הממ

Alexco

New member
הממ

חשבתי היום בבית ספר על כמה סיסמאות נחמדות בלי להיכנס לוויכוח על תוכנם - על משקל "אריק מלך ישראל - חי חי וקיים": אריק בוא לבריסל - אתה מואשם על משקל "ישראל מחכה לרבין": בלגיה מחכה לאריק הממ היו עוד כמה, לא זוכר... כשאני אזכר אני אשים גם אותם

Carl Freeborne

New member
מה הקטע לקטול ככה את אריק?

אני לא רואה בזה יותר מדיי טעם - תצא באופן אישי נגד ראש ממשלה פופולארי, הציבור ישנא אותך יותר! - אתה צריך לתת קודם כל אלטרנטיבות ולא לנגח..

LINIARA

New member
הבנתי! ../images/Emo9.gif

אז זה מסביר הכל... באמת התחלתי לתהות מה עשית כל היום בבית ספר... לא הבנתי מה אתה עושה שם כ"כ הרבה זמן. סתם... באמת סתם.

pelegs

New member
אני לעומת זאת בבי"ס

הגעתי למסקנה שלא צריכים לשלוח את שרון לבריסל...

אם הוא יהייה בדרך לוושינגטון

והוא יטוס מעל אירופה ותהייה תקלה והוא ינחת בבלגיה-הוא בבעיה
.

Deathatred

New member
הבלגים לא ירצו להסתבך עם המאבטחים

של שרון. הוא לא יסגיר את עצמו מרצונו לחלאות הבלגים ואיך שאני מכיר את האירופאים - הם יפחדו מידי להפעיל נגדו כוח חמוש.

eviv

New member
אני לא חושב ששרון

והמאבטחים שלו יכנסו למצב של לחימה בארץ זרה ואירופאית הם יסגרו משהו דיפלומטי וחוצ מזה על פי החוק הבלגי שרון לא חייב להימצא ש כדי להישפט ודיי להשים את בלגיה כי ישראל כבר מזמן קיבלה את החוק שיתקבל שם לא מזמן

Deathatred

New member
אני מאשים

את בלגיה בצביעות ובאנטישמיות. וכל הנימוקים ה"מפולפלים" והטכנים שלהם לא ישכנעו אותי. הם בחרו מכל מדינות העולם להיטפל דווקא לשרון וישראל - שישאו בתוצאות ושישאו באשמה. אני לא מתכוון לרחם עליהם.

eviv

New member
החוק מכוון לעיקרון ולא לשרון

החוק לא אומר שצריך לתבוע את שרו בכל מחיר אלא הם אומרים שכל פושע מלחמה יוכל להועמד לדין בבלגיה ובכלל בלגיה תוכל לתבוע אותו רק אחרי שיסיים את תפקידו בתור רא ממשלה

Deathatred

New member
החוק מופעל רק כנגד שרון

בעוד שרוצחים כמו סדאם וערפאת זוכים להגנה מצד מערכת המשפט הבלגית. לכן אני מאשים את בלגיה באנטישמיות וצביעות.

Deathatred

New member
למעשה כן

תביעות דומות נגד אנשים ממדינות אחרות לא טופלו בכזה מרץ אלא נכנסו לסחבת שמטרתה פשוט למנוע את המשפט.

eviv

New member
גם המשפט של שרון בסחבת...

עדיין לא מעמידים אותו לדין והחוק שנחקק אומר שאסור להעמיד אותו לדין כאשר הוא ראש ממשלה אז זה לא סחבת?

למעלה