הממ...

MaStiGaM

New member
הממ...../images/Emo85.gif

שלום אני ליפז.. אתמול נכנסתי בפעם הראשונה לפורום הזה.. בהתחלה לא הבנתי על מה מדובר ולאט לאט התחלתי להבין מה זה.. התחלתי לקרוא הודעות פה בפורום ומהאתר שהקים המנהל.. מה זה ההתלהבתי מהרעיון! בקיצור אימצתי לי אחת מהשיטות שהציע המנהל באתר והתחלתי לשאול את עצמי כמה פעמים ביעום האם אני חולמת עכשיו? יצא לי לשאול את עצמי דיי הרבה פעמים אתמול.. בקיצר בלילה.. התחלתי כאילו לחלום חלום ושאלתי את עצמי פתאום האם אני חולמת.. (בלב) איך ששאלתי את עצמי התעוררתי.. זה קרה איזה 4 פעמים במהלך הלילה.. כאילו שברגע שאני מכניסה את המחשבה שלי התעוררתי.. אני לא יודעת מה זאת אומרת אני מקווה שאתם תעזרו לי אני מקווה שבקרוב אחלום "חלום צלול" זה נשמע ממש כיף! ;-]

sh00sha

New member
וואו איזו התקדמות!!!

אם רק התחלת "לשאול את עצמך האם את חולמת" או בשפתנו, לבצע בדיקות מציאות, וכבר קרה לך שנזכרת לבצע 4 כאלה במהלך הלילה, אז את מועדת לגדולות!!! זה לא מכפר על הדילוג המחפיר על שלב יומן החלומות!! בבקשה קראי על שלב יומן החלומות באתר הרשמי של אלון ברמן!! (קישור בדף הראשי). אחרי שתזכרי יותר מחלום אחד מפורט לפחות בלילה ותהיה לך מחברת חלומות מכובדת, תשקיעי יותר בבדיקות המציאות. את מוזמנת לעשות אותם גם עכשיו אבל יש שאומרים שעדיף לזכור קודם חלומות טוב. בקשר להתעוררויות, המוח שלך לא רגיל לקבל תודעה בחלום, כל דבר משונה ולא רגיל בחלום, בדיקות מציאות, סיוטים וכו', שגורם להתרגשות, יכול לגרום להתעוררות. לכן כדאי לעבוד על שכנוע עצמי, "בחלום הבא, בו אזכר לעשות בדיקת מציאות, לא אתרגש!! אשמור על קור רוח!! אעשה את מה שתיכננתי!! אגיד את הפקודות הקוליות עליהן חזרתי!!" וכו. אני מקווה שתתמידי ותצליחי, ומדברייך באמת ניתן להבין כי את מלאת רצון ויכולת, המון ברוכעס והצלוחעס, סבתא שושה.

silverhawk

New member
שלום ליפז ../images/Emo13.gif

כפי שנאמר, מה שביצעת נקרא 'בדיקת מציאות'. מטרת הבדיקות היא להוכיח לך במהלך החלום כי את אכן חולמת. הסיבה שהתעוררץ היא כנראה התרגשות. כאשר את מקבלת מודעות, עלייך לשמור על רוגע, ולאחר מכן לבצע מייד בדיקות מציאות ולהשתמש בשיטות להגברת הצלילות. מזל טוב ובהצלחה.

למעלה