הממ,

הממ,

שבתשלום,אנשים יפים ויקרים.. אני ילדה/אישה:)מאוד אוהבת (א)נשים.מאמינה שמתאהבים בנפש של האדם,בלב ובנשמה וממש לא במה שיש לו בין הרגליים נמשכת ללב.מאוד מאוד נמשכת לנשים:) רציתי לשאול-יש כאן גם אנשים מבוגרים יותר?לא טינאייג'רים?(אני בת 24 וחצי),מוצאת שפה משותפת עם מבוגרים,אבל בבחורות משום מה מעדיפה צעירות יותר.בוצ'יות עדינות. זה מענין,שמתי לב שבגבר..ממש לא מענין אותי המראה שלו.מציק לי כשאנשים שולחים לי תמונה.מענין אותי נטו הפנים.התוכן.המראה-אני פשוט אוהבת כפי שהוא.אצל בחורות אני מקבלת תמיד מראה,אבל אם זה רומנטי,מיני-יש מראה מועדף,בהחלט.שמושך אותי,שמדליק אותי,שמהפנט אותי.. זה רע?זה בסדר?זה עשה לי רגשות אשם:)כאילו זה שטחי..:) בכל מקרה,יש כאן חבר'ה בגיל שלי?.. המון אור,המון חום,והמון אהבה לכם מחיפה:)

שלום לך:)

אני לא כותבת בפורום הזה כמעט (פעם כתבתי מעט משם אחר) אבל הייתי חייבת להגיב ולהזדהות. כשאני נמשכת או הדלקת על בנים אז זה אף פעם לא קשור למראה, אלא חיבה מסוימת למראה באה אחרי שאהבתי את האופי. לעומת זאת, כשמדובר בבנות המין היפה(אולי זו הסיבה?), יש הרבה השפעה לרושם ראשוני של מראה, גם אם אחר כך אני שופטת לבעיקר פי האופי. אני בכלל אוהבת לשבת ולנתח את כל העניין כשיש לי זמן

:)

איך היה היום הראשון בביה"ס,ילדונת?.. (באיזה תיכון את לומדת?) אשמח לדבר איתך על זה במסרים. נב-עם בחורות גם הרבה יותר "בטוח" לי,כשאני מדברת אני לא מרגישה את ההתלבטות הזו "אני מחילה" או שהן מתחילות איתי על כל משפט..האם הן מנסות להשכיב אותי..וכו'.זה מרגיש ממקום נקי יותר. עם גברים-זה מגיע אצלי ממקום מאוד נקי,אבל ראשית-לא תצמיד אני יודעת איך זה בצד השני,ושנית לעתים כשאני אומרת משהו (כמו להציע לך להתכתב במסרים),אני מרגישה מחויבת להסביר "לא,אני לא מתחילה איתך"עם בחורות..זה שונה.זורם יותר.חברי יותר.נקי יותר.ואם זה מתפתח-אחלה:)

..

כן, עם בנים לפעמים יש אוטומטית הנחה שזה הולך לכיוון רומנטי, ועם בנות זה יכול להיות גם קשר ידידותי בלבד. יש פשוט המון הנאה מלהיות בחברת נשים בכלל, והרבה יותר קל לדבר ולמצוא דברים משותפים. אני גם מוצאת שהידלקות שלי על מישהי היא לרוב חזקה יותר מהידלקות על מישהו. יש לי חברות סטריירטיות שמחפשות קודם כל בבנים את המראה, והייתי מעירה להן על זה פעם, אבל מוצאת את עצמי חוטאת בצורה דומה עם בנות.. אבל קשה לומר שאני ממש מרגישה אשמה. עוד לא היה לי היום הראשון.. מחר :/ אני מרגישה עצב מהול בשמחה. בטח אני ארגיש אותו דבר כשיסתיים (זו השנה האחרונה שלי. אני בטח אתגעגע לבית ספר, אבל אני גם מאוד מחכה לצבא. מורעלת, אפשר לומר).

שיר כ"כ מדהים יש לך בחתימה..:)

אחד הסרטים שהכי אהבתי, במיוחד המונולוג שלו בסוף:) באיזה תיכון את?

הא, עוד לא יצא לי לראות את הסרט

אבל שמעתי שהוא נהדר:) על שאלתך השנייה עניתי במסר (for the record, תיכון "עתידים" באור עקיבא).

Freedomfighter

New member
מצטער להפריע לרצף הנשי..

אבל רק רציתי להגיד שעקרונית זה נכון,ורוב הגברים חותרים לקטע רומנטי או....אבל לא כולם,ואני לא יביא דוגמה אישית כי זה לא אמין,אבל הבנתן את הרעיון..

אז זהו,שאצלי זה לא כך..

אצלי זה הלב.. העיניים מאוד מקבלות תמיד. אני מטפלת ברפואה משלימה.אולי בגלל זה. ואולי העיניים מקבלות יותר כי אני מטפלת. אבל הלב-זה מה שעקרוני.לב,נשמה,אדם.אינטלגנציה.אנטלקטואל.זה כן. אצל נשים-כן יש מראה מסוים..אפילו גיל קצת..

לא הבנת,

התכוונתי שזה עובדתי. את קודם כל רואה תבנאדם, תחיצוניות שלו, אחר כך את לומדת להכיר אותו מבפנים. וברור שלב ואופי משנים. אני כבר הכרתי כמה אנשים יפהפיים מבחוץ ואחר כך כשהכרתי אותם יותר ראיתי שהאופי חרא ואז.. הם כבר לא נראו לי כל כך יפים.

:),ולא תמיד..מה עם אתרי הכרויות?

פורומים? את התמונה שלי,למשל שמתי רק לאחרונה. טלפון ומסנג'ר-אבל אפילו את אלו אני נותנת רק אחרי די הרבה זמן. את צודקת.אצלי זה פשוט משהו כמו..כיסא,שולחן.בהתחלה.אני גם אוהבת צילום,אז אן לי בעה לומר למישהו שהוא יפה לצילום.. כל אדם יפהפה בעיניי.. עובדתית-כן.לרוב רואים קודם

היייי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איזה כייף שאת פה, די
אני חנה, 29, מחיפה, ואם זכור לי אנחנו גם גרות קרוב, ואת מכירה אותי בתור Fairywitch
ברוכה הבאה לפורום

למעלה