בהתחלה בכלל..
ההחלטה להוציא אלבום אוסף הייתה של דייב וקריסט. ואז קורטני התערבה (נו מה חשבתם אחרת?) והתווכחה על איזה שירים יהיו באוסף.היא אישה עקשנית מאוד,והיא חשב שההחלטה איזה שירים לשים הייתה שלה. מכל זה בסוף(על פי הרבה אתרים ומגזינים) היא תבעה את קריסט ודייב בגלל שהם רצו לשים שירים באוסף שהיא לא הרשתה להם.(איזה מלכה,משהו). אז בסוף השופט הורה להם להגיע לפשרה (בטח השופט מכיר טוב טוב את קורטני,כי האישה תובעת על ימין ועל שמאל),והם בסוף ביחד החליטו איזה שירים יכנסו לאלבום.ואם אני לא טועה (ואפילו כמעט בטוחה) שרוב ההכנסות,אני חושבת ש-52% או יותר הולכות לקורטני.נו בטח,אז מה יתנו את הרוב לדייב וקריסט?לאאא והרבה מעריצים,לפי מה שאני קראתי,שמעו את הסיפור שרוב ההכנסות הולכות לקורטני והחליטו לעשות מין כזה "חרם" על הדיסק (כי אף אחד באמת לא סובל את הבלונדינית הפוצית הזאת).וכמובן שזה היה בארה"ב,לא פה. בקיצור ולעניין,כל חומר חדש (שירים,דיסקים וכו..) שיוצאו לאור בזמן הקרוב,תסמכו על זה שקורטני תיקח את הכסף מכולכם.אז אל תמהרו לקנות.היא לא שווה את זה. והאוסף הוא לאנשים שפשוט לא קנו את הדיסקים של נירוונה,או שפשוט התחילו להעריץ אותם (נירוונה) בזמן האחרון,ובמקום להתחיל לחפש דיסקים ישנים של שלהם,הם פשוט קנו את האוסף.פיתרון טוב אם אתם שואלים אותי.