יש לך סגנון מתוק!! ראיתי את זה גם בפרויקט התולעת בפורום השכן, ממש ציורים מתוקונים וחביבים ואני נהנית לראות אותם
G G@T New member 8/11/01 #8 תודה לכולכם ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif כמה נחמד לשמוע מחמאות...תודה, זה בהחלט מעודד לעלות עוד ציורים שלי (חוץ ממנגות..) אכן יש בעיה עם הצביעה...קשה לדייק.
תודה לכולכם ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif כמה נחמד לשמוע מחמאות...תודה, זה בהחלט מעודד לעלות עוד ציורים שלי (חוץ ממנגות..) אכן יש בעיה עם הצביעה...קשה לדייק.