הממ..

softy

New member
אָאַָ כְכְכְ ככככ

אני מקווה שלכיוון הנכון. סופטי.

יערית

New member
רגע לא לשם....

ימינה.. אחר כך שמאלה, בעלייה יש שם צומת, כן כן תעבור את הפורשים.. את הגרושים.. את הנשואים.. את הפוליטקה..... נכון הגעת לביוף? טעית! הגעת למנהרת הזמן.... 1. 2. 3. אתם ב.... יערית

softy

New member
אחחחממ...חחממ...

טוב אז נשמור על תנועה רציפה. סופטי

softy

New member
אהממ...הההממ....

אני מבקש להמשיך ולשמור על תנועה. סופטי.

ה-איה

New member
צצצצצצצצצצצצצ

your wish is my command אוחיתי, לפחות לזה יש משמעות לא? ואיפה את בכלל? בואי להשתכשך קצת אוחיתקך

ללה ה

New member
כמה שאני אוהבת לשון

מתמטיקה פשוטה הביאה אותי למסקנה שעדיף להעדר מפה קצת לטובת פלירטוטים אחרים ולחזור בדקה ה-99. וחזרתי. והחזרתי. תורך.

softy

New member
צקצקצקצקצקצקצקצקצקצק

ובכל זאת נועה תנוע. סופטי.

softy

New member
פאקפאקפאקפאקפאקפאקפאק

חייבים להשאר בתנועה! סופטי.

ה-איה

New member
תגיד...

ה-פ`.... דגושה או רפויה? כי אם רפויה... אז אחלה תנועה שבעולם... <פאק 7X???????????????> איה

שרון-ב-

New member
איה -

יש לך יציאות באין כניסה ואם בשעות כאלה הן במיטבן לכי לישון צהריים שתהיי ערה בלילה :)

ללה ה

New member
מממ...

קודם כל, אני יש לי פטור מחובות שנית, חשובה התנועה אבל הקצב לא פחות ולסיום, אסור לשכוח ת`לשון אחרת יש זה לא הפלרטוט הנכון.

softy

New member
פלוק פלוק פלוק פלוק פלוק

זה היה פלירטוט של בוקר הוא אותה ממש אהב היא הביטה ואמרה לו אאההה...אההה... סופטי.

softy

New member
כןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכן

זיונאורגזמהזיונאורגזמהזיונאורגזמהזיונאורגזמהזיונאורגזמהזיונאורגזמהזיון זיונאורגזמהזיונאורגזמהזיונאורגזמהזיונאורגזמהזיונאורגזמהזיונאורגזמהזיון לזוז לזוז העיקר לזוז כל הזמן לא להפסיק להמשיך לזוז לא לעצור סופטי.

ללה ה

New member
קאט קאט פוסי קאט

הוא אותה אוהב את ליבה אחר גונב ובינתיים האחר עם אחרת מתאחר, והראשונה טובעת וקשה מאוד לדעת אם בפרט וגם בכלל מי צדיק ומי נבל. אז מופיע הבלש מצפצף צפצוף חלש ומוצא מכתב שחור... אור. ותודה לאלתרמן שידע ככה לפלרטט.

softy

New member
כיסערתעלילנצחאנגנך

כִי סָעַרְתְ עָלַי, לָנֶצַח אֲנַגְנֵךְ שָוְא חומָה אֶצור לָךְ, שָוְא אַצִיב דְלָתַיִם! תְשוקָתִי אֵלַיִךְ וְאֵלַי גַנֵךְ וְאֵלַי גופִי סְחַרְחַר, אובֵד יָדַיִם! לַסְפָרִים רַק אַתְ הַחֵטְא וְהַשופֶטֶת. פִתְאמִית לָעַד! עֵינַי בָךְ הֲלומות, עֵת בִרְחוב לוחֵם, שותֵת שְקִיעות שֶל פֶטֶל, תְאַלְמִי אותִי לַאֻלומות. אַל תִתְחַנְנִי אֶל הַנְסוגִים מִגֶשֶת. לְבַדִי אֶהְיֶה בְאַרְצותַיִךְ הֵלֶךְ. תְפִילָתִי דָבָר אֵינֶנָה מְבַקֶשֶת, תְפִילָתִי אַחַת וְהִיא אומֶרֶת – הֵא לָךְ! עַד קַצְוֵי הָעֶצֶב, עַד עֵינות הַלַיִל, בִרְחובות בַרְזֶל רֵיקִים וַאֲרֻכִים, אֱלהַי צִוַנִי שֵאת לְעולָלַיִך, מֵעָנְיִי הָרַב, שְקֵדִים וְצִימוקִים. טוב שֶאֶת לִבֵנו עוד יָדֵךְ לוכֶדֶת, אַל תְרַחֲמִיהו בְעָיְפו לָרוץ, אַל תַנִיחִי לוׁ שֶיַאֲפִיל כְחֶדֶר, בְלִי הַכוכָבִים שֶנִשְאֲרו בַחוץ. שָם לוהֵט יָרֵח כִנְשִיקַת טַבַחַת, שָם רָקִיע לַה אֶת שִיעולוׁ מַרְעִים, שָם שִקְמָה תַפִיל עָנָף לִי כְמִטְפַחַת וַאֲנִי אֶקד לָה וְאָרִים. וַאֲנִי יודֵע כִי לְקול הַתוף בְעָרֵי מִסְחָר חֵרְשות וְכואֲבות, יום אֶחָד אֶפול עוד פְצועַ ראש לִקְטף אֶת חִיוכֵנו זֶה מִבֵין הַמֶרְכָבות. ותודה ללה ה שהזכירה לי את נתן אלתרמן. סופטי.

למעלה