הממ...

Kouryuu

New member
הממ...

בגלל שכולם בו בפורום כביכול ציניים,חדים ומלאים בזמן פנוי, עזרו לי- איך *אתם*, יקיריי, הייתם הורגים אותי? סתם, סקרנית.

אמ... אני לא מכירה אותך. אבל..

הייתי זורקת אותך מהחלון מפילה עליך פסנתר ואז עוברת עליך עם משאית של חמסה .

Led sky

New member
אמממ נונ סטופ שירי המורדים?

או שזה המוות שלי...
להרוג מישהו.. לאט כואב וללא עדים!

Kouryuu

New member
אוף. 'תם לא מקוריים.

זה לא נחמד אתכם. אבל אהבתי את המוות עם שירי המורדים. עכשיו, לו הייתי מרשעת אמיתית שאמורה להרוג מישהו, ביסוריים, ולאו דווקא במקוריות, הייתי מזריקה למערכת הדם שלו תרופה מנועת שינה. אחריי שבוע פחות או יותר, הוא היה מת, אחריי הרבה סבל, כאב, הזיות ויסוריים. נאו, ד'יס איז איוול.

ailag

New member
יש משהו דומה ..

למי שלא קרא את הקומיקס סנדמן. בתור נקמה רצינית, הסנדמן - שליט החלומות - מעניש מישהו ע"י זה שהוא חולם חלום רע, ומתעורר - לתוך סיוט חדש. ואז מתעורר - לתוך סיוט חדש. וחוזר חלילה..

Led sky

New member
אני לא חושבת הרבה על

איך להרוג אנשים אני רק רוצה שהם ימותו! ותודה ל kouryuu שאהבה את המוות שלי

utopia 111

New member
טוב נו ...

זה אמנם לא אכזרי כמו המוות ההוא מהתרופה למניעת שינה, או זאת עם החלומות (אהבתי), אבל עדיין. אני הייתי שם אותך בחדר עגול, כשהקירות מצופים בכריות כאלו (כמו בדריה), והייתי מציב בחדר כמה טלויזיות. באחת, הייתה קלטת לטיפוח הגוף של אילנה אביטל ופנינה רוזנבלום, בשנייה הייתה מחרוזת משירי ג'ניפר לופז, בשלישית היה מרתון של המורדים (הייתי חייב), וברביעית מרתון של מבט. מיותר לציין שגל השידורים היו מרתוניים, ללא הפסקה. והייתי דואג שבחר לא יהיה שום מכשיר חד ... זה יותר התאכזרות .

Synthetic mE

New member
למה להרוג

כשאפשר להתענג על מיצוי מיציי המוח שלך? החברה היו יצירתיים איתך... אני גאה בהם

Led sky

New member
שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

באמת.. לא להיות קמצנים...

למעלה