הממ, שאלה

adamfbs

New member
רב תודות

על ההצאה\ות, אשמח לקבל עוד כמה עצות למרכיבים ביתיים מלבד וודקה רום ליקר בננה אמרטו ופיספסתי שם משהו? בכל מקרה, כל תשובה תתקבל בברכה.

MidNight Flame

New member
הליקר בננה ואמרטו היו סתם דוגמאות!

התכוונתי לכל ליקרי הבסיס... כולל אפרסק, פיזנג, קירסאו וכו'

siete

New member
שיטה להרכבת בר בייתי:

1. תעשה רשימה של קוקטיילים שאתה וחבריך אוהבים. 2. תנסה לעשות רשימת משקאות מנמלית היוצרת מקסימום קוקטיילים מהרשימה. זהו! אין רשימה אונברסלית של משקאות לבר בייתי, זה הכל תלוי במה שאתה אוהב. אם אתה אוהב בננה בנשי, ודקירי בננה (מה זה???) תקנה ליקר בננות. אם אתה אוהב ברונקס, ג'ין וטוניק, גיבסון, מרטיני, סינגפור סלינג, קולינס, ונגרוני תקנה ג'ין. (למיטב ידיעתי בקובה ליברה אין שום ליקר בננות. אורגזמה עוד אפשר להבין איכשהו, אבל קובה ליברה?)

MidNight Flame

New member
אני יודע שאין דארלינג ../images/Emo13.gif

אלו שיפוצים שלי וזה חביב! זה הופך את הקובה ליברה לסוכריה או לפחות ככה אני קורא לזה והאורגזמה עם המייפל והטיפונת ליקר בננה זה משו חלומי!

blooming orchid

New member
:)

ומה אם אני אוהב להתנסות באלכוהול ולטעום הרבה מאד דברים? אולי בעוד זמן מה יהיה לי משקאות מובנים של מה באמת אני יותר "אוהב" ו"שונא", אבל יש כל כך הרבה שמעניין ונעים לי, אני עדיין לא סגור על משקאות מסויימים שעושים לי את זה.

siete

New member
מה שאני בד"כ עושה

אם אני שוקלת לקנות בקבוק של משהו, אני קודם טועמת כוס בבר. למשל חשבתי לקנות סת'ורן קומפורט ואז גיליתי שאני לא אוהבת את זה! (בסוף קניתי בכל מקרה...
) עכשיו אני שוקלת לקנות שארטרז, אבל קודם אני אלך לטעום אותו איפשהו.

siete

New member
לא יודעת

אני אטעם לראות מה יותר טעים. ואיזה יותר שימושי לקוקטיילים.

amircn1

New member
זה בדיוק מה שאני עושה

לפני שאני קונה משהו, מסע טעימות, ורק אח"כ בודק ומשווה מחירים או שמחכה שמישהו ייעבור בדיוטי פרי

marsala

New member
חובבי ג'ין יקרים שלי../images/Emo45.gif

רק לא לשכוח שגין בכמות מופרזת מדפרס....... MOSH TO BEER OR NOT TO BEER.....WHAT WAS THE QUESTION?

למעלה