הממ.. שלומ =)

PurpleGoat

New member
הממ.. שלומ =)

שמעתי שיש כאן תחרות עבודות אנג'לינה.. אז חשבתי לשים- משהו שעשיתי לאיזשהו אתגר וזייהו =) מיכל

לונה..

New member
../images/Emo12.gif

מה... מה.. מה את עושה פה??
שיחקת אותה אחותי, אני חייבת לציין שממש לא הופתעתי
מהמם!

pinoki

New member
מדהים ../images/Emo99.gif

התחרות היא עד 20/8 ככה , שאוטוטו זה הולך להיגמר...

Mיקי_

New member
מה עם היצירות שפורסמו בפנאי פלוס

והועלו בחלקן פה, אותו סטייל? הן לא נכנסות לתחרות?!

netaK

New member
כן זה אני ../images/Emo13.gif

אני מציירת לפנאי פלוס וציירתי את אנג'לינה אבל לתחרות בחרתי לתת 2 טפטים שאני עושה, אני עושה הכל

swirrrly

New member
זה באמת גדול, עכשיו.. ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

סתם כמה דברים, אם כבר אז כבר [שוב, זה באמת יפההההההה, אם זה לא היה יפה לא הייתי מנצל"שת אותך^^] :
ג'ון וויט -
כל המידע!! היא תמיד ידעה שזה אבא שלה?? מה קורה שם
מדוקס - קישורים לשרשורי תמונות, הגיגים, הכל ^^ שני הדברים שהכי מעניינים אותי בקשר לאנג'י^^ אם בא לכם להגיב תגיבו.:] אפילו אם זה כדי להגיד לי -
לכי לחיפוש מתקדם , בהמה
.

¥EleVatioN¥

New member
דבר ראשון העבודה מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

דבר שני מדוקס הילד המאומץ של אנג'י שהיא אימצה בקמבודיה במסע הצילומים של טומבריידר [הסרט הראשון] מממ הוא חגג לא מזמן יומולדת שנתיים ותמונות שלו ושל אנג'י תוכלי למצוא בגלריה ['אני ובני' אם אני לא טועה] כן ג'ון וויט מאז ומעולם היה אבא שלה והם דיי בכאסח לא? הוא טוען שהיא משוגעת וכל זה

swirrrly

New member
טוב השרשור מוקפץ במילא, אז ../images/Emo118.gif|א

תודה רבה הבהרת לי כמה דברים

E

Elektra Natchios

Guest
בכאסח?

ממתי? ראיתי את "מאחורי הקלעים - טומב ריידר" (הראשון..) והיא אומרת שיש לה מערכת יחסים מאוד מיוחדת עם אבא שלה! (הם אומרים הכל מול המצלמה אה..?) חוץ מזה.. אני לא מתפלא שהוא קורא לה משוגעת! יש לה שריטה... אבל זה מה שהופך אותה לכל כך מיוחדת לא?

swirrrly

New member
../images/Emo9.gifאה ו... ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

לא מזמן ראיתי שדיברת על כתבה בה היה מוזכר משהו על הסכסוך בינה לבין אבא שלה, שהוא צריך להפסיק לקרוא לה משוגעת כי עלולים לקחת לה את הילד... אז אפשר הפניה
?

למעלה