הממ

jack 1

New member
הממ../images/Emo133.gif

תהיה שעלתה בי בעקבות קריאה חוזרת של הספר הרביעי. כידוע לנו,בלילה שבו הפוטרים מתו,וולדמורט ניסה להרוג את הארי,והקללה חזרה אליו.וולדמורט הפך לצל של צל של עצמו,ונס על נפשו והלך להתחבא באלבניה(מה לעזאזל יש שם בכלל?)בסוף הספר הרביעי זנב תולע נותן לוולדמורט את השרביט שלו,אחרי חזרתו. התהיה שלי היא, איפה לעזאזל השרביט של וולדמורט היה?הרי וולדמורט היה רוח,ובתור רוח הוא לא יכול היה להחזיק שרביט.ומשרד הקסמים לא בדיוק נותן לשרביטים לשכב להם בשלווה בין הריסות בית הפוטרים.אז מה באמת קרה שם? ואיך השרביט הגיע לידיהם של זנב תולע וולדמורט?? כידוע לנו,בראיון האחרון,רולינג נמנעה מלענות על השאלה לגבי הנוכחים במכתש גודריק באותו הלילה. הייתכן שזנב תולע היה שם,ולקח את השרביט?הייתכן שהיה שם מישהו אחר?ואם כן,מי?

יתכן.יתכן מאוד

אבל אני לא בטוחה שזנב תולע ירצה לראות את מעשי הבגידה שלו מתבצעים...

Gizmo16

New member
רולינג אומרת בפירוש:../images/Emo28.gif

פיטר פטיגרו לקח את השרביט של וולדמורט ושמר אותו כל השנים. בין אם הוא לקח אותו באותו לילה, או הגיע לשם הרבה אחרי הלילה הזה ולקח אותו, לעולם לא נדע.

jack 1

New member
אולי תפסיקו לצטט את רולינג בלי בסיס

אם את אומרת שרולינג אמרה משו,ואין לך קישור,עדיף שלא תגידי. ובקשר לזה שאם הוא היה שם או לא,מי אמר שלא נדע?לידעתך יש עוד ספר אחד שבו אמור להיפתר הכול.

fresh mishmesh

New member
אבל אם הוא לקח אותו

מיד אחרי הרצח, איפה הוא שמר אותו כל השנים בתור עכברוש? ואם הוא לקח אותו "הרבה אחרי" הרצח, משרד הקסמים לא היה אמור לעלות על השרביט ברווח זמן הזה מהרצח עד שפיטר לקח אותו, ולשבור את השרביט? (כשקוסם מבצע פשע כלשהו שוברים לו את השרביט, נכון? כמו שלקחו לסיריוס, להאגריד, לא? אז לוולדמורט בטוח היו שוברים...)

kobi wan kenobi

New member
אולי...

אחרי שפיטר חזר לוולדמורט הוא הלך מחופש לאיזה חנות שרביטים אלבנית וקנה משם שרביט (או שניים, הוא הרי גם צריך אחד)

sun girl f

New member
זה לא הגיוני.....

שפיטר קנה שרביט חדש כי אחרת התופעה שקרתה בספר ה-4 (שכל האנשים שמתו על ידי וולדמורט יוצאים מהשרביט שלו) לא הייתה קוראת וזה קורא רק כששני שרביטים עם אותו גרעין (מאותו ציפור עם אני לא טועה) נפגשים ומכרחיכים אותם להילחם וגם דמבלדור אמר שפוקס נתן את הנוצה לשרביט של הארי ולשרביט שלו וולדמורט בלבד גגה שלא ניתן למצוא עוד שרביט עם הנוצה של פוקס ככה שזה חייב להיות השרביט הישן של וולדמורט ושפיטר או מישהו אחר שמר אותו.... ואני דדוקא יותר בעד מאלפוי ששמר אין לי מושג למה אבל זה נראה לי יותר הגיוני כי כמו שכבר אמרו פה אני לא חושבת שפטיגרו היה רוצה לראות את מעשי הבגידה שלו מתבצעים אלא אם כן הוא ממש אבל ממש מניאק!!! אולי מאלפוי שמר עליו והביא אותו לפיטר כי הוא הרי לא רצה לסכן את מעמדו במשרד הקסמים יכול להיות כזה דבר???

sun girl f

New member
חוץ מזה...

