הממ

Brownie s

New member
המ

כמה דברים: 1.אם ביצה זה הדבר היחיד שיעזור לך, לא תשתי אותה? 2. אני ממליצה על הרבה מאוד תה, מים חמים(אני לא עיודעת איך את, אבל אני מתה על מים חמים(סתם לשתות אותם ככה
). שאלה: איך נעלמת לך הקול?

לאאאאאא חם !!!!!../images/Emo2.gif

העלמותו של הקול היא בדרך כלל סימן לבצקת (התנפחות) של מיתרי הקול. עלייך לשתות הרבה - זה נכון אולם לא חם !!! מפני שחום מרחיב את כלי הדם וגורם לבצקת להחמיר. גלידות, קרטיבים, קוביות קרח, - זה כן. לבד מכך השתדלי לדבר בלחש (ואם אפשר - אז בכלל לא לדבר) כדי לא לאמץ את מיתרי הקול. זו יכולה להיות תגובה לדלקת גרון, לשימוש לא נכון במיתרי הקול (כמו צעקות וצרחות וכדומה) דבש יכול להיות לעזר רב. יום טוב

Brownie s

New member
את בטוחה?

נראה לי שקרח רק יחמיר את המצב לא? או שזה רק בדלקת גרון?

בטוחה ../images/Emo70.gif

חום רק יגביר את הבצקת. אם מותר לך - תאכלי קרטיבים וכמובן לנסות לא לדבר.

טוטס

New member
לא לדבר בלחש בשום אופן!!!

לחישה מאמצת את מיתרי הקול יותר מאשר דיבור רגיל כך שאם כבר מדברים עדיף רגיל ולא ללחוש!! וכמובן שרצוי לא לדבר בכלל כמה שניתן, לא לדבר עם אנשים מרחוק או בסביבה רועשת שמאלצת דיבור יותר חזק

לגימות רבות וקטנות מכוס מים צוננים

כך שמעתי מורדה רזיאל ז'קונט שסובלת מכך לעיתים בגלל שהיא משתמשת הרבה בקולה.. היא אמרה שלמדה את התכסיס הזה ממורה אחת שנתקפת בצרידות אחת לכמה זמן... אכילת בצל חי מעורב באוכל טוב לצלילות הקול... שמן זין בנוסף חלמון ביצה טוב לצרידות הקול.. חבוש, גם הוא יעיל לצרידות כרוב,צנון,קנה סוכר, שום, ותאנה

למעלה