הממ...

חחח

זאת תמונה ממש ממש ממש גרועה...אבל חפיף, לא ממש רואים בה את הפנים שלי...זאת אני ביום דרגה עייפה ולא רעננה לאחר שינה ביער, בקור....רררבבברבברברב ובחום.... ויש לי כובע נורא נחמד שימו
אליו

2003 SkiPeR

New member
נועה קבלי מחמאה:

את דומה ל- פילאר- מהמורדים !!! (סתם.. אני לא בטוח אם אתן דומות.. אבל היא יפה... תאמיני לי, הייתי 3 מ' ממנה בהופעה !!!)

matansolomon

New member
הנה אני ../images/Emo13.gif

ונועה תכניסי את התמונות לגלריה של כולם...

SAG E

New member
והנה אני

לי באמת שאין בבית תמונה בצופים כולם נמצאות על פלקטים בשבט

מממ זאת תמונה יותר עדכנית שלי

ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ וואי החופש הזה היו לי כלכךךךך הרבה טיולים! חח סתם לא כלכך, אבל כל החופש כמעט הוקדש רק לטיולים! עכשיו חזרתי מטיול מש"צים (מדריכי של"ח צעירים)- יותר נכון מועמדי משצים והיה מעולהה!!!חח היינו בנגב והיה חם אבל היו לנו אחלהה מסלולים עם מים כל דקה ויההה היום היינו בים המלח! חחחחח ורוב המועמדים הם מהצופים אז כל הזמן אמרנו שבאתגר היה יותר כיף, ושאנחנו יודעים את זה מהאתגר וכל מיני שטויות על האתגר אז התעצבנו עלינו! היה כיייייייייייייייייייף! ויש לי פלאפון חדש (כי את הקודם איבדתי חחח) והוא יפה והוא צבעוני וכיף לי!!! והיום מתחילים הימי עבודה למפקד יום השואה....

לכ אחד פה מגיעה מחמאה

לא, ברצינות! כולכם מזה חמודים! אבל מצטערת, אין לי תמונה שלי כרגע, אבל כשתיהיה אני מבטיחה לפרסם.

הנה אני ../images/Emo26.gif

התמונה הכי עדכנית שמצאתי, שלי מאילת בדיוק לפני שבוע אני ושי, לא קשור לצופים... דרך אגב, אני, זאת הבחורה.. (סיגל אתם יודעים,סגול,פטריונת סגולה)

והנה עוד אחת,עם חניך

זה בטיול פסח ה'-ו' של שבט כרם הנהגת צפון גדוד
אתם הכי טובים
אני ורוברטו...(החניך)

matansolomon

New member
וואי השי הזה

הוא ממש דומה לליאון, נראה לי שככה קוראים לו, זה שהיה בוואי בלילה
שיוווואו

למעלה