הממ... סתם רעיון...

SaberTooth

New member
אז זהו, ששום דבר לא נקבע...

כי לא משתפים פעולה

Kryptonite

New member
צריך לקבוע שעה ויום,../images/Emo168.gif

ורק אחר כך לפרסם. כך כל אחד יוכל להגיד אם מתאים לו, מתי הוא יכול, איפה וכמה. אז סביר להניח שלא נוכל ללכת להקרנה בעזריאלי, כי נצטרך להזמין כרטיסים מראש ולאף אחד אין כוח לזה. למישהו יש רעיון לקניון יחסית קטן אך עדיין גדול שנוכל ללכת אליו? (מי אמר קניון הזהב? :x)

Magical me

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo176.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אבל לא צריך להיסחף, יישארו כרטיסים גם אם לא נזמין.
וקניון הזהב זה קניון ענק, הוא פשוט פחות מרכזי. בכל אופן, תקבעו, ולפי זה נתאים את עצמינו.

SHEX

New member
קניון קרית אונו כמובן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הקניון הגדול והשופע בארץ - יש בו כל כך הרבה חנויות! מקדונלדס, רב-חן, פוקס, פוקס קידס... אמממ מה עוד? כספומט... רואים? קניון מאוד מעניין...

SaberTooth

New member
../images/Emo6.gif

זה לא הקניון שראינו בו את מת לצעוק שלוש, נכון

Woogyman

New member
תלוי מתי ואיפה, ../images/Emo110.gif

כי קבעתי עם כל כך הרבה אנשים ללכת לסרט הזה שכבר יש הגבלה למספר הפעמים שאני מסוגל לראות אותו. בינתיים יום חמישי (הבכורה) תפוס לי, ויום שישי. בכל יום אחר אני אולי אוכל לבוא, למרות שעוד יש לי ללכת לזה עם חברים וזה בטח גם כן יהיה באחד הימים בסביבה הזאת. אז בקיצור, אל תתחשבו בי ואני אבוא אם אני אוכל. ולנושא אחר, למי יש בית פנוי בקרוב? בא לי מפגש גדול כזה, רצוי שינה. מזמן לא היה לנו כזה! (היומולדת של דניאל היה בערך זה, אבל עדיין לא היו שם כולם. צריכים משהו ענק. קדימה, לנדב בתים!)

xander55

New member
ואתה תישן? ../images/Emo21.gif

לא נראה לי שראיתי אותך במפגש שינה, תמיד היית הולך אחרי שעה שעתיים.

Alaithlos

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

ו... הממ.. סם.. תגיד, היה אצלך פעם מפגש? כי לי זכור שאתה תמיד מנדב בתים של אחרים... (ואני לא אומרת את זה בפגיעה או משהו.. אבל.. הממ.. כלום :X)

xander55

New member
נו אז מה? ../images/Emo21.gif

גם אני תמיד מנדב בתים של אחרים.

SHEX

New member
ביג דיל../images/Emo70.gif

אז הוא לא נידב את הבית שלו למפגשים... גם אני רוב הסיכויים שלא אוכל לעשות מפגשים אצלי בבית - לא לכולם יש בית (בית=הורים) מתאים... בואו לא נפתח גם מזה ריב...

Woogyman

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif

אז אסור לי לבוא למפגשים? נו באמת. הבית שלי, מבחינת האנשים שבו, לא מתאים למפגשים. כשנעבור דירה או כשהבית יהיה ריק ואני אהיה לבד לכמה ימים (דבר שלא קרה מאז כיתה ה'), אני אזמין אתכם.

buffgirl

New member
נו טוב, אני אשאל את ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ההורים מתישהו בחופש

למעלה