הממ..נורא משעמם לי..

הממ..נורא משעמם לי..

לא רוצה לחשוב מה מחכה לי מחר. לא רוצה. לא /= סתם רציתי לשאול..מתוך סקרנות..איזה סרטים של ג'וני יש לכן. אני יודעת שכבר שאלו פה..אבל אני לא זוכרת /= הלימודים עשו אותי סנילית /= אוף,הייתי אמורה לצאת לטיול שנתי מחר,אבל אמא של דני רופ זונה. לי יש.. בדי וי די - המספריים של אדוארד,ממעמקי הגיהנום,חלון סודי,שודדי הקאריביים. בוידיאו - איש מת,מה עובר על גילברט,דון חואן דה מרקו,90 דקות לרצח,אד ווד,שאיפות, השער התשיעי,שוקולד ופחד ותיעוב בלאס וגאס. אוהבת אתכן מאוד :)

חוי היה לי חלום עליו! עוד מעט אספר

הסרטי ם שלי: השער התשיעי בוידאו האיש שבכה DVD היו זמנים במקסיקו DVD המספריים של אדוארד DVD ממעמקי הגיהנום וידאו BLOW וידאו שודדי הקאריבים DVD שוקולד DVD אשת האסטרונאוט שקניתי ב25 ש"ח רק בשביל בצינה אחת ;) DVD פחד ותיעוב בלאס וגאס!!!! DVD סליפי הולו DVD פלאטון וידאו

אמא שלו זונה /=

אוףף כל כל הייתי צריכה את ההתאווררות הזאת..מכל הבצפר../= גם אני רוצה אשת האסטרונאוט ופלאטון!

jlo9

New member
הנה שלי:

בDVD:
חלון סודי
שודדי הקאריביים
אשת האסטרונאוט
שוקולד בוידיאו:
המספריים של אדוארד
מה עובר על גילברט
אד ווד
השער התשיעי
שוקולד
פחד ותיעוב בלאס וגאס.

° w a v e °

New member
לי יש רק את דון חואן דה מרקו ../images/Emo7.gif

בוידיאו... :( עצוב, אבל זאת המציאות... אבל ראיתי את [כמעט] כלללל הסרטים
כמה טוב לדעת...

jlo9

New member
מאיפה לעזעזל השגתם את הסרט

דון חואן דה מרקו???? לא מצאתי בשום מקום!

jlo9

New member
רציני?? לא ראיתי אפילו פעם אחת!

שמעתי שג'וני מדהים שם!! (טוב איך לא...?)

° w a v e °

New member
ערוץ 11 עושה לי רע...

רק לראות את צירוף המילים הזה... "ערוץ 11" בא לי להכות אותם. :| וכן, זה היה סרט מדהיםםםםם

° w a v e °

New member
../images/Emo6.gif

דון חואן דה מרקו הם לא ממחזרים בשיט! :( חיכיתי פעם לסרט, [ועוד היה כתוב בעיתון, בטלוויזיה ובלפאפון שלי
- הזכרתי לעצמי
] ובעודי מחכה כמו ילדה טובה, אני רואה שמשודר משחק כדורגל של איזה קבוצה ערבית מהחושות של ג'בליה, שנתקעו אין דה מידל אוף נו וואר, והמשחק נמשך ונמשך ונמשך... אין לו סוף! אשכרה כמעט בכיתי מייאוש
ומאז אני שונאת אותם...

למעלה