הממ..
לא יודע מה קרה לי בזמן האחרון. חוץ מתחושת ה'אוף' הכללית שאופפת אותי בזמן האחרון, מאז הטסט הראשון שלי, שלא עברתי אותו וגם לא לקחתי את זה קשה בכלל האמת, נמאס לי מלימודי הנהיגה. לא יודע איך להסביר את זה כל כך, אבל אני אנסה. יש לי כבר הרבה ביטחון על הכביש, אני אחרי איזה 55 שיעורים לפחות לדעתי. אבל בזמן האחרון התחלתי לנהוג קצת מהר, המורה שלי אמרה לי שאני נוהג כמו מישהו שיש לו רישיון ולא כמו למד
וטסטר יכשיל אותי על עודף ביטחון עצמי, חח. אבל הסיבה לזה היא שפשוט- די, כבר אין לי כוח יותר לזה. אני נוהג כי אני נוהג ואני יודע לנהוג ונמאס לי ללמוד את זה. ואין לי כוח לעצור לכל הולך רגל ואין לי כוח לנסוע לאט-לאט-לאט ובזהירות-זהירות-זהירות, כי ככה נוסעים בטסט, אבל לא נוסעים ככה בחיים האמיתיים כי אפשר להתקדם ככה לשום מקום. שלא תבינו לא נכון, אני דווקא נהג זהיר, אבל אני מרגיש כבר נהג ולא תלמיד רוב הזמן... ואני רוצה לקבל רישיון כבר. יש לי סבלנות ואני יודע שזה יגיע, אבל עכשיו יש תחושה של המתנה לרישיון, שבמהלכה אני עושה 3 שיעורים בשבוע, נוהג, רוב הזמן בסדר גמור, אבל כמעט בלי חשק. הממ... מישהו?
לא יודע מה קרה לי בזמן האחרון. חוץ מתחושת ה'אוף' הכללית שאופפת אותי בזמן האחרון, מאז הטסט הראשון שלי, שלא עברתי אותו וגם לא לקחתי את זה קשה בכלל האמת, נמאס לי מלימודי הנהיגה. לא יודע איך להסביר את זה כל כך, אבל אני אנסה. יש לי כבר הרבה ביטחון על הכביש, אני אחרי איזה 55 שיעורים לפחות לדעתי. אבל בזמן האחרון התחלתי לנהוג קצת מהר, המורה שלי אמרה לי שאני נוהג כמו מישהו שיש לו רישיון ולא כמו למד