הממ..

Simbbam

New member
הממ..

לא יודע מה קרה לי בזמן האחרון. חוץ מתחושת ה'אוף' הכללית שאופפת אותי בזמן האחרון, מאז הטסט הראשון שלי, שלא עברתי אותו וגם לא לקחתי את זה קשה בכלל האמת, נמאס לי מלימודי הנהיגה. לא יודע איך להסביר את זה כל כך, אבל אני אנסה. יש לי כבר הרבה ביטחון על הכביש, אני אחרי איזה 55 שיעורים לפחות לדעתי. אבל בזמן האחרון התחלתי לנהוג קצת מהר, המורה שלי אמרה לי שאני נוהג כמו מישהו שיש לו רישיון ולא כמו למד
וטסטר יכשיל אותי על עודף ביטחון עצמי, חח. אבל הסיבה לזה היא שפשוט- די, כבר אין לי כוח יותר לזה. אני נוהג כי אני נוהג ואני יודע לנהוג ונמאס לי ללמוד את זה. ואין לי כוח לעצור לכל הולך רגל ואין לי כוח לנסוע לאט-לאט-לאט ובזהירות-זהירות-זהירות, כי ככה נוסעים בטסט, אבל לא נוסעים ככה בחיים האמיתיים כי אפשר להתקדם ככה לשום מקום. שלא תבינו לא נכון, אני דווקא נהג זהיר, אבל אני מרגיש כבר נהג ולא תלמיד רוב הזמן... ואני רוצה לקבל רישיון כבר. יש לי סבלנות ואני יודע שזה יגיע, אבל עכשיו יש תחושה של המתנה לרישיון, שבמהלכה אני עושה 3 שיעורים בשבוע, נוהג, רוב הזמן בסדר גמור, אבל כמעט בלי חשק. הממ... מישהו?

adidas88

New member
תקשיב

גמני הייתי במצב שלך -שמתי לב שאני נוהגת כבר בעודף בטחון וזה ביאס אותי כי המורה שלי גם אמר לי על זה שהטסטרים לא אוהבים את זה. המורה שלי טס לירח דבש-ל3 שבועות ונתן לי מורה מחליף, אני החלטתי שאני לא אעשה שיעורים עם המורה המחליף בכל אופן יצא שלא נהגתי חודש וחצי! אחרי חודש וחצי ביקשתי מהמורה שלי טסט הוא נתן לי טסט עשיתי איזה 4 או 5 שיערוים לפני הטסט-כדי להיזכר איך לא עושים שטויות-וזהו, עברתי! לדעתי ההפסקה הזאת נתנה לי יתרון להורדת הבטחון
בהצלחה לך!

MrJacKasS

New member
אין מה לעשות

תסבול עוד טיפה בלנהוג זהיר זהיר ואחרי זה תעשה מה שבא לך .. כולם ככה לא רק אתה

Simbbam

New member
זה לא העניין ממש

איך יוצאים מהרגשת האילוץ? מהאי רצון לנהוג?

רן88

New member
קשה לצאת, כי נהיגה, אחרי הכל, היא

לא דבר מאוד מעניין. ברגע שאתה "למד" יותר מדי זמן אז נמאס לך מהנהיגה ואתה עושה שיעורים בלי מוטיבציה. אחרי זה אתה מוציא רישיון, מאושר ומחכה כל דקה לנהוג, וגם זה עובר לך אחרי חודש בערך. כשנגמר המלווה שוב מתלהבים לגמרי מנהיגה וגם זה עובר מתישהו, אז זה כבר לכל החיים בערך. בקיצור, לא כתבתי הודעה מעודדת מדי, אבל קשה לייעץ. פשוט תתאפק, אולי תנסה לשמוע מוזיקה שאתה אוהב (אם למורה לא מפריע).

למעלה