הממ

Cheetah

New member
הממ

היו לי חלומות צלולים עפתי די הרבה היום ואתמול, אתמול התעוררתי עם הרגשה מוזרה ובטוחה שמשהו פיספסתי.. היו הרבה דברים.. אני בטוח בזה, רק לא זוכר. (היה פראקטית סידרת חלומות לא צלולים עם עלילה משתמשכת (כל חלום התחלף יום)... ועברו הרבה ימים.. יכול ליהיות אפילו שהסדרה בכלל לא התחילה בלילה ההוא.. אלא המשיכה חלומות קודמים.. אבל אני לא בטוח.. לא זוכר מספיק טוב) היה גם קטע כמו כאילו עם יצור בלתי -אורגני... רק אין לי ספק שזה היה חלום צלול רגיל לחלוטין.. סתם שטויות. אבל היום היה משהו מעניין ולא קשור לחלימה.. היה לי חלום שבו אני לא נמצא.. שזה כאילו אתה מסתכל על טלויזיה... החלום היה פרק של בוורלי הילס
... מה קורה פה.. אף פעם לא הייתי רואה את הסידרה הזאת.. מישהו שלח לאנשי בוורלי הילס פרחים.. והם היו מאוד שמחים, ואז הם מצאו סכינים בתוך הזרים... כחחח
כאן זה מתחיל ליהיות סרט אימה.. זה בכל זאת חלום שלי ולא פרק של בוורלי הילס למרות הכל

דנה^^

New member
אני אוהבת את החולומות האלה,

שאנחנו לא מופיעים בהם. זה זמן להירגע.. כמו לראות סרט. אבל ידעתי יש להם בכל זאת אישהו הקשר אלינו. ממזמן ממזמן חשבתי לשאול את זה כי זו היתה תקופה שזכרתי הרבה חלומות שלא הופעתי בהם אבל ביום שחשבתי לשאול כבר היה לי חלום צלול ונטשתי את העניין, אבל עכשיו הזכרת לי, אז הנה זה- בעצם- בחלום שאנחנו לא מופיעים בו אי אפשר לדעת שזה חלום.. זה כמו סרט, אתה בכלל לא קיים שם.. אז איך מגיעים לחלומות צלולים? האם אפשר בכלל לזהות שזה חלום בחלום כזה? כי לא נראה לי...

Cheetah

New member
טוב במקרה אני יודע..

1 חלום מסוג כזה יכול ליהיות מאוד מלחיץ.. מעציב.. אפילו מעורר אימה (זה לא משנה שאת לא ממש שם.. את רואה ומזדהה עם חלק מהדמויות.. כמו שגם קורה לפעמים בסרט) 2 אתה יכול לדעת שאתה חולם.. אומנם ישנה הבעייה שאין לך ממש גוף ואתה צופה... האפשרות שקורה לי בדרך כלל.. אני מתחיל להרגיש את הגוף שלי במיטה.. כך שבעצם החלום הוא אני עוצם עיניים ורואה חלום(אז הינה מצאתי "אני", ואני מזדהה עם משהו) אפשרות שניה שגם קרתה לי.. אני פשוט יצוץ מאיזשהו מקום בחלום.. או שאחת הדמויות תשתנה ותיהיה פתאום אני (אני יזדהה איתה באופן מלא גם אם אין לה את הגוף שלי, או שהגוף שלה ישתנה) (האפשרות השניה קורה הרבה פעמים גם בלי קשר לצלילות)

דנה^^

New member
אבל אממ....

