הממ...

Velouria

New member
הממ...

מעיון קצרצר בפורום אני רואה שכולם פה מבוגרים ממני בהרבה... אני מקווה שזה יהפוך ליתרון :) צירפתי רישום שהסורק קצת קילקל.. ניחא. הוא נראה בסדר ברזולוציות מסויימות. ביקורות בונות! בבקשה, בשביל זה אני פה..! נעשה להודעה מראה יותר סימפטי ונסיים אותה בחיוך:

Velouria

New member
טעות, טועים, טעינו.

ואת ההודעה הקודמת הייתי צריכה לכתוב פעמיים. שיעשו משהו בקשר לזה.

Dreamsphere

New member
נחמד מאוד

אהבתי השקעת רק בפנים וזה מה שחשוב שיהיה רכוז על משהוא אחד בן כמה אתה

Velouria

New member
אני בת.

איזה זכר שפוי בדעתו יקרא לעצמו ולוריה? והגיל הוא 14.

oren*

New member
עבודה מדהימה, הפרטים הקטנים והכל

בגוון אחד של אפור. הצלקת על הלחי, השרשרת, הצל על הצוואר - כל הכבוד

Velouria

New member
תודה, ואני חייבת להגיד:

קשה לפסוח על הפרטים הקטנים כשמציירים מתוך תמונה. ועל הלחי זה לא צלקת, עד כמה שאני יודעת..

אני מבינה למה את אוהבת

לצייר בעיקר פורטרטים... זה כייף להיות טובים במשהו וזה גם גורם לאהוב את זה. רישום מעולה! הבנתי ממך שזה מתמונה, יש לך גם פורטרטים של חברים או משהו? או שאת רק מציירת מתמונות?

Velouria

New member
לא בדיוק...

אף אחד לא מוכן לעמוד מולי כ"כ הרבה זמן, אז אם אני כבר מציירת מהמציאות זה רק מורות...

לא צריך שיעמדו כל כך הרבה

1. הם יכולים לשבת.. וגם טיפה לזוז כי זה בתלתי נמנע 2. ברגע שאת עושה את הקוים הכלליים זה מספיק.. כל שנותר זה לעשות את ההצללות, לא כדאי שהמודל יברח לפני שאת מסיימת אבל גם הוא לא צריך לשבת בלי ניע עד שתסיימי את הקו האחרון בציור

FreeFeeling

New member
אחלה עבודה !!! ../images/Emo45.gif

ממש אהבתי את הרישום ,כול הכבוד ! את באמת צעירה.... למדת רישום ? FreeFeeling

Velouria

New member
אם למדתי?

רק כמה חודשים, הפסקתי עם זה לא מזמן.. ותודה לכולם על כל התגובות!
אני מצרפת בלרינה שניסיתי לצייר בניסיון לגמילה מהפורטרטים האלה..

zoe1111

New member
גם הרישום הזה יפה

התנוחה של הפנים ההבעה האור והצל בצוואר, בידיים,בפנים..

הבלרינה מוצלחת רק ש....

החיבור בין המרפק לבין הזרוע לא נכון, יש שם שרירים לכן החלק הזה אמור להתעבות מעט (אם אני מצליחה להעביר את כוונתי) כדי להסתכל הרישומי אנטומיה של הגוף ולראות את מבנה השרירים, זה נותן מושג על איך צריכים איברים להראות בתנוחות שונות.

למעלה