הממ..

Oasis Girl

New member
הממ..

לאחרונה התחלתי לחבב את המוזיקה של the who. האם תוכלו להמליץ לי על תקליט טוב שלהם? (מה דעתכם על the who sings my generation?) אשמח אם תמליצו!!

Oasis Girl

New member
הממ..

תודות רבות לך על ההמלצה!!! גם אבא שלי המליץ לי על האלבום הזה, למרות שהוא לא כ"כ מכיר דברים של the who, אנחנו חסידי ביטלס בבית. אבל חשבתי לנסות להקות סיקסטיז נוספות. יש לכם אולי אלבום של the kninks שאתם ממליצים עליו?

LadyG

New member
הקינקס

מהלהקות היותר חשובות של ה- British Invasion (נוש, אולי נחזיר עטרה ליושנה ונחזור למילון?). שני אלבומים מצויינים להתחיל איתם, הראשון Something Else By The Kinks והשני The Village Green preservation Society. אני אף פעם לא ממליצה על אוספים אבל נבצע חריגה קטנה במקרה הזה. ישנו אוסף של הקינקס הנקרא Hit Singels ובו מרוכזים כל הלהיטים כולם באלבום אחד. כולם שירים נפלאים ולמי שלא ממש מכיר את הקינקס ורוצה לטעום, האלבום הזה ממש ממש ייעשה חשק לעוד.

giloni

New member
עוד אלבום אוסף מיוחד של ה Kinks

The Kinks' Greatest: Celluloid Heroes שבו מרוכזים שירים שחלקם הופיעו באלבום המוצלח Muswell Hillbillies ומתמקדים בסוגיית תעשיית הקולנוע ומה שמסביב לה. נכון, אפשר להסתפק באלבום המקורי כדי להבין את הקנספט, אבל יש שם עוד כמה שירים שמהווים חגיגה לאוזן (וגם לשפתיים מאחר שעם התמלילים של ריי דיוויס אי אפשר להפסיק לחייך). יקי

melancholy man

New member
Village Green

בעיני ה Village Green הוא הטוב שבאלבומי הקינקס, ובטח הבריטי שבהם, האלבום כולו הוא מחווה של דיוויס לאי החביב והירוק שלו. אולי האלבום הכי בריטי שיש, אם אתם מחפשים את המהות של הרוק הבריטי, נדמה שהוא נמצא כאן

yushii

New member
הייתי דוקא ממליץ על 'טומי' קודם

אגב, 'מי הבא בתור' יצא בכלל ב-71, לא רצית סיקסטיז? ו'המי שרים הדור שלי' הוא אלבום מצוין, בעיקר עם הרבה התלהבות ואנרגיות אבל קצת חוזר על עצמו.

Oasis Girl

New member
לא בא לי על טומי

who's next נראה לי פתרון מצוין. כן, אני יודעת מזה בריטיש אינוויז'ן, לא להגזים. זה סגנון המוזיקה החביב עליי. תודה רבה לכולם על כל ההמלצות!! אם אתם צריכים משהו על אואזיס תודיעו לי, אשמח לעזור אם יהיה צורך בכך!! cheers!!

yushii

New member
לא כולם מתחברים לקטע עם הפרסומות

הרבה חובבי המי שאני מכיר ששומעים את האלבום הזה מתרגזים מזה, וקשה להאשים אותם. אני ממש אהבתי, ועם כל שמיעה האלבום מתקדם ברשימת האהובים עלי ביותר של המי. אבל תחשבו, אם היו עורכים את האלבום כך שהיה כולל רק שירים, זה היה מוכר כבר אז כיצירת מופת. ואם נלך עוד קצת קדימה בתרחיש, אולי טומי לא היה יוצא, טאונסנד לא היה מתדרדר לאלכוהוליזם ולא מכלה (או מבלה...) את השנים הבאות בנסיונות ליצור אופרות רוק דו משמעיות. אבל אז גם לא היה יוצא 'מי הבא בתור'...

yushii

New member
משהו על אואזיס לילדת האואזיס

יש לי כמה שאלות בנושא שתמיד תהיתי בהם, אבל לא מספיק כדי שאני אתאמץ לבדוק אותן: האלבום הנמכר ביותר שלהם הוא מורנינג גלורי? (או זה שלפניו/אחריו). איפה אפשר להשיג את SAD SONG שלהם? איפה אפשר להשיג את הגרסה של נואל לGOODBYE CRUEL WORLD של פינק פלויד? ובהקשר ישיר לשרשור - איפה אפשר להשיג את הגרסה החיה שלהם ל-MY GENERATION של המי? ואני מתכוון באופן חוקי כמובן.

למעלה