הממ... עוד כמה שאלות...

88אני88

New member
זה לא משנה אם אצבע אחת או שניים?

יש הרי הבדל משמעותי בעובי...

honeycombs

New member
אי נוחות?

וואו, נחמד. לי בפעם הראשונה כאב תופת. אבל זה היה בגיל 20 וכבר ממש רציתי. בכל מקרה המפתח להכל, לדעתי, גם לחדירה וגם לאצבעות זה לאט לאט, להרפות, לנסות שוב, להפסיק, לחכות, לנסות עוד פעם. לומדים להכיר אחד את הגוף של השני ואת התגובות של בן הזוג..

Zoharrr

New member
את צריכה לקחת את זה לאט לאט

או שהוא צריך... קודם אצבע אחת,אח"כ 2...ואפשר להשתמש בחומרי סיכה,אולי את לא רטובה מספיק ולכן כואב לך....

88אני88

New member
העניין הוא שכן הייתי מגורה, וזה היה

קודם אחת ואז הוא חשב שאולי אם הוא יוסיף עוד אצבע אני ארגיש יותר... והסכמתי... וזה כאב לי... יש מצב שבגלל החשש התכווצתי יותר... אבל עדיין, העניין הזה מפחיד אותי... יכול להיות מצב שהפתח כה צר?

ToryMaster

New member
צריך להבדיל

יש מגורה, ויש רטובה. הרבה נשים, רק כי הן מגורות בראש, בטוחות שגם פיזית הן מגורות כמו שצריך, כשבמעשי הנרתיק שלהן לח ולא יותר מזה.

88אני88

New member
אממ עד כמה שאני מבינה, כן הייתי

רטובה... אחרת הוא לא היה מנסה, לא? הוא מרגיש הרי...

ToryMaster

New member
גם פה

יש רטוב ויש רטוב ממש, ובאמת זה עניין של ללמוד אחד את השני, את הקצב, את מה שעושה את זה וכן הלאה.

88אני88

New member
אז כנראה ייקח לנו עוד זמן ותרגול

רק שאני לא אראה אותו עוד כמה ימים...

שגיתא

New member
היי 88 בקשר לעינוג שלו ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

למרות הענוג הכי אינטנסיבי הוא באיברי המין אבל לא לשכוח שאפשר לצרף לזה את כל הגוף אחד העינוגים הכי אהובים עלי שאני עושה ושעושים לי הוא נשנושי גוף להתחיל בעיסוי ולטיפות להוסיף נשיקות קטנות, תוך שימוש בידיים שלך בגופך ברגלייך
או שכל אחד מענג את עצמו בפני השני גם חזק מאד הרבה גברים אוהבים שמענגים להם את הביצים והחלק שמאחורי בסיס הביצים לפי הטבעת כמובן יכול בשלב זה להספיק אצבע רטובה ועיסוי קל של הביצים
, ליקוק הטבור או האיזור שמעל המפשעה אבל לא לגשת ישר לעניינים נכון שבגלכם קצת קשה לא למהר אבל נסי נ.ב. מאד מרענן לשמוע שיש עדיין בנות שכנות עם הגוף שלהן ולא נחפזות לקיים יחסי מין מלאים
בכל מקרה בהצלחה והנאה רבה בגילוי גופך ומיניותך החדשה והמלבלבת
שגיתא

88אני88

New member
המ.. לא יודעת, זה נראה לי נועז מידי

... אבל מי יודע? עד לפני כמה ימים לא חשבתי שיהיה לי אי פעם אומץ לגעת באיבר המין שלו... וזה לקח הרבה כוחות נפש (שלי ושלו...), ועכשיו אני נהנית ^_^ אממ נשיקות לא חסר לנו, לפני שאנחנו ניגשים ל"עניינים" זה תמיד הרבה הרבה חיבוקים ונשיקות וליטופים ולהרגיש זה את זו בגוף, עם הידיים, להסתכל בעיניים, להתחכך בפנים... ככה הכי כיף! ואז אני מתחילה להתגרות לרמות מטורפות, והוא מבחין בזה ומתחיל "להתעלל" בי קצת, לא עובר למטה אלא מגרה יותר (חחח והוא יודע איך, הייתי מספיק "לא זהירה" לספר לו מה מגרה אותי ומה לא), שואל אותי מה אני רוצה שהוא יעשה למרות שהוא יודע שזה גורם לי להיות נבוכה, לאט לאט מתקרב עם היד למטה, ואז פתאום עולה שוב... ממשיך ככה עד שבשלב מסויים עובר למטה... עד שאני מפסיקה אותו כי אני לא עומדת בזה יותר... ואז אני נחה קצת לסדר את הנשימה... אנחנו מתחבקים... הוא ממשיך לנשק אותי ואני בורחת ממנו קצת... ואז אני חוזרת לנשום, וממשיכים הנשיקות והחיבוקים והליטופים וכל השאר... ואז מגיע התור שלי לעשות לו נעים =) תודה רבה לך על האיחולים והתמיכה

למעלה