הממ שאלה לי אליכם...

הממ שאלה לי אליכם...

מהו האלבום של נירוונה שציפיתם לו כל כך... וכששמעתם אותו די התאכזבתם.. בואו נגדיר את זה ככה.. מהו אלבום ה"נפילה" של נירוונה מבחינתכם?

Ayoola

New member
הממ......../images/Emo110.gif

לא נראה לי שהיה אחד כזה.... אבל- קיבלתי את הדיסק של האנפלגד לפני שראיתי את ההופעה, מאוד התאכזבתי מההופעה כי לא מראים אותם שם מדברים וכל כך רציתי לראות!!! אני יודעת שזה לא בדיוק מה ששאלת...

Stillwater

New member
אין משהו מחינתי נפילה אבל יש...

את הדיסק הפחות אהוב עליי,כזה שלפי דעתי די גרוע לעומת האחרים וזה בליץ'. הוא הדיסק שאני בהחלט פחות אוהבת.

tomgavish

New member
דווקא הבליץ' דיסק מצויין, לא ממסוחר

ולדעתי הדבר הכי טוב שהיה אפשר לעשות ב300$, (ככה בערך עלתה ההפקה)

the sofa city

New member
דיסק טוב

אבל לפי דעתי אם דייב היה מנגן בו זה היה יותר יפה... אני יותר אוהבת שדייב מנגן...!

hgvrycuihnhuyb

New member
../images/Emo168.gifכולם טובים...אבל

bleach האלבום הראשון עליו לא הכי חרשתי אבל השיר about agirl בהחלט הכי יפה!

Negative one

New member
אלבום הנפל מבחינתי הוא:

האוסף "נירוונה"... אין לי את האלבום,לא שמעתי אותו,אבל שמעתי את כל השירים בו,והם מצוינים כמובן,אבל כולם היו באלבומים אחרים, וזה כל כך בנאלי לעשות אלבום אוסף עם כל השירים המוכרים כבר ולהוסיף רק סינגל אחד מסכן (אבל טוב) שהוא "חדש" מבחינת פירסומו. אם עושים כבר אוסף,אני מצפה שיעשו אוסף עם שירים שעוד לא שמענו,עם דברים חדשים,ולא סתם אוסף כדי לעשות כסף על חשבוננו. זאת דעתי האישית לגבי האוסף הזה,ובטח יש כאלה שכן שאוהבים אותנו. בקשר לבליץ',אל תלכלכו,זה האלבום הכי טוב של נירוונה,עם שירים מיוחדים וסגנון מאד מקורי שהיה להם אז...

B A R B A R

New member
דווקא

יש לי את אלבום האוסף(בזבוז כסף אם אתם שואלים אותי) כנראה שהיה חסר להם קצת כסף (אחרי שקורט התאבד אז נראה לי שבאמת היה חסר להם מישהו שיכניס לחברה כסף) אחרי הכל הם שמו את הלהיט you know your right שאף פעם לא יצא על אף דיסק, באלבום בכדי שהמעריצים של נירוונה יקנו אותו(הדיסק) ושסתם אנשים שאין להם אף דיסק של נירוונה יתלהבו מטין ספיריט ויקנו אותו.. אחרי הכל זה אלבום להיטים

בהתחלה בכלל..

ההחלטה להוציא אלבום אוסף הייתה של דייב וקריסט. ואז קורטני התערבה (נו מה חשבתם אחרת?) והתווכחה על איזה שירים יהיו באוסף.היא אישה עקשנית מאוד,והיא חשב שההחלטה איזה שירים לשים הייתה שלה. מכל זה בסוף(על פי הרבה אתרים ומגזינים) היא תבעה את קריסט ודייב בגלל שהם רצו לשים שירים באוסף שהיא לא הרשתה להם.(איזה מלכה,משהו). אז בסוף השופט הורה להם להגיע לפשרה (בטח השופט מכיר טוב טוב את קורטני,כי האישה תובעת על ימין ועל שמאל),והם בסוף ביחד החליטו איזה שירים יכנסו לאלבום.ואם אני לא טועה (ואפילו כמעט בטוחה) שרוב ההכנסות,אני חושבת ש-52% או יותר הולכות לקורטני.נו בטח,אז מה יתנו את הרוב לדייב וקריסט?לאאא והרבה מעריצים,לפי מה שאני קראתי,שמעו את הסיפור שרוב ההכנסות הולכות לקורטני והחליטו לעשות מין כזה "חרם" על הדיסק (כי אף אחד באמת לא סובל את הבלונדינית הפוצית הזאת).וכמובן שזה היה בארה"ב,לא פה. בקיצור ולעניין,כל חומר חדש (שירים,דיסקים וכו..) שיוצאו לאור בזמן הקרוב,תסמכו על זה שקורטני תיקח את הכסף מכולכם.אז אל תמהרו לקנות.היא לא שווה את זה. והאוסף הוא לאנשים שפשוט לא קנו את הדיסקים של נירוונה,או שפשוט התחילו להעריץ אותם (נירוונה) בזמן האחרון,ובמקום להתחיל לחפש דיסקים ישנים של שלהם,הם פשוט קנו את האוסף.פיתרון טוב אם אתם שואלים אותי.

