ניסיתי להגיב כבר אתמול, אבל הפורום לא עבד טוב. אז הנה: יום כיפור זה אחלה יום.אפשר ללכת על הכביש ואין מכוניות. אני כל שנה (וגם אתמול) עושה טיול רגלי מהבית של ההורים לדירה שלי (עניין של שעה וחצי שעתיים) וזה כיף גדול. הגיע הזמן שתקומו מהכיסא ותצאו קצת (זה נשמע יותר טוב אתמול כשכולכם התלוננתם)! וזה לא בגלל שאני דתל"ש.
בהחלט כיף לצאת לטייל. אנחנו למשל נסענו מהמושב עד לסחנה (גן השלושה) באופניים מרחק של שלושים קילומטרים (שישים קילומטרים הלוך חזור). עם זאת לדעתי זו חוצפה ממדרגה ראשונה שאנשים מסויימים בחברה הישראלית מונעים מאנשים אחרים לנסוע בעל כורחם.
במיוחד בהתחשב בזה שהוא קיים גם כאן, כן כן, בישראל! אני התכוונתי לדתיים שמונעים מאנשים שרוצים להשתמש ברכבים (זכותם המעוגנת בחוק, במיוחד בגלל שגם מותר חוקית לנסוע ביום כיפור וגם אסור לזרוק אבנים)
אתם יודעים מה קורה לרכב על הכביש ביום כיפור ? ילדים קטנים בני 10 ויותר מבוגרים מקללים כמו מבוגרים, וזורקים אבנים גם לפעמים. זה ממש דוחה לראות איך הילדים האלה מגיבים. ואני מדבר מנסיון. ביום כיפור לאחותי היה התקף אסתמה אז נסענו למרכז רפואי, ובדרך חטפנו הרבה ניבולי פה מהילדים... ילדים !