טוב בקשר לראשון אצלי ה היה כמו סתם צפייה רגילה בסרט, כאילו אני לא קשורה לעניין, 2 חלומות שנאי זוכרת טוב הם אחד היה של מרדף והשני די רגוע כזה, כאילו ראיתי את מה שהיה אבל באותה מידה גם לא.. מתוסבך להסביר.. בקשר לחלק השני- אף פעם לא קרה לי דבר כזה.. הקטע שאמרתי עם הסרט זה כי הבנתי את זה כשהייתי בשלבי התעוררות אבל בחלום עצמו זה כאילו.. לא יודעת כאילו אני לא קיימת ולא מודעות לכלום, ונהיית מודעת רק בשלבי התעוררות ואז אני יכולה להחליט להמשיך את החלום. מה שאמרת בקשר להזדהות עם דמויות זה הזכיר לי את מה שכתבתי בחלום האחרון הצלול שלי שפתאום כל מה שחשבתי וכל זה היה גם המחשבות של הדמות ההיא.. וסתם עוד משהו שהחלטתי לשתף- אמא שלי אמרה לי שביומיים האחרונים התחלתי לדבר\למלמל דברים מתוך שינה.. המממ...

IC4

New member
מוזר שאתם מדברים על זה דווקא היום

למרות שזה יותר חלום ולא חלום צלול, היה לי היום חלום שכזה שאני לא מופיע בו מה שמטריד הוא שאחרי שהדמויות הגיעו למצב שהם בים וצריכים להיזהר מכרישים, הדמות הראשית שהיתה עד עכשיו רק דמות (אגב משום מה זה היה צ´נדלר אבל לא קשור) הפכה להיות אני! ועכשיו חיי בחרדת כרישים ! החלום נפסק זמן קצר לאחר זאת

Variety

New member
דווקא לדעתי אפשר להיות צלול,

כי באמת אנחנו חושבים. אומנם מעט אבל בכל זאת קולטים. ואם עושים המון בדיקות מציאות. ורואים משהו שמעורר בדיקת מציאות, אז לדעתי אפשר להפוך לצלולים.
חלומות צלולים
Variety

Cheetah

New member
גם אני

אנשים טענו בעבר שאני מדבר מתוך שינה.. אבל זה כשהייתי קטן, לא אמרו לי שום דבר כזה בשנים האחרונות... אני נאלץ לכתוב על חלום-סרט .. אהה... משהו מאוד לא נעים... כדי להעביר את הנקודה שחלום כזה יכול מאוד להשפיע על החולם... (אני ממליץ לכם לא לקרוא את שאר ההודעה... אני לא לוקח אחראיות על הסוג´סטיה השלילית) ... אני רואה מבט מהכניסה אל אצטדיון, גדול הרבה אנשים.. ואני במרכז המדרגות של היציעה עומד אדם שחור.. הוא היה לבוש בבגדים מיוחדים.. כולם הריאו לו והוא הרים את הידיים שלו בתנועה של מנצח כשהוא יורד במדרגות... עכשיו מסתבר שהוא רוכב רודיאו.. ומשום מה הוא קשר את עצמו לסוס עם חבל בצוואר שלו... עכשיו הבימוי מתחיל ליהיות סטייל דרמה-אימה.. יש קפיצות קיצוניות בזמן.. ורואים קטעים אלימים במיוחד חוזרים על עצמם שוב ושוב... המצלמה משתנה וניהית מאוד תזזיתית.. אם אתם תוהים מה קורה בזמן שהמצלמה משתגעת.... הרוכב... נגרר לאורך הזירה נחתך לחתיכות.. איברים עפים לכל כיוון.. הסוס ממשיך לבעוט בו הרבה אחרי שהוא כבר מת.. דם ואיברים עפים.. כמו באיזה משחק מחשב גרוע מאוד לא פורפוציוני והגיוני מה שקורה... כל הקהל מסתכל המום.. כולל אותי... למרות שאני רואה את הכל "בטלויזיה".. אני מתחיל כלפי החלימה לעצום את העיניים במעין עיוות של גועל (הטלויזיה נהיית שחורה.. בעצם אין לי עיניים)... ובעצם אני מאוד נלחץ ממה שקורה... בסופו של דבר המצלמה עולה לאט למבט עילי על האזור... צילום הולוודי של שביל הדם ברודיאו.. ואני מתעורר. זה היה חלום צלול.. לא הייתי בו, ידעתי שאני רואה סרט... וזה לא "סתם" צפייה רגילה בסרט...

למעלה