שתחשבו על זה למאלפוי יש כמה דברים ששייכים לוולדמורט (היומן של רידל) והוא גם רצה למכור כמה דברים בחנות ההיא סימטת נוקטרון בספר ה-2 אבל אולי דווקא על השרביט של וולדמורט הוא שמר... חוץ מזה אני די בטוחה שוולדמורט היה רוצה שהשרביט יקנה על ידיו ולא על ידי מישהו אחר כדי שהוא יוכל לבצע את כל מעשי הרצח שלו ברמה מושלמת ולא ברמה חלקית כי הרי הקסמים לא מתבצעים טוב כשמישהו אחר קונה את לך את השרביט כמו שנוויל לא הכי טוב בלעשות קסמים כי הוא משתמש בשרביט הישן של אביו!!

Gizmo16

New member
אוקיי,אוקיי..../images/Emo28.gif

הנה ציטוט: unsubstantiated fan report, Edinburgh Book Festival 2004 JKR told me that Pettigrew took Voldemort's wand the day The Potters were killed and hid it. מצטערת, אבל מסתבר שזה רק "דיווח של מעריץ"... קראתי כלכך הרבה ראיונות אמיתיים שאני כבר לא זוכרת מה אמיתי ומה לא. בכולופן, רוב הסיכויים שאין לו ממש מה לשקר ושזה אמיתי. אני האמנתי לו בכל מקרה
אתם לא חייבים להאמין

אלרוס

New member
מצטער, אבל יש עם זה שתי בעיות

הראשונה- זה פשוט לא מתאים לזנב תולע, אנחנו מדברים על הפחדן שתמיד הולך לצד המנצח, שלא הרג את הארי למרות שהוא ישן איתו באותו החדר... אחד כזה לא היה עושה משהו כל כך מסוכן כמו לשמור את השרביט של הבוס לשעבר שכל שריד ממנו הוא די לא חוקי... הסיבה השניה היא שזנב תולע היה כל השנים הללו עכברוש, איפה הוא יכל לשמור את השרביט?

הלדין

New member
בכן,

במקרה של הארי, לפטיגרו לא הייתה סיבה להרוג אותו. ומעבר לכך, אם פטיגרו היה הורג את הארי, זה היה יכול להביא למותו המיידי אם וולדמורט היה חוזר מגלותו. תזכרו את מה שסנייפ אמר לאוכלי המוות - הארי שייך לאדון האופל. פטיגרו יכל להסתיר את השרביט בבית של אמא שלו או במעבר סודי בהוגוורטס או בפינה חשוכה בבריטניה שרק פטיגרו יודע על קיומה.

אלרוס

New member
זה בכ"ז פטיגורו

הוא מוזכר כפחדן, הסיבה שהוא ערק היא שהוא פחד מוולדמורט, הוא יכל להחביא את השרביט, אבל מה היה יוצא לו מזה? ולגבי ה"מה היה קורה אם הוא היה הורג את הארי"- הוא לא יכל לחזות את זה מראש. פיטר מוזכר ומודגש כפחדן, זו הסיבה שהוא הסתתר כל 12 השנים עד שסיריוס חשף אותו.

נקודה טובה...../images/Emo58.gif

יכול להיות באמת שמישהו שמר על השרביט בשבילו, ויכול להיות גם שוולדמורט סידר מראש איזה קסם מסוים לשרביט שישאר שלם במקרה שקורה לו משהו. לא, אני לחלוטין לא אומרת שהוא צפה מראש שזה מה שבאמת הולך לקרות. מה שאני חושבת, שאם הלורד וולדמורט יכל לסדר לעצמו כמה הורקראקסים נחמדים, מה זה כבר לדאוג לשרביט שלך?

yaelooly

New member
מה קורה לשרבטיטם בכלל שמתים?

היתב לי מין תיאוריה- מי שקרא את "חומריו האפלים" של פיליפ פולמן, את 3 הספרים ("המצפן המוזהב", "הסכין המעודן" ו"משקפת הענבר") או רק את הראשון אז חשבתי שזה מה שקורה לדמונים כשמתים- הם הופכים למין דיסקית....השרביט נקבר עם הבן אדם? או שהוא הופך למשהו ברגע שתים או משהו?

למעלה