הממ

הממ

הפורום גם מתאים למי שסתם רוצה להצתרף וחושב שזה פורום נחמד? והפורום מתאים גם לי ששונא את ישראל?

פאק נימאס לי כבר לענות על השאלה

הדפוקה הזאת! אני לא יכולה בנתיים לעזוב אבל אני יעזוב ברגע הראשון שיתפשר לי!

s h u r i k

New member
פאק נמאס לי לשמוע שאת

שונאת את ישראל, אפילו יותר ממה שנמאס לי לשמוע שאת תעזבי ברגע הראשון שיתאפשר לך, כי דוגרי את לא הולכת לשום מקום!

שוריק אני לא יכולה סתם לקום ולעזוב

זה קשה! ואני באמת יעזוב ברגע הראשון שיתפשר לי.... אם אתה לא מבין שזה קשה אז אין לי מה להגיד לך...

ואי אהבה שלי לישראל זה זכותי וזה

הרגשה .... אני לא חייבת לאהוב את הארץ! וזה ממש לא קשור אלייך...

wildgirl1

New member
ושוב מה רע לך פה?

עזבי תמדינה ותממשלה... דברים אחרים. וחוץ מזה את בטוחה שמקום אחר את תימצאי ת'צמך?

אם לא לדבר על המדינה וממשלה

אז מה נישאר?? הנופים??? טוב על הממשלה אני לא אדבר כי הממשלה דפוקה בכל מקום... אבל לא על המדינה?? אני לא בטוחה בכלום.. גם ההורים שלי לא היו בטוחים שלהם יהיה יותר טוב פה כשה עזבו ובכל זאת באו לפה איאפשר להיות בטוחים בדבר כזה עד שעוזבים... אבל אני מאמינה במשפט הזה "משנה מקום משנה מזל" אני לא רואה את העתיד שלי בישראל זה הכל.. מה הרבה אנשים בפורום נתפלים אליי ומנתחים אותי בגלל ? מעצבן להלה!

wildgirl1

New member
סוניה

אני לא ניתפלת אליך אבל כל הזדמנות שיש לך את משמיצה את הארץ . ואת כבר בת 20 אז אם את כול כך שונאת את ארץ קומי ותשני את המזל שלך אבל אם את אומרת שאת לא יכולה או שאת כרגע לא רוצה לעזוב לפחות תישתדלי כמה שפחות להראות את השינאה שלך. תאמיני לי גם לי יש שנאה למשהו אבל זה לא אומר שעכשיו אני ילך לרשום שאל תעשו ככה ואת ההמשך. ולא כותבים מעצבן להלה אלא מעצבן לאללה

אני כותבת מה שאני מרגישה

וזה זכותי! חוץ מזה כשה הילדה הזאת שרשמה שהיא שונאת את הארץ סתם רשמתי שאני גם לא בדיוק אוהבת אותה וזה זכותי.. זהו אין לי כוח לדבר על זה! למישהו לא ניראה מה שאני כותב אז שלא יקרא... תפסיקו לשפוט אותי זה נימאס! מדינה זה לא דבר קדוש ...

wildgirl1

New member
את יודעת כמה אנשים

שונאים תמדינה? זה אומר שהם כל הזמן אומרים שהם יעזבו ושחרא כאן והכול. כמו שאותך זה מעצבן ששופטים אותך יש גם אנשים שזה מעצבן אותם שאת יורדת על המדינה שלנו בכול הזדמנות אפשרית. הדעות שלך לא ישתנו ואני אפילו לא ינסה לשכנע למה כן להישאר כאן או למה לא, באמת שאני לא. אבל את כבר איזה שנתיים כותבת שרע לך ונימאס לך ואת כל כך שונאת אז או שתקומי ותעשי מעשה או שלפחות תפסיקי להגיד את זה כל הזמן בפומבי.

אני כותבת מה שאני מרגישה..

אני לא כותבת את זה על בן אדם ספציפי שנימצא פה אני לא חושבת שמישהו אמור להעלב בגלל זה.. מצטערת.... אני כותבת שאני לא אוהבת את המדינה רק כשה מדברים עלייה זה הכל... אני לא יכולה לכתוב שאני אוהבת אותה והצדיק אותה כשה זה לא נכון

s h u r i k

New member
אה כן... זה קשה?!?! ../images/Emo12.gif

כרגיל פיספסת את הנקודה... אבל בכל זאת, אפשר לשאול אותך שאלה?? לאיזה אפשרות ראשונה את מחכה בדיוק כדי לעזוב את הארץ, לאפשרות שיבוא נסיך על סוס לבן בעל אזרחות קנדית או רוסית ויקח אותך איתו?? במיקרה כזה לא צריך לחכות לאפשרות צריך ליצור את האפשרות, לכן אנשים כמוך שמחכים "לרגע הראשון" שיתאפשר להם לעזוב הם אלו שתקועים באותו מקום כל החיים שלהם ובמיקרה שלך את תשארי במקום שאת כל כך אוהבת לא לאהוב - באסה לך.

למעלה