הממ..

l1zard

New member
הממ..

שלום :] קוראים לי יאנה :] ורציתי לבקש מכם לתרגם לי את השיר הזה אם אפשר... אני ממש צריכה.. והסתבכתי עם המילון.. זה לביצפר.. :/ אז בבקשה בבקשה בבקשה.. אם אפשר.. תתרגמו? :] Stained, looking at my hands I talk with these lines It's not the answer I'm crying and I now I know Looking the sky I search for an answer So free, free to be I'm not another liar I just want to be myself...myself And now the beat inside of me Is a sort of a cold breeze and I've Never any feeling inside Ruining me... I Bring my body Carry it into another world I know I live...but like a stone I'm falling down Damned, looking into the sky I can feel this rain Right now it's falling on me Fly, I just want to fly Life is all mine Some days I cry alone, But I know I'm not the only one I see that another day is gone I don't want to die... Please be here when I arrive, don't die...please

l1zard

New member
בעעע..

אף אחד לא מתרגם :| זה לא כזה ארוך.. ואם אתם לא מתרגמים בגלל שאמרתי שזה לביצפר.. אז לא.. זה לא לשיעור אנגלית.. זה בכלל בספרות.. אני צריכה לצרף שיר לעבודה ואם הוא לא בעיברית אז לתרגם.. :/ אני מקווה שתתרגמו.. היום זה היום האחרון שיש לי מחשב.. אני ממש צריכה את זה :/

basket case

New member
הנה:

מוכתם, מסתכל בידיי. אני אומר את השורות הללו זו לא התשובה אני בוכה, ויודע שאני יודע. מסתכל בשמיים, מחפש אחר תשובה. כה חופשי, חופשי להיות. אני לא עוד שקרן, אני פשוט רוצה להיות עצמי..עצמי. וכעת, הקצב בתוכי הוא מעיןמשב רוח קרירה ואני מעולם לא כל תחושה בפנים הורסת אותי אני מביא את גופי סוחב אותו לעולם אחר אני יודע שאני חי אך כמו אבן, אני נופל למטה מסתכל לשמיים, אני יכול לחוש את הגשם הזה כעת עכשיו הוא נופל עלי לעוף, אני פשוט רוצה לעוף החיים - הם כולם שלי יש ימים שאני בוכה לבד, אך אני יודע שאני לא היחיד אני רואה שיום נוסף עבר, איני רוצה למות. אנא היי פה כשאשוב, אל תמותי..בבקשה. מאין הבאת את השיר הזה? שיר מטופש להחריד..

l1zard

New member
תודה :]

השיר? זה שיר של Lacuna Coil-Falling :] הוא דווקא לא מטופש לדעתי.. :] אבל חפיף.. :] תודה

למעלה