הממ שלום..
{חדש}

הממ שלום.. ../images/Emo9.gif {חדש}

טוב, אז אני לא גר בחו"ל
אבל אני רוצה
הממ, זה משהו כזה. מגיל 5 בערך אני אוהב את אמריקה. ומגיל 11 התחלתי גם לאהוב את אנגליה וסקוטלנד ואירלנד ובלה בלה. אני רוצה לגור שם. מאוד
או סתם להיות שם כל הזמן. פשוט נראה לי שזה המקום הכי.. טוב *?* שיש. ישר אחרי שאני אסיים ת'צבא *וזה הולך להיות עוד מלאא זמן כי אני בן 12
* אני עובר לפלורידה.
אני אוהב ת'שפה, ת'אנשים, את הכל. אז בעיקרון הצטרפתי נראילי בשביל לדבר עם אנשים שגרים בחו"ל, שיספרו לי איך זה שם. ייב ייב

Doctor Evil

New member
טוב... בינתיים תמשיך לתופף על הראש

ותחזור הנה בעוד 6 שנים.

orrki

New member
אני לא בא לבקר מישהו אבל

אתה בן 12! איך אתה יכול לחלום על משהו שאולי יבוא עוד 10 שנים שאני הייתי בן 12 חלמתי שאני אהיה לוחם בדובדבן היום אני בכלל לא עושה צבא אתה יודע עוד כמה פעמים אתה תשנה את הדעיה שלך לגבי דברים זה מגניב שיש חלומות אבל שיהיו לעתיד הקרוב בהצלחה אחי הקטןאם תרצה לקלב אזרחות קנדית אז דבר איתי יש לי אחות בת 12 אולי נחתן אותכם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחi'm killing me

orrki

New member
תאמת

זה היה לפני 6 שנים וחצי (בערך) ודוגרי אני לא ממש זוכר כאילו אז בטח חלמתי על מלא דברים זה כתה ו אז כולה רציתי ללכת לקניון עם חברים כדי להרגיש שאני קטן היום אני מסתכל על אחותי ועל החרות שלה (אלה שהיו בארץ) ואני פאק ככה הייתי שאני הייתי בן 12 ילד קטן ומפגר שמרגיש כמו בן 30 כי הוא הלך לקניון ושיגע את המוכרת במקדונלד או שכתב על השולחן של מקדונלד עם קטשופ את השם שלו בקיצר לא ממש זוכר

נעמצי

New member
אני מנסה להיזכר מה אני רציתי להיות

ואני לא זוכרת! ואני עוד לא בת 16! אלצהיימר! פחד!

גיל 12 היה לפני 7 שנים

איזו זקנה אני.... לא זוכרת מה רציתי להיות. למען אמת לא נראה לי שהקדשתי לזה המון מחשבה. יותר הטריד אותי כל השטויות של גיל 12

../images/Emo4.gif אוף, גמכן.

כל פורום שאני מצטרף אליו, חייבים להתחיל שירשור על הגיל שלי. קיי. קוראים לי רועי, אני בן 30 ואני רוצה לעבור לאמריקה. יותר טוב?
עכשיו אנא ממכם.

orrki

New member
תראה אחי (הקטן)

אנחנו לא באים לצחוק לך על הגיל גם אנחנו שונאים שאנשים בגיל של ההורים שלנו עושים לנו את זה (כשתסיים תיכון אז יתחילו להתייחס אליך אחרת) אבל אתה בן 12 אתה בכתה ו תסיים את השנה הזאת תלך לחטיבה תראה קצת בנות יותר מפותחת אחרי זה תתחיל לדבר איתן תעלה לתיכון תתחיל לעשות כיף כתה י"א תוציא רשיון תהנה מהחיים אולי אז ההורים שלך יחליטו להגר אבל לפי דעתי עדיף לעשות תיכון בארץ נראה לי הרבה יותר כיף (אני סיימתי תיכון בארץ ובאתי לפה למרות שהמשפחה שלי כבר הייתה פה) לסיכום תהנה מהחיים ותפסיק לדאוג אתה כולה בן 12 ואם זה לא מספיק אז תסתכל על ילדים בכתה א ומה אתה חשוב עליהם? שהם ילדים קטנים אז תחשוב שאחנו בני 18 מסתכלים עליכם ככה

kit k@t

New member
אממ

אני רק רוצה להתייחס לגבי איפה תיכון יותר כיף... היום והייתי גם בארץ וגם פה, לא הייתי אומרת שבארץ יותר כיף. נכון, יש לך את האנשים שאתה מכיר (לא תמיד), אבל פה יש כל כך הרבה יותר אפשרויות... כל כך הרבה יותר דברים ללמוד. גם, אם אתה הולך לאוניברסיטה בארה"ב אז זה הרבה יותר טוב להראות תעודת בגרות אמריקאית. כמובן שאם אתה הולך לאוניברסיטה בארץ אז תעודת בגרות מהארץ תהיה עדיפה... קאט

orrki

New member
לא התכוונתי ללימודים עצמם

תראי למשל אני הייתי ילד שלא ממש אהב ללמוד גם הייתי בכתה שנקראת מב"ר זה כל העצלנים שלא למדו בחטיבה עפים לשם (כאילו זה הזמדנות אחרונה לפני שמעיפים אותך) אבל הקיצר הכיף שעשינו שם המורים נראים לי יותר גמישים כאלה או למשל היה יום שעשינו מבצע הלבנה בלילה נכנסו לבית ספר ומילאנו את העצים בניירות טואלת או מלחמת מים בסוף שנה אני לא יודע אם פה הינו יכולים לשות את זה תקנו אותי אם אני טועה כי בכל זאת לא למדתי פה (קנדה)

יופי מב"ר.

אצלנו גם היתה מלחמת מים בסוף השנה, היה מגניב. אבל בכל מקרה, למלא את הבית ספר בנייר טואלט זה דבר מטופש. אני לעולם לא אבין את כיתת מב"ר. שמים אותכם שם כדי לא להעיף אתכם מבית ספר ואתם עושים שטויות במקום. במקום לבזבז נייר טואלט, לא עדיף ללמוד קודם איך בכלל מאייתים טואלט?

כמה דברים לא חשובים:

1. אני בכתה ז'
2. יש לי רק אמא והחבר המטומטם שלה. לא רוצה גם לגור איתו, בטח שלא לעבור איתו ארץ. אז לעבור לפני הצבא לא בא בחשבון. 3. ייאפ, יכול להיות שאתם צודקים בקשר לזה שאני אשנה ת'דיעה שלי, אבל מותר לי לחשוב על זה בנתיים.. הלא כן?

CosmikDebris

New member
בן אדם

אל תקשיב להם חלומות זה סבבה. ובחתימה זה אמור להיות you're יהיה טוב. תשיג עבודה ותתחיל לחסוך כסף. ומה אתה צריך צבא? לך תלמד קצת, תרוויח קצת כסף ולך לקנדה או משהו.

למעלה