הממ.. שאלה

Tooלי

New member
הממ.. שאלה

יש מצב שמישהו כאן יודע מי יהיה השנה ברוק העצמאות, איזה להקות ואמנים? אם כן, אז בבקשה שמישהו יענה לי :) תודה.

אני יודעת..(=

היהודים, הדורבנים, סאבלימינל (לצערנו הרב), אביב גפן, ברי רחוף (יש!!), מוקי, מוניקה סקס, דג נחש, שוטי הנבואה ועוד כל מיני...שיודיעו עליהם בהמשך...

Chandler Rulz

New member
ברייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif בנאדם שהיה חסר

מאוד שנה שעברה!! (טוב נו, במילא שנה שעברה כל מה שהכרתי ב"רוקצמאות" היו השירים של מוניקה סקס.. השנה אני יותר מעורב

אובלינה

New member
כן, אבל..

הם *שוב* באחת מההפסקות המטופשות שלהם.
שסוס יחזור, שפיטר יוציא דיסק, ושמוניקה יוציאו דיסק ויחזרו להופיע בחיפה- ואז נדבר!

אובלינה

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

בעקר הגיטרות.. *מזילה ריר* אבל שיוציא את הדיסק הזה כבר! ובקרוב יימכרו שוב את סוס בחנויות לכל מי שפספס אותו.. (הסולו של יהלי..) לדעתי זה ששחר הוציא אלבום סולו סתם קלקל אותו.. (הוא הפך לשוויצר רדוד, והתחילו לשם אותו במסיבות בת מצווה ולצרוב אותו ביחד עם סאבלימינל וכו'..
) ואגב- האייקון החדש שלי זה
*תוהה כמה זמן הוא יחזיק מעמד*

*-*SUNSHINE*-*

New member
מה????שוטי הנבואה???

מישהו/י יודע/ת אם יש להם הופעה לפני יום העצמאות?? יאו איזה באסה רוק עצמאות כזה משובח ואני בכלל מתגייסת ביום הזה(ב27 כאילו) אוווףףף

McKoogel

New member
יש מצב שאביב יביא

את סטיבן
איתו? כי אני יודעת שהוא תמיד דוחף את דניאל (תמיד...פעם אחת..) ומה שוטי הנבואה מה? מה קשר?

שאלה פיטשית../images/Emo163.gif

אף פעם לא היתי במקום... איך הוא נראה???אולי למישהו יש תמונות משנה שעברה
נטליייייייי

תמונות אין, אבל המקום באופן כללי זה

פשוט אמפי גדולללל מן הסתם יש במה (תיזהרי לא להתקרב אלא אם את רוצה להימחץ בפוגואים המוניים של אנשים מזיעים 2 מטר כל אחד שנהנים למחוץ גמדות כמוני... מניסיון) ו...תבואי ותראי!

למעלה