הממ...שקט

[TNT]

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifצודק מה כולם פה צמים?

elrondd

New member
אני צם כשאני ישן

עכשיו סיימתי לראות את הענק הירוק בDVD והולך לאכול משהו ואח"כ לנוח מה איתכם?

[TNT]

New member
אני עכשיו סימתי ארוחת ערב

ואין לי מושג מה אני הולך לעשות עכשיו

elrondd

New member
אנשים!!! זה יום כיפור נפלא

אני עכשיו סיימתי את אמריקן פאי 3:החתונה פשוט ענק הסרט הזה :)))))))))))))))))

[TNT]

New member
גם אני בדיוק הורדתי אותו

אני אראה אותו מחר בינתיים ראיתי עוד כמה פרקים של אנטרפריז נראה לי שמחר אני אגמור לאות את העונה השניה

HyperNovA

New member
כנ"ל

זה לא חג זה יום... "יום כיפור", ואני לא סובל אותו. הכל שקט, הרדיו, הטלווזיה, הפורום... די מדכא אם תשאלו אותי

Bajoran Priest

New member
תמיד אפשר הממ...

לקרוא? :) או...לראות סרטים\פרקים\וואטאבר. או לישון. שזה מה שאני הולך לעשות עכשיו. בואנוס נוצ'ס..

reformy

New member
עוכרי ישראל

ניסיתי להגיב כבר אתמול, אבל הפורום לא עבד טוב. אז הנה: יום כיפור זה אחלה יום.אפשר ללכת על הכביש ואין מכוניות. אני כל שנה (וגם אתמול) עושה טיול רגלי מהבית של ההורים לדירה שלי (עניין של שעה וחצי שעתיים) וזה כיף גדול. הגיע הזמן שתקומו מהכיסא ותצאו קצת (זה נשמע יותר טוב אתמול כשכולכם התלוננתם)! וזה לא בגלל שאני דתל"ש.

אודו

New member
בהחלט

בהחלט כיף לצאת לטייל. אנחנו למשל נסענו מהמושב עד לסחנה (גן השלושה) באופניים מרחק של שלושים קילומטרים (שישים קילומטרים הלוך חזור). עם זאת לדעתי זו חוצפה ממדרגה ראשונה שאנשים מסויימים בחברה הישראלית מונעים מאנשים אחרים לנסוע בעל כורחם.

שמעת יש דבר כזה מוזר באירופה

קוראים לזה "יום ללא רכבים", באותו יום לא רגיל באופן מפתיע לא נוסע שום רכב , אולי זו קונספירציה של רוכבי האופנים.

אודו

New member
מוזר בהחלט

במיוחד בהתחשב בזה שהוא קיים גם כאן, כן כן, בישראל! אני התכוונתי לדתיים שמונעים מאנשים שרוצים להשתמש ברכבים (זכותם המעוגנת בחוק, במיוחד בגלל שגם מותר חוקית לנסוע ביום כיפור וגם אסור לזרוק אבנים)

HyperNovA

New member
זה לא רק הדתיים

אתם יודעים מה קורה לרכב על הכביש ביום כיפור ? ילדים קטנים בני 10 ויותר מבוגרים מקללים כמו מבוגרים, וזורקים אבנים גם לפעמים. זה ממש דוחה לראות איך הילדים האלה מגיבים. ואני מדבר מנסיון. ביום כיפור לאחותי היה התקף אסתמה אז נסענו למרכז רפואי, ובדרך חטפנו הרבה ניבולי פה מהילדים... ילדים !

למעלה