הממ... עוד כמה שאלות...

88אני88

New member
הממ... עוד כמה שאלות...

דבר ראשון, כשהחבר נוגיע בי עם האצבעות זה גורם לי לכאב ולהרגשה כאילו יש מגע חזק מידי, גם אם הוא בקושי נוגע.. אבל כשהוא ניסה עם הלשון לא היה כאב וזה היה נעים... למה זה קורה? זה נורמלי? ואממ.. עוד כמה ימים החלטתי לנסות גם אני לענג אותו קצת עם הלשון ועם הפה... ו...יש לכם אולי הצעות מה עוד אפשר לעשות (בלי חדירה... אני לא מוכנה לזה עדיין...)?

ToryMaster

New member
נהדר לשמוע שאת נפתחת

בעיקר אם לך טוב עם זה, ונשמע שכן
. בכל מקרה, זה מאוד מאוד נורמלי, נסי לגעת במשהו כף היד שלך עם האצבע, ואז עם הלשון. הלשון רכה יותר, נכון? כנראה שבגלל זה את חווה כאב עם האצבע ועם הלשון לא. זה ממש נורמלי וממש בסדר. לי לדוגמה אפילו הלשון מאוד מפריעה, אבל אני מתחמקת מללכת להיבדק למרות שברור שאני צריכה. את בתולה, קח ואת זה לאט לאט ובסוף זה לא יכאב. את רוצה הצעות למה לעשות באופן כללי, או איך לענג אותו?

88אני88

New member
אממ אני בעצמי לא הכי יודעת מה אני

רוצה... אני לא ממש יודעת מה אפשרי לעשות בכלל... חחח אנשים צוחקים שאני חיה בבועה P= אז אממ אני רוצה הצעות למה אפשר לעשות באופן כללי, ואם יש לך עצות לאיך אני יכולה לענג אותו זה יהיה בכלל מושלם ^_^ ככה גם אני אוכל ליזום משהו, ולא רק הרעיונות שלו. עוד כמה ימים יש לנו חודש ביחד, והחלטתי ב"חגיגות החודש" שלנו לנסות.. אממ.. עם הפה והלשון... גם... נראה מה ייצא מזה.

ToryMaster

New member
אילתורים

לי לפחות נורא קשה לתת כיוונים, כי זה יותר באינסטינקט מאשר בראש.

88אני88

New member
חחח נו טוב, נמשיך לנסות...

הבעייה היא שאני ממש נבוכה... הוא כבר לא יודע מה לעשות איתי... אני כל הזמן מתחבאת בכתף שלו

ToryMaster

New member
לאט לאט

אתם כלום זמן ביחד, זה יותר מנורמלי וטבעי שתרגישי ככה.

ToryMaster

New member
יעל?

כן, כולם חושבים ככה, זו בטח הסיבה שלחצי עולם קראו כך

88אני88

New member
ללא נושא

היום הייתי שוב אצלו... בהתחלה היה נחמד וזה... אפילו התקדמתי עד ללנסות לענג אותו עם הפה - יש מקום להרבה שיפור, אבל סה"כ שרדתי לא רע... אבל אחרי זה... הוא החליט לנסות להחדיר לתוכי 2 אצבעות ולא רק אחת כמו קודם... וזה לא הצליח בכלל כי כאב לי... אבל כשאני ארצה לקיים יחסי מין באמת - זה הרי הרבה יותר עבה משתי אצבעות מסכנות!!! אז זה יהיה ממש ממש כואב? אם אין מקום אפילו לשתי אצבעות... אמא'לה

אני חשה שאנו שני הפכים

את מתחילה את צעדייך המיניים בעינוג איבר המין הגבר...כאשר מחדירה עדיין לא התענגת וטבעי שהיו לך הרבה שאלות סביב העניין לפני ביצוע האקט עמצו......ואני מתחילה את צעדיי המיניים מחדירה....כאשר מעינוג איבר המין הגברי אני לא יודעת אם אי פעם אגיע למצב של לענג את החבר...יש לי התחבטויות ורתיעה מהעניין...

88אני88

New member
כתבתי לך בהודעה אחרת שלך את דעתי

בעניין.... תראי, החדירה נראית לי כמשהו קיצוני... בתולין זה משהו מיוחד בשבילי ולא הייתי רוצה לאבד אותם עם החבר הראשון בחיי, כשאנחנו יחד תקופה כה קצרה ואני עדיין כל-כך צעירה... (וכן, אני יודעת שבימינו קשה למצוא בחורה בת 14 שהיא עדיין בתולה... אז מה? נפשית אני בקושה בת 7...). אבל זה שאני לא רוצה לאבד את הבתולין לא אומר שהחבר שלי צריך לסבול מחוסר עינוג ושאני לא רוצה לגלות תחושות חדשות... לקח לנו זמן עד שהסכמתי שהוא ייגע בי, עברנו דרך ארוכה עד שהגענו לעינוג הזה עם הפה... בהתחלה נבהלתי ממגע פשוט שלו בישבן שלי דרך מכנס! גם בשבילו אני החברה הראשונה, ורצינו לנסות דברים חדשים שרק שמענו עליהם קודם... להרגיש איך זה...

רגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo149.gif

אני יודעת שזה מגיע באיחור לכל השרשור הזה, לא הייתי כאן הרבה זמן, וסתם דיפדפתי לעצמי- אבל לשם העידכון, בנות תערו אותי מהחלום שלי.... אבל- אני מצטטת "אני יודעת שבימינו קשה למצוא בחורה בת 14 שהיא עדיין בתולה.." ועכשיו אני שואלת- האומנם?!?!??! דבר ראשון- ממתי ילדה בת 14 היא בחורה?!?! דבר שני- יש בנות שעדיין לא קיבלו מחזור בגיל 14 אז .................... דבר שלישי- בבקשה אל תגידו לי שזה אומר שאחותי הקטנה כבר לא בתולה )))))))))): דבר רביעי- מה קורה בעולם הזה?!?!?!??! איפה התמימות???? מה קרה למשחקי הקלאס והדוקים????

88אני88

New member
טוב, הגזמתי קצת... אבל כן, בימינו

הגיל הממוצע בו בנות מתחילות לקיים יחסי מין הוא נמוך בצורה מפחידה... רוב בנות ה-16 כבר יודעות מה זה לשכב עם גבר

שגיתא

New member
הי 88 בקשר לבעיה שלך ../images/Emo188.gif ../images/Emo54.gif

נשמע שבאחת הפעמים שהחבר שלך ענג אותך באצבעות
הוא פצע אותך אולי בצפורניים שלו או לא שטף ידיים לפני מה שיכול לגרום לזיהום מה שכואב, אולי הוא מתלהב ומניע את האצבעות מהר מידי מה שבהחלט יכול להכאיב בטרם את מגורה מספיק
נסי לשים לב
אם את פצועה
מגע חוזר באיזור כנראה לא נותן למקום להרפא
כדי לבדוק האם לא מדובר בלחץ שלך שחקי עם עצמך וענגי את עצמך באצבע אחת אח"כ בשנייה ותראי מה קורה לך אם את גם מכאיבה לעצמך רוב הסיכויים שמה שציינתי קודם אחר קורה וכדאי שתגשי להבדק אצל רופאת נשים, אם את לא מכאיבה לעצמך כנראה שהבן זוג שלך לא מספיק עדין או רגיש ואולי גם הוא לא יודע, אבל לא במתכוון לעיתים כל תגובה שלנו מעודדת אותם למהר יותר חזק יותר או עמוק יותר מה שבטוח אם את לא פצועה זה יעזור לך להבין את גופך ולהנות ממנו
בהצלחה שגיתא

88אני88

New member
לא, הוא לא פצע אותי

ואני לא יכולה לגעת בעצמי... זה גם מרתיע אותי וגם יש לי ציפורניים ארוכות וזה לא נשמע כמו רעיון טוב... היום שוב הייתי איתו, והוא כבר מפחד להחדיר אצבע נראה לי, אני אזרתי אומץ ואמרתי לו שזה חסר לי... והוא החדיר אצבע, וזה רק מגרה אותי (אבל ממש!), אני אפילו בקושי מרגישה מגע חוץ מהרגע הראשון, אלא אם כן אני נלחצת ומתכווצת.... אבל היום זה לא קרה. אז, כשהוא ניסה להחדיר אצבע שנייה, עצם הניסיון הכאיב לי - הוא לא הצליח להחדיר אפילו, רק התקרב. ואחרי כמה דקות היה ניסיון שני, אבל בגלל שעוד הרגשתי את המקום מקודם והייתי מפוחדת זה כאב יותר... זה היה צפוי, לא הייתי צריכה להסכים שינסה שוב... ואז הוא פלט את המשפט שבטח יכאב לי בחדירה כי איבר מין זה הרבה יותר משתי אצבעות... הוא לא התכוון להפחיד אותי או משהו, הוא התבאס בעצמו שהניסיון לא הלך... אבל אני חשבתי שזה נשמע נכון ודיי נלחצתי מהעניין... את חושבת שכדאי לנסות שוב בפעם הבאה כשאהיה איתו (כשלא נמצא את עצמנו במיטה במקום ללמוד למבחן, אלא יהיה באמת הרבה זמן לעצמנו...)?

אצבע אחת שתי אצבעות

זה בכלל לא העניין.כאשר תגיעי למצב שתחפצי בחדירה העצה הכי טובה שלי זה להרפות את כל שרירי הגוף....לא רק את שריריי האגן והנרתיק...כמובן שזה תהליך שאני עצמי נימצאת בו...בתחילה יכאב במקצת...זה יותר הרגשה של אי נוחות מאשר כאב במובן של הכאב...ומחדירה לחדירה....את תלמדי להרפות שרירים וזה יהיה אחלה...ואפילו את תגיעי למצב שתגידי...נו שוב....

למעלה