הממ סליחות

ShadeMage

New member
הממ סליחות

בקרוב יגיע יום הסליחות היהודי, לנוצרים יש כומר ליהודים יש יום אני כבר רואה את ג´סטין נאלץ לשכור חמש מזכירות כדי לבקש סליחה מכל האנשים שהוא פגע בהם בכל אופן, יום הכיפורים הוא יום שלפיו אם נייסר את עצמנו בעולם הזה נוכל לקבל מקום טוב בעולם הבא למרות החטאים שלנו אחרי עיון בתנ"כ ובתוספות שונות הגעתי למסקנה האולי שגויה ואולי לא שהאלוהים היהודי הוא למעשה היכולת המאגית הטבועה בכל אחד ואחת מיושבי העולם הזה, אתה עושה מעשים טובים= אתה שלם עם עצמך= אתה מסוגל לשלוט בעצמך יותר= אתה חזק יותר במקשוף, ואפשר למכור את הנשמה לשטן, שלמעשה גם הוא חלק מאיתנו, ואז כשנמות אכן נגיע למקום מלא סבל, אבל זה לא אומר שאנחנו נסבול, הרי אנחנו מרושעים... (דיון בחיים שלאחר המוות ישתייך להודעה אחרת אם מישהו מעוניין) בכל אופן זו התוצאה של דיי הרבה זמן, מחשבה ודיונים עם אנשים שונים, סביר להניח שיהיה מי שיסתור אותי ואין לי איתו בעיה ונגיע לפואנטה, ביום הזה שנקרא יום כיפור, אנחנו צמים (טיהור פיזי) וחלקנו גם ממלאים את המצוות האחרות, תפילה ותחינה, שהן טיהור נפשי וטיהור רוחני, שיש מי שיכלול אותם ביחד, המצוות שונות לא תמיד התוצאה שונה שתהיה לכולכם שנה טובה ויש עוד שבוע לכל מי שנבהל אז עוד יש לכם זמן לאכול, למרות שאיזה צום קטן של יום יומיים שלושה זה לא דבר נורא כל כך ואפילו טוב לפעמים, אבל אל תתאבדו, תשתו מים מדי פעם, או שתעשו מדיטציה שתאט את חילוף החומרים שלכם, מי שלא יודע איך שלא ינסה בתור הפעם הראשונה לצום חודש זה לא יהיה לו בריא במיוחד

ShadeMage

New member
אה וג´סטין (לג´סטין בלבד)

אין לי כלום דבר נגדך אני מקווה שאתה לוקח הכל ברוח טובה אם נפגעת אני מתנצל תגיד לי ואני אפסיק לתזז אותך כמובן שזה לא אומר שאני אפסיק לבקר אותך אם תעשה משו שאני לא אסכים איתו אבל אני אפסיק לנצל את השם שלך בכל הודעה שלי אם את\ה לא ג´סטין אז תפסיק\י לדחוף אף שלך להודעות לא לך

nepthys

New member
בכללית,

היהדות הייתה רעיון מצויין שאני עד עכשיו תומכת בו, אבל הביצוע, הביצוע! היהודים המודרנים עיוותו כל קשר שיש לתנ"ך ולמשמעות האמיתית, ולכן קשה לחשוב על ניסיון לחזור לשורשים ולמשמעות האמיתית של כל מה שאנחנו עושים בשנה.

למעלה