הממ.......

הממ.......

אחרי שתגמר עונה שביעית בשידורים חוזרים, אז יהיו שידורים חוזרים גם של העונה השמינית
אה, כן... יש לי שאלה: למה הם לא שמים את אי.אר
זה לא הגיוני שהם לא שמים את זה בגלל שנגמרו להם הזכויות, כי הם שמים את בנסון והמלון שהם דרות משנות השבעים, ואם נגמרו הזכויות, אז למה לא מחדשים אותם
הם הרי עשו זכויות לבנסון והמלון.... מי רואה את זה בכלל
אז למה שלא ישימו את אי.אר.
עוד נקודה למחשבה.........

mgirl

New member
...

בקשר לבנסון- היא הייתה סדרה נורא נורא פופולרית בזמנה. לכן, החליטו ששווה להם לקנות את הזכויות שלה. אין לי מושג למה לא קנו את של אי.אר, כי מן הסתם גם היא תהיה פופולרית נורא, אבל זו לפחות הסיבה שקנו את בנסון. בקשר למלון- זה נדמה לי הצעד הכי פסיכי שהם עשו בחיים. זה בעצם חיקוי נורא עלוב לספינת האהבה, ששידרו פעם. וזה ג=ר=ו=ע ומשעמם מוות! אבל כבר הוכחנו שלערוץ 3 אין הגיון. יש אבל הרבה סדרות שערוץ 3 חידשו להם את הזכויות, ועשו צעד נבון. למשל ´המלאכים של צ´רלי´, שהייתי שמחה מאוד לראות שוב, או ´ספינת האהבה´ (כנ"ל), ´סטארסקי והאץ´, שגם אני וגם אבא שלי חולים על זה, והגדולה מכולן-מכולן (חוץ מאולי אי.אר): תהילה. Fame. שהם אפילו לא שידרו אותה עד העונה האחרונה
בכל אופן, זה באמת מעצבן, שאת המלון הם קונים, אבל את אי.אר לא!

WizMaster

New member
נקודה למחשבה...

אולי עלה בדעתכם, שזכויות השידור של ER הרבה יותר יקרות משל המלון?

~*~gaL

New member
עלה עלה, בטח שעלה

אבל לא עדיף לקנות אותן מחדש למרות שזה יקר, ולשדר מה שהצופים רוצים, במקום לקנות כל מיני סדרות שלא שרדו יותר מכמה פרקים בודדים? ובקשר לשאלה שנשאלה למעלה.. לדעתי ישדרו שוב את העונה השמינית אחרי השביעית. קשה לי לחשוב על סיבה שלא.

למעלה