בודדה בחשיכה
New member
הממ..שלום../images/Emo140.gif
כתבתי פה פעם ונעלמתי.. אבל אני קוראת סמויה והיום..היה לי יום טוב,ונורא רציתי לשתף מישהו.. אז הלכתי היום לרופא (שזה לא כזה מלהיב) אבל הקטע שזה לא הפחיד אותי,ומדובר במישהי שעד השנתיים האחרונות פשוט הלכה עם אמא שלה ושתקה כי נורא פחדתי,והיום עשיתי את זה שוב וזה באמת נעשה קל יותר עם הזמן
ואח"כ הלכתי לקנות בגדים ונעליים,שזה נושא בפני עצמו.זה תמדי היה לי נורא קשה כי מעולם לא הרגשתי נוח עם הגוף שלי,ואני רחוקה מלהיות רזה (מה שלא עושה את העניין קל יותר),מתישהו פשוט הפסקתי ללכת לחנויות,פשוט לא הזיז לי מה שאני לובשת,וכמה שנים פשוט לא הלכתי לקנות כלום!! השנה בקושי רב התחלתי ללכת שוב (כשהגעתי למצב שפשוט לא היה מה ללבוש) והיום? היום הלכתי,בלי להתכונן נפשית חודש לזה,לא פחדתי,לא התחלתי לבכות ולברוח בריצה מהחנות (מה שקרה לא פעם),כשהמוכרות הציקו אמרתי לא תודה וזהו (ולא השתגעתי כמו פעם),אפילו ניגשתי לשאול את המוכרת משהו(אני חושבת שמעולם לא עשיתי את זה עד היום),ואפילו!! יצאתי החוצה להסתכל במראה (מה שאני לעולם לא עושה אם אין מראה בתוך התא הלבשה),מה שכן..היו מעט אנשים שם,והמוכרות לא כל כך הציקו אז היה קל יותר. מדדתי המון המון המון בגדים (שוב מה שנורא קשה לי),להפתעתי הרבה המידה שלי נהייתה יותר קטנה (מה שמאוד לא הגיוני),מה שבאמת מצחיק שבחנויות שונות המידות שונות באופן משמעותי מאוד!! ואני גאה בי,מאוד מאוד,ויצאתי עם 2 ג'ינסים חולצה ונעליים
אם מישהו היה אומר לי לפני שנה שאני אלך לקנות בגדים ואני אחזור הבייתה ממש בשמחה והתלהבות,הייתי צוחקת לו בפנים,מה שמראה שבאמת התקדמתי
ובאמצע מסע הקניות,מתקשרת הקוסמטיקאית שלי ואמרה לי שהיא מצאה לי עבודה,הייתי המומה..מה פתאום היא חשבה עלי?? אני כל כך רגילה לחשוב שלא רואים אותי ואל שמים לב אלי ולא מתייחסים לשום מילה שלי,שהייתי לגמרי בשוק שהיא ממש חשבה עלי!!וזו הרגשה ממש נחמדה.. ואפילו אמרתי לה שאני אחשוב על זה ואחזור אליה,ולא כמו פעם שהייתי הולכת לאיבוד ואומרת משהו ואחרי זה לא יודעת איך להתחמק. והתקשרתי אליה והודתי לה וזה ממש נחמד
אני באמת מתקדמת..אני אהיה בסדר בסוף 
כתבתי פה פעם ונעלמתי.. אבל אני קוראת סמויה והיום..היה לי יום טוב,ונורא רציתי לשתף מישהו.. אז הלכתי היום לרופא (שזה לא כזה מלהיב) אבל הקטע שזה לא הפחיד אותי,ומדובר במישהי שעד השנתיים האחרונות פשוט הלכה עם אמא שלה ושתקה כי נורא פחדתי,והיום עשיתי את זה שוב וזה באמת נעשה קל יותר עם הזמן