הממ..

לונה..

New member
הממ..

לפעמים אני תוהה איך הייתי גדלה אם הכל היה אחרת. יכול להיות שאולי הייתי שונה לגמרי ממה שאני היום. חח זה נורא מוזר. חבל שהיא לא פה. טוב, אין לי משהו מיוחד להגיד, שיהיה יום נפלא לכולנו.

לונה..

New member
חחח

לשתף. אמא שלי נפטרה לפני כמעט שלוש שנים ממחלה קשה שהתמשכה זמן רב. וסתם, אני תוהה, שולחת מחשבות לאוויר, בקשר לאיזה מין אדם הייתי היום אם אמא שלי הייתה אמא "במשרה מלאה". מה היה שונה בי, אם בכלל. מה היה קורה אילו. אבל אין אילו, וגם לא יהיה. אז משתדלת לא לחשוב על זה יותר מדי. ותודה מותק, על האכפתיות

pinoki

New member
אמממ.... מצטערת....

לא ידעתי... רק יכולתי לנחש... אני לא יכולה לתאר לעצמי מה את מרגישה... ושוב אני יכולה רק לנחש... אבל לפי מה שאני לומדת בחיים זה לא לחשוב על מה היה אילו כמו שאמרת... צריך להסתכל הלאה.. איך לשפר, איך להתגבר..
.... לא יודעת מה עוד לומר... אולי תמיכה תעזור...

shani שני

New member
לונה בובה ../images/Emo140.gif

שאלה גדולה שאלת... אני שואלת את עצמי את השאלה הזו הרבה במהלך החיים. אם הייתי גדלה בבית חילוני, אם לא הייתי עושה צבא, אם היינו גרים במקום אחר וכו' יש המון המון "אם" לונה מותק וזה מבלי שאיבדתי מישהי יקרה כ"כ כמו במקרה שלך... וברור שחבל שהיא לא פה, על זה אין לי מה להגיד. אבל לונה, אם תרשי לי להגיד משהו בתור בנאדם שמכיר אותך קצת קצת והתאהב - את מקסימה! מדהימה! באמת! ואני יודעת שלא הכל הולך תמיד כמו שרוצים... לצערינו הרב אבל לונה מתוקה - אם תמשיכי ככה כמו שאת עכשיו - אני בטוחה (ואני בטוחה גם שכולם פה יסכימו) שאת רק תשתבחי עם הזמן! תגדלי להיות ביג לונה מדהימה ומהממת, מקווה שתעשי את מה שאת אוהבת (
) ומכל הלב - שיהיה לך רק טוב!
אוהבת כל-כך כל-כך ותמיד כאן בשבילך

לונה..

New member
וואי וואי וואייייייייייי נשמה שלי!

חח נדמה לי שגרמת לי קצת להסמיק, אבל אין לי כאן מראה, אז גם אם כן, אני מכחישה כל קשר..
המון המון המון המון תודה לך, באמת. אני קוראת את מה שאת כותבת, וזה פשוט מצחיק אותי, לא מסתדר לי בראש, לא יודעת מה לומר. ובכל זאת תודה. וזו את שמדהימה! זו את שהחלטת לבוא לכאן ולתת מעצמך, אפילו שאת כביכול "לא קשורה" לכאן, בדרך ישירה, והלוואי הלוואי הלוואי שלא תהיי. זו את שתמיד מוכנה להקשיב ולעזור, ולתמוך. וזה באמת מדהים. ודווקא עכשיו, כל כך חבל לי על החוק הזה שדיברנו עליו, חוק, גבול, לא זוכרת איך קראת לזה. אבל לא נורא, אני מכבדת את הרגשות שלך. אז שתדעי שאת מקסימה. ושוב תודה. אוהבת אותך המון המון

shani שני

New member
רגע רגע רגע!

מה פתאום התחלת לדבר עלי? זו היתה הודעה עלייך... נו באמת...
אבל המון תודה על מה שכתבת
איזה אייקון חמוד...

למעלה