אני לא חושבת שיש אלבום נפל .

עם כמה שזה יישמע קלישאתי וסובייקטיבי לדעתי כולם טובים =) בקשר לאוסף "נירוונה" אינני חושבת שהוא אלבום נפל, אפשר לומר עליו שהוא בנאלי, ממוסחר, טיפשי וכו' . אך הוא לא נפל מכוון שהאיכות בו הוא מעולה , השירים שם די מעולים (למרות שהייתי מוסיפה עוד קצת...)אם שאר הדיסקים אינם נפל זה לא ממש ייתכן שהאוסף נפל מכוון שהוא מורכב מאותם שירים כידוע לנו. אני מסכימה כי ההוצאה שלו לאור הנה ממוסחרת והכל... אך זה לא מעיד על תוכנו. בקשר לבליץ' לדעתי הוא ממש לא נפל , אלא להפך ... אלבום נורא רוקנרולי וגראנג'י.

whatever4

New member
הדיסק שהכי ציפיתי

ממנו ליותר הוא bleach. לא בגלל שהוא לא טוב אלא הוא פשוט שונה משאר הדיסקים של נירוונה הסגנון שלו, הקצב, האיכות.. הכל שונה, פשוט ציפיתי למשהו אחר (bleach הוא האלבום האחרון של נירוונה שקניתי כך שזה בהחלט היה שונה) אבל אני עדיין חושבת שזה דיסק מעולה.

FlamMAble

New member
האחרון..

כי זה שירים שאני כבר שומעת ומכירה, וכשזה יצא כולם דיברו על כמה זה חדש ושווה לקנות והכל.. למרות שאני חושבת שלמישהו שרוצה להכיר קצת את נירוונה, הייתי ממליצה לו על האלבום הזה.. מישהו רוצה לקנות ממני?
(בצחוק כמובן..)

הממ אני התכוונתי לא לאוסף.. בגלל

שהאוסף זה לא מה שהלהקה עשתה.. זה סתם לקחו שירים מפה משם ויאללה דיסק.. הכוונה היא למשהו שהלהקה יצרה בעצמה הפיקו וכו'... לא כולל אוספים בקיצור.. :)

life style

New member
בגלל עצם העובדה...

שזאת לא להקת עשור, שהוציאה אינספור אלבומים אוספים סינגלים וכו'... וחוו התחלה מדשדשת ועלייה גדולה שבשיאה קורט התאבד, הם לא ממש חוו נפילה. כמעריצת נירוונה אני אוהבת את האלבומים שלהם אחד אחד. אני כמובן חושבת שהאוסף הוא אלבום ממוסחר אבל הוא הבחלט אלבום טוב מבחינה מוסיקלית. לסיכום, עד כמה שזה נשמע קיצ', נירוונה לא הספיקו לחוות נפילה מבחינתי.

B A R B A R

New member
אוקיי...

קניתי את האוסף של נירוונה בכדי להכיר את הסגנון שלהם,כי לפני כן לא ממש הכרתי שירים שלהם חוץ מטין ספיריט וקום אז יו אר (סליחה על העברית) אבל אחרי שבואו נגיד חרשתי על הדיסק וגם נורא אהבתי, ודרך אגב יש שם גם שירים מן האנפלאגד שלהם (שכל מעריץ מכיר ובטח ששמע) אז החלטתי גם לרכוש את שאר האלבומים שלהם. ול whatever4 (מקווה שרשמתי את השם טוב)אני חושבת שאת צודקת בקשר לזה שכשקנית את הדיסק בליצ' אחרון, אז באמת היה לך קשה להסתגל אליו מכיוון שהוא נוטה יותר לרוק כבד,דבר שלא מאפיין בהרבה את נירוונה, גם לי בהתחלה היה טיפה קשה להיפתח אליו

למעלה